Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arfilka

Dlaczego nikt mnie nie kocha?

Polecane posty

Gość arfilka

Moja historia jest bardzo smutna najpierw mialam meza ktorego nie kochalam poniewaz wzielam z nim slub z powodu dziecka.Zostawilam Go poznalam cudownego faceta bylo nam dobrze ale po prawie roku czasu on postanowil ze ma powolanie do zakonu i mimo ze mnie kocha to woli Boga.Zostawil mnie poznalam nastepnego ktory jasno okreslil ze spotyka sie ze mna bo odpowiadam mu seksualnie.Jestem w dolku czy jest jeszcze ktos kto mnie pokocha?Czy zaufam teraz komus?

Gość sonda lambada
bo to jest tak jak kobieta mysli dupą a nie głową.

Gość to zależy....
z tym pierwszym i trzecim facetem to byl twoj błąd, że za tego pierwszego wyszlas za mąż bez milosci, a z tym trzecim godzilas sie na sex bez zobowiazan. na drugi raz tak nie rob. a jesli chodzi o tego drugiego to po prostu mialas pecha :o

Gość arfilka
wlasnie ze nie zgodzilam sie na sex z tym trzecim bo mam dosc facetow.A ten drugi czeka na decyzje z zakonu cz

"Dlaczego nikt mnie nie kocha?" po dogłębnym przeanalizowaniu kilku linijek Twoich zwierzeń - nie wiem :-O

Gość to zależy....
daj sobie spokoj z gosciem, ktory woli Boga od ciebie :o jakby cie kochal to by zostal z tobą. poszukaj jakiegos normalnego faceta prosze cie, po co sobie komplikowac zycie? chyba nie chcesz byc w zwiazku z ksiedzem, ktory na co dzien udaje swietoszka, a spotyak sie z toba np. w weekendy i zaspokaja swoje potrzeby sexulane. a niestety wiele kobiet tkwi w takich zwiazkach i to jest dla mnie chore. nie lepiej poszukac normalnego wartosciowego faceta? zastanow sie nad tym, szkoda zycia.

Gość Marcelinka 1975
Nie szukaj miłości , odpuść sobie . Wtedy ona sama Cię dopadnie nieplanowana niechciana Za miłością się nie goni , tego nie można zaplanować. Zapisz się na kurs językowy albo znajdz inne dodatkowe zajęcie nie myśl o tym. Przyjdzie czas będziesz mieć tego swojego jedynego.

Gość arfilka
Na dodatek czesto dzwoni i mowi jak mnie kocha czy to normalne? Boga nie ma to wiem teraz watpie tez i w diabla bo i on nie chce mi pomoz chociaz go prosilam

Gość to zależy....
jakby cie kochal to by byl z tobą. on cie traktuje jak kolo zapasowe wg mnie. nie przyjma go do zakonu to wroci do ciebie, a jak przyjma to bedzie prowadzil podwojne zycie. uciekaj kobieto!!!!

Gość arfilka
Nie potrafie o Nim zapomniec bardzo Go kocham i On mnie tez wszystko bylo dobrze jeszcze miesiac temu i nagle tak jakby ktos Go zaczarowal a dokladnie Bog nagle poczul powolanie