Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam..

Wysoka kobieta w butach na obcasach?

Polecane posty

Gość pytam..

co myslicie o dziewczynach ok 173cm ktore jeszce zakladaja szpilki?

Gość Wysoka laseczka
173 to nie jest wysoka dziewczyna tylko średnia ja nosze obcasy i mam 180 cm wzrostu a to co ludzie pomyślą to mi zwisa. To im jest źle kiedy stoją obok mnie i mają kompleks niższośći :)

Ja mam 174 cm i uwielbiam obcasy:) Ostatnio kupiłam sobie zajebiste buciki z 15cm obcasem:) I chodzę:) I się nie przejmuję...Zresztą mam poważniejsze problemy w zyciu...

Gość Miss Pigi
Ja mam 180 cm i uwielbiam obcasy. Jak przechodzę koło jakiegoś karłowatego faceta to mam ochotę jeszcze mu sie w twarz roześmiać.

Gość wysoka to jest 185cm
170-175cm to jest przecietna. Ja mam 170 i czasem czuje sie malusia w towarzystwie wyzszych ode mnie.

Gość ja tez bym reklamowała
ja mam 178 cm i chodze na obcasach tak ok 8 cm, i tez mam gdzies jesli ktos ma jakies 'ale', a jak obcasy sa tylko dla malych kobiet to z jakiej racji modelki chodza na obcasach? z reszta chyba wole wysokie kobiety na obcasach niz takie malenstwa 160 bo to wyglada smiesznie. mowie to obiektywnie i nie chce nikogo obrazac

Gość no sorki ale czy to coś
dziwnego? chyba tylko dla tych co mają jakieś kompleksy. :classic_cool:

Gość dia
Ja mam 183cm i 16 lat i nei wyobrażam sobie siebie w obcasach. W klapkach czuję się strasznie :/

Gość dziunx Poznan
ja mam 19 lat i 181 nigdy w życiu nie mialam szpilek za bardzo się wstydze wzrostu wrecz nawet się garbie bo wtedy jestem nizsza

Gość high girlll
ja mam 175 cm i chodze na szpileczkach ale raczej niski obcasik bo i tak czuje sie jak zyrafa majac na sobie adidasy....na szczescie moj przystojniak ma 188 cm wiec moge sobie pozwolic ;p

Gość k.a.m.a
Ja przez ten powód nieraz płakałam,gdy widziałam buty na wysokim obcasie a nie mogłam ich kupić choć na prawdę mnie się podobały...:((( Mam 15 lat i 176 cm wzrost....zdesperowana ;(((

Gość ana_bella
wysoki wzrost to skarb :) sama mam 173 cm i jestem z tego zadowolona

Gość a niby czemu masz sie zle czuc
mozna obcas tak 6,7 cm :) sama nosze mimo 172 i wcale sie wysoka ani jakas wielka nie czuje :) mam kolegow ktorzy uwielbiaja jak ida ze mna ,a ja mam obcasy - mowia ze wyglada to tak jakby szli z modelka ;) nie mowiac o tym ze jak naloze spodniczke do szpilek , nie ma faceta ktory by sie nie obejrzal :)

Gość Rozalia...
Ja mam 170 cm (długie nogi) i spokojnie noszę najchętniej i 12 cm .... Heh niedawno na zdjęciu z pracy z dziewczynami ... mam tyłek tam, gdzie reszta ma biust ... :D Zabawne ... Aczkolwiek to nie mój problem nie ... a raczej karłowatych ... :D

Jeśli jest bardzo gruba i potrafi się dobrze ubrać, poza obcasami, to może być baardzo atrakcyjna:) sama jestem niska, i widzę, że wiele wysokich kobiet nie nosi w ogóle butów na obcasach, lub nosi, ale wygląda śmiesznie, nieliczne są kobiety, które, choć wysokie noszą obcasy i wyglądają super, ponieważ POTRAFIĄ do swojego ciała dobrać odpowiednie ciuchy.

Gość TRUSKAWECZKA:)
ja mam 175 i jakoś też miałam obawy nosic szpilki... taki obcasik do 3-5 cm jeszcze ok... ale postanowiłam to zmienic i kupuję szpile i będę w nich śmigac...;) jestem wyskoa, szczupła wiec będę wyglądac jak modelka Laski po co się przejmowac co inni myślą... pewnie zazdroszczą... też w szkole byłam żyrafą, a przeważnie nazywali mnie tak kurduple;)

Gość her komendante
zależy od nóg i dobranych butów

Gość Rozalia...
Uważam, że to właśnie te niskie o kaczych nóżkach wyglądają śmiesznie na obcasach od 10 cm ... jak na szczudłach ... A patrząc na modelki dla mnie nie wyglądają śmiesznie, jeśli nie są za chude ... Właśnie im pasują wysokie obcasy ...

Gość a niby czemu masz sie zle czuc
to fakt ze wysokie kobiety , szczuple , zgrabne wygladaja super :) ale to mozna zauwazyc ubierajac wysoka kobiete w stroj wieczorowy plus szpile i postawic niska dziewczyne w stroju wieczorowym kolo niej. Niskie dziewczyny tez oczywiscie moga fajnie wygladac w szpilach ale .. jezeli maja dobrze zachowane proporcje ciala . Wiekszosc niestety badz stety ma dlugi tulow i krotkie nogi i to akurat fajnie nie wyglada.Dlatego tez modelkami sa wyzsze dziewczyny .

Gość Rozalia...
kobieta powyzej 168cm - oczywiście świat mody (a moda jest sztuką) myśli tak samo jak Ty .... Widać, że znasz się na pięknie i sztuce .... :D

Gość Rozalia...
Tak kacze nóżki są od wieków bardziej sexi niż te długie ... :D 🖐️

Gość fan incestu
"co myslicie o dziewczynach ok 173cm ktore jeszce zakladaja szpilki?" fajnie wyglądają