Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhhh zirytowana

dalczego u cholery ludzie mają na nk w galerii zdjęcia swoich dzieci?

Polecane posty

Gość marzenicha
to wy nie wiecie ze--> zamknij sie w koncu albo zaloz sobie osobny temat o swoich wywodach do Turquoise...

Gość
Turquoise - weź poprawkę na swój wiek bo w wieku 20 lat to pewnie bawiłaś się w dom a żeby stworzyć dojrzały związek potrzeba doświadczenia życiowego pozdrawiam!

Gość to wy nie wiecie ze
marznicha a Ty adwokatem jestes? ;) dobra, mialam juz isc ;)

zwał jak zwał, po to jest forum, zeby wypowiadac swoje opinie, ja mysle, ze w ten sposob moge im pomoc, coz, masz racje, jestem madrzejsza niz kiedys, a one chyba jeszcze nie, skoro maja problemy typu "on tylko 10 razy mi dzisiaj powiedzial ze mni ekocha, co robic 😭". na tipsach, modzie, zyciu erotycznym, macierzynstwie, antykoncpecji nie znam sie az tak, zeby doradzac. i nie interesuje mnie to az tak wlasciwie.

neurosa - wez poprawke na to, ze nie wypowiadam sie na tematach 30 paroletnich kobiet z dziecmi i zdradzajacym mezem - mowie o tym, na czym sie znam i wypowiadam sie glownie na tematch glupiutkich 20kilku latek. notabene, jak widac mozna byc starym a glupim i odwrotnie.

Gość niezle jaja
uwazasz ze skoro mialas 1 nieudany zwiazek to juz sie znasz na wszystkim i mozesz doradzac w sprawach uczuciowych? doradzac mozna zawsze w sumie ale ty widze stawiasz sie na pozycji mentorki poza tym nie wiem czy wiesz, ale ciezko sie nauczyc na czyichs bledach

Gość karamba997
do turgo a o które pokolenie ci chodzi,bo w sumie 20 to się nie palą do zakładania rodziny,nawet 30 odwlekają jak się da

Gość niezle jaja
wlasnie czesto wypowiadasz sie na tematy kobiet z dziecmi, przykladem jest chocby ten topik uwazasz ze jak jakas kobieta ma male dziecko i jemu glownie poswieca swoj czas tzn. ze jest ograniczona, tzn. ze wedlug ciebie ograniczona jest np. Martyna Wojciechowska? kobieta z wieloma pasjami a teraz poswieca czas tylko corce prawda taka ze nie zrozumiesz czym jest milosc do dziecka dopoki go nie bedziesz miala wiec daruj sobie krytykowanie matek a zajmij sie siksami w wieku lat 20kilku

Gość karamba997
ja tak trochę z innej strony jak założyć swój topik?

Gość niezle jaja
karamba wchodzisz na interesujacy cie dzial i szukasz "Nowy temat"

Gość karamba997
dzieki serdeczne

Gość inverno
Tez mnie to wkurwia z jednego prostego powodu, Wchodze na nasza klase, aby obejrzec swoje dawne kolezanki, zobaczyc jak teraz wygladaja. Naprawde nie interesuja mnie ich dzieci, a musze przebijac sie przez strony zasmarkanych maluchow:O Jest tyle portali gdzie mozna tworzyc albumy, cel naszejklasy jest inny.

Gość niezle jaja
caly gaszcz frustratek widze :)

Ograniczona to jest osoba ktora to napisala bo nie nie zajmuje sie dzien i noc dzieckiem nie maja z zadnej stony od nikogo pomocy.Robicie z igly widly ja tam nie mam konta i nawet jakbym miala zakladac to nie wkleje zdjecia dziecka tylko moje jedno jak bylam mala i aktualne bo to moje konto przeciez ale tak naprawde ten portal prowadzi tylko do rozlamu niektorych zwiazkow i wole w to bagno nie wychodzic.

