Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misisisaaa

Dla dobrych informatyków.

Polecane posty

Gość misisisaaa

Mam sasunga u700 i juz zaisnatalowałąm potrzebne opragramowanie (a przynajmniej chyba już tak) do przesylania z komputerem na telefon różnych plików. i na pulpicie mam ikonkę Samsung PC Studio 3 i jak otqieram to się pokzuje takie okineko, mogę słuchac muzyki ale tylko tej z kompa i nie wiem co dalej zrobić żeby z kompa na telefon pliki pościągać.... :/ Pomocy! Znawcy komputerów pomórzcie...

Gość pomóżcie chyba

Gość misisisaaa
aj czepiacie sie, taki maly bląd.... :/ lepiej pomóŻcie... :(

podepnij telefon i przez samsung pc studio wejdź w transmisję plików. jak nie wykrywa to przepnij kabel do innego portu usb. jak nie to spróbuj na innym kompie. jak nie to zainwestuj w czytnik kart micro sd :) PS nie jestem informatykiem :o:classic_cool:

Gość misisisaaa
no to zrobiłam to ale isze mi na dole ''Nie podłączony''. czyli nie czyta mojego telefonu wogóle? bo ja mam stary komputer, produowany w 200 roku chyba, o oprogramowanie mam troche nowsze - Windows XP na rok 2003. czyli mogę nie mieć na kompie czegoś potrzebnego do czytania tych plików???

Gość misisisaaa
ups, wyszło że mam kompa z 200 roku heh :) Piszę szybko i dlatego tyle blędow, wybaczcie... A kompa mam z 2000r.