Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam..

Wysoka kobieta w butach na obcasach?

Polecane posty

Gość duze do roboty
male do pieszczoty :)

Gość Rejka....
taaa noo yhmmm swiat mody to swiat mody tam konie czuje sie jak na wybiegu i slusznie ale w rzeczywistosci nic apetycznego" Cóż wiadomo od dawna, że długa noga nie jest seksi ... i każdy z apetytem spogląda na nogi kurze. :D

Gość Rejka....
Żaden najpiękniejszy ciuch w życiu nie będzie się dobrze prezentował na niskiej. Oczywiście, przy założeniu, że wysoka i niska są tak samo dobrze zbudowane, to na wysokiej zawsze to samo będzie się prezentować lepiej!

Gość Rejka....
I tutaj nie ma nad czym dyskutować!

Gość taaa noo yhmmm
no i ok :) chyba masz jakies kompleksy. tylko wysokie sa piekne ich nogi sa najspiekszniejsze reszta to kaczki i kaczuszki :)

Gusta są różne i o tym się nie powinno dyskutować. Ale wystarczy, że przejde się po akademiku ze zdjęciem jakiejś znanej super modelki wszystko jedno czy to Heidi Klum czy Tyra Banks czy Adriana Lima i się okaże czy faceci nie lecą na długonogie laski, a znając upodobania facetów wyjdzie, że jednak tak, lecą.

Gość taaa noo yhmmm
wiooo koniku heheh :)

Gość Jeszcze mąż
A moim zdaniem wszystko jest kwestią gustu. Jedni lubią blondynki, drudzy brunetki. Jedni wolą niebieskie, a drudzy ciemne oczy. Tak samo jest ze wzrostem kobiety. Ktoś chce się opiekować maleństwem o wzroście 155 cm, ktoś inny woli długonogą pannę. Kwestia gustu.

Gość taaa noo yhmmm
swiat mody jest przeklamany i tu tez nie ma co dyskutowac

Gość Rejka....
taaa noo yhmmm no i ok chyba masz jakies kompleksy. tylko wysokie sa piekne ich nogi sa najspiekszniejsze reszta to kaczki i kaczuszki" To taka różnica, jak między malarstwem Kossaka, a jarmarcznymi jeleniami na rykowisku (jeśli trzymać się koniowatych :P). Też wielu uważa, że jelenie na rykowisku są boskie i to szczyt sztuki :P

Gość Rejka....
taaa noo yhmmm swiat mody jest przeklamany i tu tez nie ma co dyskutowac" Koneserem sztuki, to ty ewidentnie nie jesteś. :O Sztuka zawsze jest "przekłamana" :O

Gość nie wiem ale nikt nie zauważył
Ahaaaaa... Ja już wszystko wiem. Rejka ma kompleksy :) Zdarza się:) I wszystkie niskie są du dupy i zagazować je, bo tylko wysokie sa piękne, lepsze i w ogóle... Tak pani Rejko? Kurde, coś ty taka zacięta? :) i co bez dyskusji? to dziewczynko, jest twoje SUBIEKTYWNE zdanie, rozumiesz? Sprawdź w słowniku subkiektywizm i obiektywizm, dobrze? Normalni ludzie nie mają nic do wysokich i niskich. Tylko jacyś zajadliwi, zakompleksieni, zawzieci ludzie mają z tym problem. Masakra. a tak na marginesie słyszałaś coś kiedyś takiego: de gustibus non est disputandum I tyle w temacie. Miłego bronienia swojej tezy o "wyższości" wyższych:)

Gość Rejka....
nie wiem ale nikt nie zauważył - masz mnie .. :D Idę sobie popłakać.. Kompleksy mnie zabijają, często słyszę o moich długich nogach, szczególnie od męźczyzn. Naprawdę trudno z tym żyć. :P Załamka... :D

Gość wszystkie wydziwiacie
próżne ci**py do roboty

Gość taaa noo yhmmm
Rejka caly czas chcesz udowadniac ze tylko i i wylacznie wysokie sa piekne a reszta to co, nie trzeba byc koneserem sztuki by pewne rzeczy wiedziec i widziec zyj tam sobie w soich przekonaniach, na pewno masz po czesci racje ale bez przesady co ci maja koledzy powiedziec ze wygladasz jak kon ;p

Gość Rejka....
taaa noo yhmmm - widocznie większość facetów to zoofile w takim razie... :D

Gość taaa noo yhmmm
chyba zapomnialas o seksapilu uroku urodzie :)

gwoli ścislości- de gustibus et coloribus non est disputandum. :) Nawet możesz sobie zastosować inwersję, zeby brzmiało jeszcze lepiej :classic_cool: Kompleksy mają Ci z nienacka cechujacy pejoratywnie. Maleństwo i panna. Szkoda, że nie pannisko. Ja zmarnowałam wiele lat na bycie zakompleksioną żyrafą, ale mi przeszło. :)

Gość Rejka....
Oczywiście, że piękno to nie wysokość. Ale jest to jeden ze składników. Mniej istotny, ale składnik. Najważniejsza jest twarz (wg badań), a potem proporcjonalna sylwetka. Ale długie nogi też należą do zalet!

Gość taaa noo yhmmm
ja znam takich co lubia szczuple okragle filgranowe kobiety ii ci faceci to nie kurduple jak to ktos juz nawiazal, nie kazdy musi lubic duze dziewczyny po prostu

Gość taaa noo yhmmm
naleza owszen pod warunkiem ze sa zgrabne

Gość Rejka....
taaa noo yhmmm - nie każdy ma odwagę być z piękną kobietą. Nawet mój kolega mi napisał, że trudno mu z takimi rozmawiać, bo się stresuje. Tylko przy przeciętnych czuje się sobą i bezpiecznie.

Gość Rejka....
Co wcale nie znaczy, że nie widzi pięknych. :D

Gość taaa noo yhmmm
przecietna to jaka mniej niz 170 tak? tacy faceci to wogole nieporozumienie wg mnie

Gość Rejka....
Chyba widzi aż za bardzo, dlatego nie jest przy nich sobą. Blokada. Woli przeciętne. Ale to nie znaczy, ze te bardziej mu się podobają.

Gość Rejka....
taaa noo yhmmm - przeciętna to zbiór wszystkich elementów przeciętnych w kwestii urody. :D

Co to w ogóle za kryterium wzrost, poznam fajnego faceta ale będzie za niski to co mam go zostawic bo smiesznie z nim wygladam albo bo niscy nie sa atrakcyjni ?! Ja mam niskiego faceta i jest dużo przystojniejszy niż wielu wysokich, a na pewno inteligentniejszy.

Gość taaa noo yhmmm
nie no wzrost wzrostem taki temat sie wywiazal, ale ogolnie to jakims priorytetm nie jest, wazniejszy jest seksapil i te magiczne to cos :)

wysoka dziewczyna o ile jest zgrabna to w szpilkach wygląda lepiej niz niska 🖐️ kanciastoporta....ja akurat jestem wysoki ale jak sie słucha jak laski mówią o wyglądzie facetów to jest załamka . naprawde kobiety bardziej lecą na wygląd niz faceci

Gość Rejka....
To oczywiste. Ale temat tylko o wzroście. Mniej znaczącym składniku, ale nie bez znaczenia jednak.