switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 lusesita- dokladnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 u nas to chyba żaden trener nie pomoże. jak przegrają to rozpędzić towarzycho i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 ale jaja!!!!!:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 o ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fuks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 z lewej nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 tak się wydarłam że aż mi głupio :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 ja tez:D glosniej od mojego faceta:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 za oknem też słyszałam sąsiadów:D a grają jak patałachy, czyzby kolejna drużyna cudów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 ale może mecz się na ich połowe przeniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 coś jakby ich ruszyło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 wlasnie cos zaczeli grac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 idzie im jak krew z nosa, może się rozkręcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 i gol mieliśmy ze spalonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 no wlasnie sedzia chyba nie zauwazyl, tzn na pewno:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 ciekawe jakie są przepisy, czy po meczu mogą protest wnieść i unieważnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 moj mowi ze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 no to dobre i to:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 i jak zwykle Panu Bogu w okna:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 robią naszych jak chcą, aż smutek patrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 no ale cxzego mozna bylo sie spodziewac po polakach:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 no kurde z niemcami lepiej grali, jakby zlekcewazyli wroga. austriacy są niezwykle szybcy, dużo za szybcy na nasze gwiazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 i znowu niewiele brakowało, ide kotlety robic;() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 ciekawe co im trener powiedzial w przerwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 Boruc jest cudowny, a reszta nie umie dokończyć akcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 a mi się kotlety palą i kalafior rozgotowuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 eee nic sie nie dzieje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 kotlety uratowałam, kalafior, jeszcze chwila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach