Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karli

petting a ciaza

Polecane posty

Gość Karli

8 czerwca(niedziela) uprawialam petting z moim chlopakiem.mi sie udalo doprowadzic go do orgazmu,ale jemu nie.zaraz na drugi dzien w poniedzialek rano przed poludniem zaczeo mi sie starsznie w glowie krecic.temp nie mam.dzisiaj jest 12-ty czerwca i jak wstalam o 6 rano to dosc slabo sie poczulam.tu gdzie jestem w Stanach temperatury sa bardzo wysokie i tak jak dzisiaj jest 29 C.ostatnia miesiaczke mialam 17 maja a ostatni cykl trwal 25 dni.jak obliczylam to dni plodne byly miedzy 24 a 31 maja.podczas pettingu nie mielismy zadnego kontaktu sexualnego.probowal wejsc we mnie,ale poniewaz na poczatku bardzo mnie bolalo przerwal to.bardzo sie boje,bo nie chce byc w ciazy.jak dzisiaj rano wstalam to poczulam sie fatalnie.od paru dni nie moge sie obudzic,spie do 10-11 rano. czy ktos jest w stanie mi powiedziec co sie dzieje.nie robilam testu ciazowego,bo nie minelo 14 dni od 8go czerwca.gdzies wyczytalam,ze nawet jak bede w ciazy to okres dostane.za 8 dni jade na badanie krwi.Prosze o pomoc fachowca.

Gość jedna rada
Szykuj wyprawke dla malca 🖐️

boże dziewczyno ile ty masz lat?...chociaż byłabyś w ciąży to nikt nie jej objawów już na drugi dzień!!!