Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipnhytr

Czy jemu zalezy?

Polecane posty

Gość lipnhytr

Znamy sie od 3 miesiecy, spotykamy co 2 tygodnie na kilka godzin. On pisze smsy i czasami dzwoni, ale ...nie czuje,zeby sie o mnie staral. Czy to jest za wczesnie na zabieganie o 2 osobe? Nie wiem sama juz co mam myslec. Nie wiem czy zalezy mu na mnie czy nie

Gość lipnhytr
Z powodu odleglosci, jego pracy lub jakichs innych "dlugo planowanych" wypadkow z przyjacielem :O

Gość daj sobie z nim spokoj
skoro woli kolege od ciebie

przyczyna moze byc ta odleglosc, to ze widujecie sie rzadko. Mi by sie nie chcialo chyba zbytnio starac gdybym miala chlopaka z ktoryym widywalabym sie raz na 2 tygodnie po kilka godzin.Chlopak traktuje Cie jak dodatkowa rozrywke.

Gość lipnhytr
odleglosc 70 km, wiec to nie jest tak duzo. W tyogdniu twierdzi,ze pracuje do pozna, w weekendy tez ma jakies plany, nie zawsze zidentyfikowane;) Nie chce tez za bardzo naciskac, bo oficjalnie nie jestesmy para i 3 miasiace to tez nieduzo

Gość hagagsfds
w takim razie: nie, nie zalezy mu.

Gość lipnhytr
hagagsfds -----> Tego sie wlansie obawialam. Gdybym ja byla facetem i zalezaloby mi na dziewczynie to na pewno bylaby wazniejsza niz nadgodziny w pracy czy wyjazd z kumplem:(

Gość sorry*
godziny w pracy to raczej zrozumiałe, gorzej z weekendami. Gdyby mu zależało sam szukałby okazji, żeby się z tobą spotkać. Co nie znaczy, ze nie zacznie mu zależeć z czasem.

Gość kasiullaaaaa
i ja tez jestem w takiej sytuacji. prosze o jakies komentarze:(

Gość lipnhytr
Moze ktos jeszcze cos napisze?;)

Gość buziaczek.dupaczek
im nigdy qrwa nie zależy.Albo mają dużo pracy,albo muszą skosić trawę-sobie,mamie i sąsiadom albo jest Euro(sama lubię oglądnąć mecz ale żeby siedzieć cały miesiąc przed telewizorem to już jest przesada)albo nagle musi zobaczyc się z kolegą którego dawno nie widział...jest tego cała masa.Rz..gać mi się chce jak takich głupot słucham,oni nas mają za idiotki i tyle.Jestem Zołzą i dobrze mi z tym

Gość n myuyuuuuuu
Znajduje sie w bardzo podobje sytuacji i tez nie wiem na czym stoje:(

Gość no naprawde dziewczyny
nie żyjcie w złudzeniach jak facetowi zależy to zrobi wszystko żeby sie z dziewczyną zobaczyć jak nie może z powodu odległości jej widzieć to dzwoni i pisze i to czesto .... wykonanie telefonu to naprawde nie jest ogromny wysiłek jezeli tego nie robi to znaczy , że zwyczajnie nie chce i nie wymyślajcie dziwnych tłumaczeń , koniec kropka .

Gość jako facet potwierdzam
zależy ---- zabiega nie zależy ----- olewa szukajcie takich, którym zależy pozdr :)

Też mam podobnie ;( Kiedyś dzwonił i pisał cały czas. Teraz wszystko przycichło. Tęsknie strasznie i zaproponowałam spotkanie w weekend (mieszkamy ok 80 km od siebie) a on odpisał "zobaczymy" i tyle. Nic oczywiście z tego nie wyszło ;( Nie wiem czy dać sobie spokój, przestać się z dnia na dzień odzywać czy co?

Gość ukjkjlhbju
mallinkka86---> pozostaje Ci chyba tylko przestac sie oddzywac:( wiem jka to bolki, ale nie zmusisz nikogo do uczucia:( Widac,ze on nie chce sie z Toba spotykac. gdyby chcial to sam proponowalby spotkania

To strasznie boli...Ale z drugiej strony wiem jak powinno wyglądać zainteresowanie drugą osobą. Jeszcze jakoś to sobie tłumaczyłam, ale powoli pozbywam się złudzeń :(

Gość stanowczo zgadzam sie z xyz
nie zalezy. 3 miesiące nie dużo? no jeżeli spotkaliście się zaledwie 6 razy na kilka godzin to masz racje... niektórzy po tygodniu znajomości znają sie lepiej niż wy... nie bede ci doradzac. sama decydujesz o swoim zyciu.... ale dla mnie to zenada - to jego zachowanie. nie zalezy mu, nie stara sie, nie jestes dla niego najwazniejsza. a jezeli teraz sie nie stara, to co bedzie pozniej..... ja bym nie wytrzymala tego. ciaglej odleglosci. czekania. sama niestety moge widywac sie ze swoim facetem tylko w weekendy, bo studiuje w innym miescie.... ale pisze, ma ze mna staly kontakt. stara sie - nie mowie tu o jakis prezentach czy cos - z kasa u niegoo dosyc kurucho. Ale wiem ze mu na mnie zalezy, sam zabiega kontakt i wogole... Jestem strasnzie szcześiwa. I o to chodzi w związku!!!! Zastanów sie nad tym. Czy jesteś szczesliwa? Czy jestes w stanie znieść taka sytuacje dłużej? Czy jestes wpisana w jego wakacje, czy woli je spedzic z kumplem (jeżeli tak.... to sama wiesz że nie warto tego ciągnąć :(:( )

Gość lipnhytr
upup

A może nie powinnas się z nim spotykać, kiedy on chce, nawet jeśli mielibyście się nie widzieć miesiąc.. jak się będzie chciał spotkać powiedz, że nie możesz, bo umówiłas się z koleżankami, a następnym razem nie możesz, bo w tv leci jakiś tam film (wymyśl coś) i chcesz go obejrzeć w gronie przyjaciół...a następnym razem..... ;P Wiesz chodzi o to, żeby koles nie myślał, że jak chce to Ty lecisz na jego zawołanie. Ja niedawno się spotykałam z takim jednym, ale z racji takiej, że mam dużo znajomych i mało czasu wolnego naprawdę nie mogłam się w nim widywać...a zagrania miał podobne do tego Twojego...chyba zrozumiał subtelne przesłanie i zaczął się bardziej starać...a mnie przeszła chęć widywania się z owym panem i go puściłam z torbami :) Kobiety niestety popełniają podstawowy błąd....sa na każde zawołanie (nie mówię, że Ty tak postepujesz-autorko topiku), ale wnioskuję z Twojego postu, że czekasz z utęsknieniem na jego sygnał. A przeciez masz własne zycie, własne zainteresowania.. Kobiety niech facet nie będzie sensem waszego życia....bo z takiej postawy rodzą się później załamania i zwątpienie, dalsza samotność.