Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olabogacomjest

bolesny wrzód na posladku

Polecane posty

Gość olabogacomjest

dzisiaj rano sie budze i patrze,ze to mam :O podobno dobra jest masc ichtiolowa,ale nie mam jest niestety i do apteki tez nie moge isc, macie moze jakis sposob? pozdrawiam

Gość upupupuppppppppuup

Gość do wanny z mocno ciepłą wodą

Gość apteka 33
swedzi? jesli tak to opryszczka

jeżeli jest zaropiały to spróbuj najpierw usunąć ją. jeżeli za głęboko to możesz mieć cięty pośladek chirurgicznie, ja tak miałam za dzieciaka. ;)

Gość zrób to wannie z ciepłą wodą

Gość szkodamiszwagra
cześć dajcie dobra rade co zrobic ze świezym wrzodem który dopiero pękł i śmierdzi co jest dobre ? moze jakies okłady

Gość a mój niezawodny
patent to liść aloesu. Rozciąć go na pół i miąższem przykleić na wrzód. Na syfki działa nawet po jednej nocy przespanej z takim okładzikiem, a na wrzód to kilka dni trzeba. Będzie trochę szczypało przy 2-3okładzie, ale warto. Zastępuje cięcie chirurgiczne jak ktoś wcześniej wspominał. Wyciągnie wszystko na wierzch i wtedy paluszkami mu pomóc.

Gość a mój niezawodny
patent to liść aloesu. Rozciąć go na pół i miąższem przykleić na wrzód. Na syfki działa nawet po jednej nocy przespanej z takim okładzikiem, a na wrzód to kilka dni trzeba. Będzie trochę szczypało przy 2-3okładzie, ale warto. Zastępuje cięcie chirurgiczne jak ktoś wcześniej wspominał. Wyciągnie wszystko na wierzch i wtedy paluszkami mu pomóc.