Gość karamba997
jak to do rozłamu dlaczego?

Gość inverno
A najsmieszniejsze jest to, ze te mamuski mysla, ze dziecko jest obiektem zazdrosci(patrz-niektore wypowiedzi na tym forum). A dla czage ja niby biore tabsy? Bo chce miec dziecko? Pomyslcie troche:O Zazdroscic to ja moge podrozy dookola swiata:D

Gość niezle jaja
widac jak mocne sa niektore zwiazki skoro zlamac je moze nasza klasa i milostki z liceum albo i podstawowki

Gość inverno
*dlaczego

Gość dzej zi
Wyobraz sobie, ze nie kazdej kobiecie pasuje, ze jakas sfrustrowana 30stka wypisuje ciagle do jej meza. Juz widze jak Twoj facet odpisuje takiej babce: nie pisz do mnie wiecej! - szczegolnie jak ta kobita jest atrakcyjna:D

Gość niezle jaja
no jak mu nie ufa to jej nie pasuje a taka 30latke to maz moze miec w pracy a nie tylko na naszej klasie

Gość mnie tez to wkurza
albo zdjęcia małych dzieci i opisy typu "to moja kochania siostrzenica", "to śliczne dziecko mojej koleżanki", "A to mój kochany chrześniak" :-o Nie rozumiem po co ludzie dają fotki dzieci swoich koleżanek czy sióstr :-o

Gość karamba997
dokładnie jak będzie chciał to po bułki wyskoczy i laskę zarwie w kolejce

Gość karamba997
dokładnie w kolejce po bułki zarwie jak będzie chciał

Do rozlamu czyli facet mial zone i 2 dzieci napisala do niego dawna milosc z liceumi i z dnia na dzien spakowal sie i poszedl do tamtej aktualnie jest w trakcie rozwodu,nastepny przyklad kobieta zaniedbywana przez faceta nawiazuje kontakt z dawnym przyjacielam zaczyna sie romans i tamten zostaje na lodzie.Rozlam dotyczy tylko zwiazkow kruchych zwiazki oparte na milosci mocne pewnie zostana niestkniete.A ja kota nie zaloze bo nie zamierzam odgrzewac strych znajomosci ktore juz sie dawno zakonczyly.A i po tabletkach mozna zajsc w ciaze niestety.

Rozlam czyli facet zostawia zone z dwojka dzieci bo znalazl tam dawna milosc badz dziewczyna zuca faceta z ktorym jest 5 lat bo nawiazuje blizszy kotank z kims z liceum dla mnie to jest chore ale mam nadzieje ze dotyczy tylko zwiazkow kruchych a nie mocnych opartych na milosci.

Do rozlamu facet majacy zone i dwojke dzieci z dnia na dzien odchodzi do milosci z liceum badz dziewczyna po 7 lat zwiazku zuca faceta dla jakiegos z podstawowki.Mam nadzieje ze to dotyczy tylko zwiazow krouchych a nie mocnych kochajacych sie choc nigdy nic nie wiadomo.

ale pomimo tej zażartej dyskusji na temat NK ,mysle że autorka tego tapiku chcialam ma przkazac jakąś swoją ZŁOTĄ MYŚL, ciekawą jaką:D:D:D mam tylko nadzieje że nie te swoje 10 przykazań:P:P:P

Gość niezle jaja
no chyba nie powiesz mi ze zwiazek byl mocny jak facet sie pakuje i odchodzi do kobiety z ktora byl kupe lat temu? co tu ma do rzeczy nasza klasa? taka babke to i na ulicy moze spotkac po latach

\"wiec daruj sobie krytykowanie matek a zajmij sie siksami w wieku lat 20kilku\". Sobie wypraszam:) \"na czym sie znam i wypowiadam sie glownie na tematch glupiutkich 20kilku latek.\" Jakoś ta wypowiedź bardziej mnie zirytowała niż ta wyżej. Może przez wzgląd na ogół poglądów Turquoise...