Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam..

Wysoka kobieta w butach na obcasach?

Polecane posty

Gość tlennn
ale gadacie... ja mam 180 nosze obcasy na 6 cm. iii mówią mi ze zajebiście wyglądam ,zresztą sama się tak czuje... także sorry... małe:PP

Gość OLBRZYMKA
A ja mam 168 wzrostu i czuję się za wysoka wśród moich znajomych i bliskiej mojemu sercu osobie która jest prawie równa ze mną albo ze dwa cm niższa. W listopadzie skończę 19 lat:( Mam kompleksy bo chciałabym żeby mój partner który ma już19 lat był wyższy :( Nie nosze obcasów bo czułabym się jak MEGAolbrzym bo teraz się czuje już jak olbrzym:( Próbuję się odchudzać z myślą ze może jak schudnę to jakoś to inaczej będzie wyglądało bo ważę 56 kg. No i co mi poradzicie....??

Gość interesant 12986
wysokie kobiety sa boskie nawet jak nie sa za piekne to i tak cos w nich jest a w szpilkach to po prosty stąpające po ziemi anioły :) klasa, seks , pożądanie , AAAAA te osoby ktore twierdzą że żyrafa czy cos podobnego to albo zazdrosne karaczany albo faceci karły którzy nigdy z takimi dziewczynami spotykac sie nie bede :)

Gość magic8686
nie wstydzcie sie swojego wzrostu...przecierz to atut nie dlatego modelki i konkursy pieknosci maja podstawowy warunek ze kobieta ma byc wysoka ma miec dlugie nogi poprsotu duzo ludzi jest niskich przecietnych stad czuja sie za wysokie chyba i wstydza sie nosic obcasy

Gość Rejka....
Żyrafa dla kurdupli, tylko czy na ich zdaniu nam zależy? :D nie! Długa noga w boskich szpilkach wygląda bosko. Tak myślę oglądając się w lustrze. :P Aczkolwiek mam tylko 170 cm. Dlatego noszę buty ok 12 cm wysokości. Mam i wyższe, ale do pracy do 12 cm. Wyższe to tylko na wyjścia większe.

Znowu zazdrosne karły popierdują:D pewnie że może chodzić. 178 i szpilki 12 cm (jedną parę co prawda bo to sam w sobie koszmar chodzic na takich butach) Wysoka = dlugie nogi, można kombinować. Nie musimy się obrażać przez facetam zeby wzrócić na siebie uwagę...jak to robią karłowate :D

Gość Rejka....
Baaa ...

tiaaa. te co maja 168 centymetrow naprawde super wygladaja w muszkieterkach... Cala noge im kryja az do samej szyjki :D :D

Gość Rejka....
A tak przy okazji, gdzie wy wysokie spodnie kupujecie? Bo dla mnie to dramat! W markowych drogich sklepach czasem coś dobiorę, ale i to różnie. :O

Gość sergio da silva rerum
dajcie spokój z tymi kurduplami i żyrafami rzecz nie we wzroście ale harmonijnej sylwetce i wdzięku ale generalnie to mnie jak najbardziej się podobają wysokie kobiety na wysokich obcasach niskie też :D

Gość piggi
[zgłoś do usunięcia] Miss Pigi Ja mam 180 cm i uwielbiam obcasy. Jak przechodzę koło jakiegoś karłowatego faceta to mam ochotę jeszcze mu sie w twarz roześmiać. jestes głupia, próŻna i zakompleksiona. Jaki mamy wpływ na nasz wzrost?? Ty masz problem bo przy 10- cm szpilkach musisz sie zadawac z jakims koniem zeby nie musiec mu się smiać w twarz.I wracaj na ziemię z tytch obłoków. Na tym topiku siedzą same kobyły przerośnięte. "Bo koledzy mówią jaka ja piękna jestem...." a co mają mówić skoro to koledzy.....??

Gość Rejka....
Tylko, że niskie przy dzisiejszej modzie na wysokie obcasy wyglądają dość komicznie. Gdy spora część "nogi" to obcas.. :D

Gość shazz
tylko wysoka nastolatka może mieć z tym jakiś problem, wiadomo presja otoczenia, niższe koleżanki i koledzy, ale umówmy się buty na obcasach niekoniecznie są dla nastolatek, jak macie dziewczyny kompleksy to po prostu nie noście takich butów i po kłopocie. sama mam 180 cm, nosze szpilki i inne obcasy i nigdy się nie zastanawiałam, czy to pasuje czy nie. równie dobrze można powiedzieć bardzo niskim kobietom "nie noście płaskich butów, bo was w tłumie nie widać". no naprawdę, nie popadajmy w paranoję :)

Gość Rejka....
[zgłoś do usunięcia] Miss Pigi Ja mam 180 cm i uwielbiam obcasy. Jak przechodzę koło jakiegoś karłowatego faceta to mam ochotę jeszcze mu sie w twarz roześmiać." A to dość trudne zadanie wydaje się .. :D Musi chyba paść na kolana, albo usiąść obok. Pamiętam, jak w klubie. Słyszę czeeeeeeść... Rozglądam się, nikogo nie widzę, patrzę w dół a tam jakiś chłopaczek zgrywa macho. :O i próbuje mnie wyrywać. :O

