Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frankaaa

Czy zwiazek kiedy on jest 3-4 lata młodszy ma szanse?

Polecane posty

Gość frankaaa

Mam dylemat, zakochałam się - spotkałam się z nim 3 razy , poprosił o kolejne spotkanie. Mnie jednak coraz bardziej to zastanawia czy jest sens sie angazować ... jak kończą się takie znajomości - związki. Dzisiaj, kiedy faceci oszaleli i oglądają sie za coraz młodszymi, czasem jeszcze dziećmi, Fakt wyglądam młodziej i zwykle mam tak ,ze zagaduja-podrywają mnie faceci młodsi :/ - chociaz czesto jak sie dowiadują ile mam lat widze konsternacje i zdziwenie-bo mysleli ,ze jestem młodsza. Nie zawsze jest to miłe, kiedy metryka nagle zmienia wszystko. Ten obecny wie o tej róznicy wieku, chce sie spotkac, ale czy to ma sens jakis na dłuzsza mete ? Poradźcie cos.

Gość to zależy....
tak, daj mu szanse i wyluzuj :o

...ja nie rozumiem co wy macie z tymi cyferkami, jesli ludzie sie rozumieja sa dla siebie dobrzy to nawet i roznica 10 lat nic nie zepsuje, wrzuc se na luz, zobacz jakim jest czlowiekiem, a nie kombinuj, ze mlodszy, ze taki, ze owaki! :o

Z własnego doświadczenia wiem, że to nie ma sensu, ale nato nie ma reguly. Ja dopiero po 2 latach przejrzałam, ze jednak nasze światy się różnią a było między nami tylko dwa lata róznicy.

Gość frankaaa
3Opcje - ale moze to dlatego ,ze po prostu jestescie roznymi ludzmi. Wiem ,ze to glupie tak przejmowac sie metryka. Jednak juz 3 kolezanki cos mi zasugerowały zebym sie zastanowiła, bo bede sie spotykac z facetem zaangazuje sie, a on potem i tak pomysli o młodszej. Troche maja racji, nie czarujmy sie - dzisiaj jest jakis taki dziwny kult młodosci. Zaczelam sie zastanawiac, bo czuje ...ze zauroczenie moze przerodzic sie w cos wiecej.

kurcze ciesz się ,że jest zainteresowany i wolny i chce Ciebie... słuchaj serca, zaryzykuj... bo ja mam w sercu młodszego prawie 4 lata, ale on ma dziewczyne i to komplikuje sprawę...ciągnie nas do siebie, ale...

Gość już taki topik jest
autorko ja mam 27 a on chyba 19 poczytaj sobie go i wyciagnij wnioski. A tak a propo uważam ,że trzeba spróbować