Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milyfilip

Jak rozgryźć tę kobietę ?

Polecane posty

Gość milyfilip

Proszę o nieosądzanie mojej sytuacji. Jestem związany z dwiema kobietami równocześnie, z K. mieszkam z M. się spotykam u niej w mieszkaniu. Mam 37 lat, M- 35, K - 30. Zupełne przeciwieństwa, K nie pracuje, utrzymuję ja ja, M- wykształcona, niezależna, robiąca karierę w zawodzie, bardzo atrakcyjna rozwódka / rozwód dawno temu, potem liczne romanse i związki). Początkowo myślałem, że zakończy się na 1-2 spotkaniu, ale M. pociąga mnie tak bardzo, że nie umiem się z tego wyplątać. Ma bardzo niezależną naturę, nie jest narzucająca się, namolna, w zasadzie robi wrażenie,jakby jej nie zależało na mnie.. Czasem nie widzimy się miesiąc, bo ona nie ma czasu, potem znienacka wyśle mi sms-a z zaproszeniem do siebie, jest kolacja, alkohol i sex. Po sexie, nigdy nie zatrzymuje mnie dłużej, przy pożegnaniu jest raczej chłodna, nigdy nie spyta " kiedy zadzwonisz?" " kiedy przyjdziesz następnym razem" itd . Ziewnie, da buzi i do widzenia. Niedawno od kogoś dowiedziała się, że mieszkam z K., spytała o to, na moją potakującą odpowiedź- zero reakcji, jakby nie obeszło to jej, po czym poszliśmy do łóżka. Ostatni wieczór przed długim służbowym wyjazdem spędziłem z nią a nie z K. O niej myślę teraz a nie o kobiecie, z którą mieszkam. Gorzej- kobieta z którą mieszkam zaczęła mnie drażnić, od łóżka się wymawiam. Obawiam się jednak, że M. nie ma ochoty na prawdziwy związek, w szafce nocnej trzyma prezerwatywy, może nie jestem jedynym:( Czy ta kobieta się mną bawi, czy przyjęła bezpieczną pozycję w tej rozgrywce ? jak sądzicie

Gość gretgre
myślę że M się Tobą zabawia, jak sie znudzisz to pójdziesz w kąt, a i tak pewnie nie jesteś jedyny. Jesteś nieuczciwy w stosunku do K. Zrób cos z tym.

Gość sądzę że jestem kurwiarzem

Gość jakaś takaś
M. to dla mnie ideał kobiety.

Gość gretgre
taa, zimna, wyrachowana, rzeczywiście ideał..

Gość do dupka tytulowego
no tak, typowe - dac d... facetowi, nic od niego nie chciec a on juz wniebowziety.:o Koles, tanie rzeczy drogo kosztuja - czekaj tylko jak Cie ta pani pusci kantem. K. Cie zostawi i bedziesz szukal trzeciej. Dupek!😠

Gość człowiekuuuuu
Ta baba cie traktuje jak samca do sexu, nic wiecej, jest twoja kochanką a nie kobietą. Ty dajesz się jej tak poniżać!!! jaki ideał kobiety?? Dziwka puszczalska i tyle. A ta z którą mieszkasz tez nie lepsza mogłaby iśc do pracy a nje sie lenić w domu i żerować na twoich pieniądzach Obie cie wykorzystują. Najlepiej znajdź trzecią. I pisze to kobieta, która sama ma zawsze 2:O

Gość do dupka tytulowego
aaa sorry, bo nie doczytalam - Ty ta K. utrzymujesz a ona ma 30lat??? Dobrze jej tak, masz moje blogoslawienstwo. Wszyscy jestescie siebie warci 🖐️ ps.a czemu ona nie pracuje?

Gość milyfilip
K. nie zostawi, bo jest na utrzymaniu moim, a jakby nawet niewielka strata. M. zimna nie jest- to sympatyczna, usmiechnięta, pełna pogody ducha kobieta, tylko jakaś taka.. no własnie jaka ?

Gość kakowanka
bywa i tak chyba mamy ze sobącoś wspólnego chory układ

Gość jakaś takaś
Ideał dlatego że potrafi się cenić, nie leci na każde skinienie faceta, nie czeka na jego telefon. Ta kobieta (M.) zachowuje się jak 90% facetów a wy od razu że puszczalska.

Gość no i ma chate
;)🖐️...nie wydajesz na hotel, co nie?

Gość proszę to ważne
jeśli zachowuje się jak facet to... do ideału jej daleko :P

Gość anidilka
tak to czytam i się zastanawiam czy takie życie ma sens nie poukładane niespokojne nie normalne czemu tak się dzieje dlaczego człowiekow tak się nic nie układa czemu tak ciężko znaleśc tego jedynego/jedyną i jeszcze te zdrady kochanki/kochankowie czemu czy nie lepiej by było mieć dom z filarkami jak pałacyk psa normalną rodzine i szczęśliwe życie we dwoje ...............

Gość
Nieczęsto się zdarza, żeby baba seksualnie wykorzystywała faceta :D. Poza tym nie jesteś jedyny gościu. Stosujesz gumki?

Gość Ja mysle ze te M.
ktos kiedys potraktwal tak, jak Ty K. - i ona chce teraz miec cos z zycia, a nie byc ponownie zraniona. nie ma ochoty sie do Ciebie przywiazywac, nic od Ciebie poza seksem nie chce, ma Cie w dupie...

Gość KasiaaaaX
a mnie strasznie skrzywdził mój mąż i jak już się z nim rozstanę to też będę zimna i egoistyczna jak M. bo nie warto poświęcać dla kogoś życia, a później "dostaje się za to w ryj"

Gość KasiaaaaX
biedna K., bardzo jej wspólczuje, nie krzywdź jej ty sk****, gdyby tobie tak ktoś robił?