Gość lplplpppiuiummhjhjh
Wszystko zalezy od budowy, jak sie jest przy kosci i ma sie 175cm plus obcas to nie wyglada to dobrze. ja niestety mam 165:( nad czym ubolewam, ale jestem zgrabna, mam mala pupe i moge sobie pozwolic na tzw jeansy boyfriendy, ktore podobno sa przeznaczone dla wysokich pan, a ja wygladam w nich naprawde ok, nie skracaja mi sylwetki, jest ok. podejrzewam ze pare cm w biodrach wiecej i juz nie wygladalabym dobrze. dla mnie 180 cm to magiczna liczba, kobiety powyzej za wysokie, mezczyzni za niscy. ja marze o 170cm, niestety raczej juz nie urosne, pozdrawiam wszystkie wysokie zgrabne kobitki, nienawiedzeeeeeeeeeeee:) was!

Gość lplplpppiuiummhjhjh
mezczyzni ponizej 180 za niscy mialo byc:)

Gość piggi
ja zazdrosny karzeł mam tylko 169 cm, a w pracy jestem jadną z wyższych kobiet, nosze obcasy. Generalnie ponad połowa kobiet w PL ma podobny do mnie wzrost. Skrajności jak poniżej 160 i powyżej 175 to się jednak wyrożnia. Ja nigdy nie słyszałam od nikogo żeby podobała mu się drabina. NIE OBRAŻAJCIE NISKICH! TO JEST OD NICH NIEZALEŻNE

Gość sjdgfkudg
a ja jestem niska (165cm) i dobrze mi z tym:) zakladam szpilki bo przy swoim facecie ktory ma 194cm wygladam jak dziecko. i absolutnie nie mam nic do wysokich, niech sobie pomykaja w szpilkach:)

Phi. Wszystkim facetom z ktorymi ja sie spotykałam i inne wysokie dziewczyny. :classic_cool: a ze takicch 175+ jest sporo to rzesza wielbicieli nie jest taka mała :D:D:D Wysocy faceci nie boja sie wysokich dziewczyn. Tylko tacy. Chociaz znam niskich ktorzy gabiają za wysokimi :D ale to głupio wygląda :D

Gość MariaClara
Ja bardzo zazdroszcze dziewczyna ktore maja 1,70. Nie musza zakladac obcasow zeby sie 'podwyzszyc', moga sobie wygodnie chodzic w niskich butach. Ja mam 163 cm wzrostu i wlasnie gdy gdzies wychodze zakladam obcasy zeby wreszcie miec to wymarzone 1,70 :) Widzialam kiedys dziewczyne ktora miala chyba 150 cm wzrostu,wysokie obcasy,ok 10 cm i wygladala komicznie,poniewaz wogole nie umiala w nich chodzic i mimo tych obcasow wciaz byla malutka.

Gość Rejka....
Kobietki może trochę konkretów??? Pytałam gdzie kupujecie spodnie??? Bo ja mam spore problemy przy moich długich nogach!

Gość Wibia
Mój facet ma 181 cm, a ja mam 178 cm. Przyznam się, że dziwnie się czuję, jak ja mam obcasy i idę razem z nim.

Gość Rejka....
Tak niskie wyglądają komicznie w wysokich obcasach. To wygląda jak dziecko bawiące się w dorosłych. Wygląda też nieproporcjonalnie. Wysokie obcasy wbrew pozorom są właśnie dla wysokich. Bo tylko wtedy wyglądają dobrze. Karzeł na szczudłach jest komiczny. :P

Myslę, że problem nie lezy w tym kto nosi obcasy, bo kazda kobieta dobrze w nich wygląda, szpilki wysmuklają. Problemem jest to że niestety nie kazda potrafi w nich chodzic i wtedy wysoka czy niska nie ma znaczenia, tylko to że komicznie wygląda i powinna sobie odpuscic szpilki.

Gość Rejka....
A widziałaś kiedyś laskę 150 cm w szpilkach 12 cm? Przyjrzyj się, jak to wygląda.. :D

Gość sergio da silva rerum
rejka ty zamiast kamieniami, rzucasz obcasami :D coś się tak uwzięła ostatecznie liczy się proporcjonalna sylwetka i wdzięk poruszania się wzrost u kobiet jest drugorzędny

Gość Lola Lolka
Ja zauważyłam, że mężczyźni mimo wszystko wolą filgranowe maleństwa od wysokich piękności. PS. Mam 176 cm wzrostu i raczej ładna.

Gość Rejka....
Owszem, to priorytet, ale króciutka nóżka nie wygląda dobrze na wyjątkowo wysokim obcasie. Bo zaburzone zostają właśnie proporcje.