Makaron ...... 14 Napisano 59 minut temu (edytowany) 8 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Impreza? Znowu jakiś mandat, bo taki jakiś niewyraźny jesteś. Na forum, a potem w terenie bez Policji Mało spałem, ale jeszcze widze gwiazde Edytowano 58 minut temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 25 Napisano 47 minut temu 11 minut temu, Makaron ...... napisał: Na forum, a potem w terenie bez Policji Mało spałem, ale jeszcze widze gwiazde Depresja Cię bierze i nie masz ostatnio energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 41 minut temu 5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Depresja Cię bierze i nie masz ostatnio energii. Jaka depresja ? Słoneczko świetnie się czuje nie wiem skąd takie myśli masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 25 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Jaka depresja ? Słoneczko świetnie się czuje nie wiem skąd takie myśli masz Kiedyś byłeś jakiś inny, taki bardziej do rzeczy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 35 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Kiedyś byłeś jakiś inny, taki bardziej do rzeczy.. Gwiazdo, mam ostatnio trochę kłopotów dlatego tak mnie postrzegasz, ale dam radę Edytowano 35 minut temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 25 Napisano 23 minuty temu 12 minut temu, Makaron ...... napisał: Gwiazdo, mam ostatnio trochę kłopotów dlatego tak mnie postrzegasz, ale dam radę Teraz wypij to piwo, które nawarzyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 12 minut temu (edytowany) 11 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Teraz wypij to piwo, które nawarzyłeś Pije i wkrótce skończe... oby w lepszym świecie i świcie Edytowano 11 minut temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach