Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anidilka

jak mu to pokazać

Polecane posty

Gość wiii
No trudno wyczuć co on sobie myśli. A może mu się podobasz tylko boi się że jest dla Ciebie za stary, nie wiadomo, różnie może być. Musisz obserwować jego i jego zachowanie, reakcje...

Gość anidilka
szkoda że nie pracujemy kolo siebie on jest w pokoju dyżurnym lub gdzieś gdzie coś nawali ale dużo się uśmiech nawet facet który siedzi obok mnie zauważył i mówił mi że ten informatyk zawsze taki mało sympatyczny a tak się smieje a jak go zaprosiłam do naszej klasy (przyjo zaproszenie ) napisałam mu że to że go znalazłam to dowód że już daje sobie rade z naszym kompem hi hi a on na drug dzień przyszedł coś niby u mojego kolegi w kompie zobaczyć więc się spytałam o jakiś program ustawił mi i zusmiechem mowił że jednak nie do końca potrafie a co innego mu pisze ale to był taki żart nie wiem czy coś z tego zrozumiesz co pisze takie to poplątane hi

Gość wiii
Widzisz, nie jest źle skoro zagaduje Cię nawet takimi głupotkami :D Działaj coś, jest szansa że coś z tego będzie :)

Gość anidilka
niby tak ale nie robi tego zawsze a jeśli ma tylko taki styl bycia w stosunku do kobiet

Gość anidilka
mam nadzieje że się jeszcze dziś zobaczymy

Gość wiii
To jest już dorosły facet i pewnie mu głupio tak za każdym razem wygadywać takie pierdoły. Pamiętam jak mój mi wypominał że on mnie zagadywał a ja go olewałam a jemu przecież nie wypadało robić cały czas z siebie idioty że szczerzy się tak do małolaty ;) tym bardziej że to było przy jego pracownikach...

Gość anidilka
wiesz jest coś w tym co mówisz jak jest sam jest bardziej rozmowny i taki no wiesz ale nie zawsze jak go prosze o zatwierdzenie systemu to on przychodzi czasem jakiś inny informatyk( system musi zatwierdzić imformatyk minimum3 razy dziennie czasem ma w tym czasie może coś innego do roboty nie wiem )

Gość anidilka
głupi ten świat i tyle co ja sobie wyobrażam że starszy facet pewnie zajęty i akurat na małolate zwróci uwaga a wogóle to ja już miałam męża nie wyszło to jak mówi moja mama powinnam zostać sama do końca życia użalam się nad sobą troche vhyba mnie dołek dopada

Gość anidilka
za godzine mój Pan wychodzi do domu nie bedę go widzieć cały weekend w następnym tygodniu ma na drugą zmiane i tyle z tego żeby chociaż się uśmiechnoł a tu nic tyle co rano tylko troche rozmawialiśmy jeszcze czekam na jakiś znak trzymajcie kciuki to może choć przyjdzie powiedzieć CZEŚĆ przed weekendem

Gość anidilka
i poszedł sobie do domu i tylko raz go widziałam ah ch ba nic z tego nie będzie ................

Gość wiii
A nade mną szef się zlitowal i puścil mnie do domu dużo wcześniej bo zdychalam na kaca i dopiero teraz wstaje... Musisz być twarda i tedy zobaczymy czy coś z tego będzie :) A Twoja mama to gada glupoty więc się nie przejmuj wogóle.

Gość małaaniaaaaaaa
może jeszcze tak dam sobie tydzień jeśli się nie rozwinie ide pić

Gość anidilka
dam sobie jeszcze tydzień

Gość wiii
Picie odradzam, bo potem czlowiek zdycha tak jak ja dziś :o ;)

Gość anidilka
a co mi tam kac jest lepszy od cierpienia

Gość anidilka
teraz był na naszej klasie ale nic do mnie nie napisał a mógł szkoda chyba nic z tego nie będzie

Gość wiii
Z takim nastawieniem moja droga to daleko nie zajedziesz....

Gość czyli takie kurwicho z ciebie

Anidilko, czytam co piszesz i nie wierzę, że masz 28 lat. Wybacz, ale zachowujesz się jakbyś miała 13. Takie huśtawki nastrojów naprawdę trzeba opanować. A jak widzisz go na naszej klasie to napisz mu maila z krótkim \"dzień dobry\". Ja tak zawsze robię, gdy ktoś znajomy jest. Z grzeczności. Zawsze odpowiadają - jedni odpowiadają na pozdrowienie, inni piszą coś więcej. To nic złego, skoro się znacie. A to najlepszy sposób na nawiązanie znajomości poza pracą. Jak nie odpowie, to bedziesz miała jasność. No i nie ma obaw, że Cię źle zrozumie prawda?

Gość anidilka
ja jak czytam swoje wypowiedzi to też mam wrażenie że mam 13 lat napisałabym dzień dobr ale się boje że sie ośmiesze że jestem nachalna cos mi się z mózgiem porobilo ja siebie nie poznaje naprawde

Gość anidilka
macie racje musze się pozbierać i nie gadać głupot więc tak skoro on napewno do końca mc pracuje to do tej pory mogę próbować (tylko napiszcie jak) uda sie będzie cudownie a jak nie może naucze się cierpliwości co wy na to???????????????

Gość anidilka
napisze ktoś coś

Gość anidilka
idę na egzamin trzymajcie kciuki za mnie żebym zdała nic nie umie kiedy ja się m iałaam uczyć

Gość romans w pracy
nie polecam

Gość anidilka
zawaliłam nie zdałam egzaminu mam co chciałam zawsze byłam głupia ale teraz to przesadziłam

Gość andilka
????????????????????????????????????????//

Gość zapros go do domu zeby pomogl
ci w komputerze a potem zrob kolacyjke , winko i samo sie potoczy... alw przyjmie propozycje albo nie i wtedy juz nie nalegaj...

Gość anidilka
ale na początek wole coś bardzie delikatnego i suptelnego

Gość ale masz czas do konca miesiac
wiec dzialaj.

Gość anidilka
ale jak piszcie co robić oszalej chce tylko jego