Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona_żona

Co to za tabletka?? RG

Polecane posty

Gość zdziwiona_żona
Zapytałam go wczoraj co to jest i bardzo się zdziwił. Powiedział ze to nie jego albo ewentualnie ktoś mu włozył do kieszeni i mu wypadło. Czyli coś kręci. Zapytalam kilku osób ktore były u nas w WC ale też się wypierają. Nie ma co. Idę z tym do apteki i zabiorę do pracy(przychodnia) więc ktoś musi wiedziec.

Gość _policja_
Puknij się w glowę kobieto, albo idź z tym odrazu na policje powiedz że widziaś więcej tego u niego. Będzie po problemie starego posadzimy za dragi, i koniec z klutniami.

może zrób zdjęcie tej tabletki i je zamieść tutaj... może ktoś ją rozpozna??? kręcić kręci, ale może to nie są od razu narkotyki... nie wiem czy masz skrupuły donieść od razu na męża chociaż nie masz pewności...

Gość no i co dalej z tą tabletą
??????Moim zdaniem to na 1000000000000000000000000%była to ekstaza:PCPUN ten Twój maz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość TABLETA
MAM pomysl co do tablety :D sprobuj moze nadgrysc ta tabletke ( niewielka ilosc ). Jezeli bedzie to strasznie gorzki smak to prawie bede pewien ze to extasy. Ja bym sprobowal chociaz polowke skosztowac bo bo tym sie nikomu nic nie stalo w malych ilosciach i poprawi to wasze stosunki ( mniej klotni wiecej sexu ). Na pewno poczujesz cieplo w zoladku po tabletce ale nie przejmuj sie bo to dopiero poczatek :D

Gość ha,ha i hi, hi
ej:D żona,już wiesz co to za tableta była? w końcu minęlo sporo czasu kiedy poruszyłaś ten temat tutaj:D a ludziska pamiętają i ciekawi są jak widać:D:D:D

Gość kotek1414
U mojego chlopala takze znalazlam taka tabletke ale z napisem VGR100 ALBO 1000 nie zdazylam sie przyjrzeć. co to moze byc?!

Gość gość
I co? Jak to się skończyło?

Gość gość
moja poprzednia odpowiedz zawiera link do PDF-U, dlatego trzeba go skopiować i wkleić w przeglądarkę - nie działa jak sie to po prostu kliknie. Chyba że coś zepsuła, to macie tu jeszcze raz: https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://leki.urpl.gov.pl/files/Zasterid_tablpowl_5mg.pdf&ved=2ahUKEwivqs2sm_DYAhWGFiwKHVYNDmoQFjAPegQIBhAB&usg=AOvVaw1Tn3ACXSlmYWkB_e9xbwQw

Gość gość
ww finasteryd to lek hamujacy utrate testosteronu, uzywany w leczeniu prostaty i wypadaniu wlosow