Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttrqa

nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Gość oj dziewczyno
mamisynek,a najgorsze ze w tym wieku okres buntu przeciwko rodzicom ma sie za soba,wiec zawsze matki zdanie bedzie najwazniejsze,a milosc do matki tu nie ma nic do rzeczy,w tym wieku wypadaloby,zeby mial juz wlasne poglady

Facet za długo jest pod "opieką" mamy i chyba nie potrafi, albo nie chce się jej przeciwstawić. To z pewnością błąd z jego strony.... Swoją drogą powinien się zdecydować z kim chce spędzić reszę życia: z Tobą czy z mamą? Zapytaj go o to i niech sam wyciągnie wnioski z rozmowy. A Ty, jeśli nie jesteś gotowa na wizytę u jego mamy, po prostu tam nie idź. Wiem jedno: nie rób nic WBREW SOBIE!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bo jest problem bo matka ktora maz zostawil boi sie zostac sama;)) teraz widze jak dobze zrobilam ukladajac sobie zycie na nowo .

Gość ttrqa
W ogole zarzucił mi mnóstwo bzdurnych rzeczy.... Że stawiam wszystkich w niezręcznej sytuacji - jego i moich rodziców, bo na pewno nie są zadowoleni że przyjeżdża. A moi rodzice go b. lubią, naprawde, jak teraz odjeżdżał to oni go gorąco zapraszali za tydzien, on obiecał że na pewno przyjedzie. Powiedział że robi wszystko tak jak ja chcę, a nigdy ja nie robię tego co on chce, chociaż to nieprawda, kilka razy zrobilam dla niego coś na co nie mialam ochoty (np. jakiś wyjazd gdzies). I że w ogole wciąż dyktuję warunki. Cholera, nie łapię tego. Odjeżdżał szczęsliwy, sam pytał mojej mamy czy na pewno moze przyjechac w piatek. I nagle 2-dniowe milczenie i jakieś oskarzenia?

Gość oj dziewczyno
im dalej czytam co piszesz tym bardziej z calego serca radze Ci OOOOOOOOOOLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ go i jego matke,bo to sie bedzie powtarzac,jakies glupie insynuacje,nie tylko mamisynek,jeszcze egoista,a im dalej w las tym ciemniej,przez 1.5 miesiaca to sie mozna maskowac,nawt rok,ale wychodzi jego charakter,zastanow sie dobrze nad tym,albo bedziesz potem ustepowac,albo,bedzicie sie klocic