Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka asiula

ktora z was czuje sie brzydka i porownuje sie z kazda inna na ulicy?

Polecane posty

Gość brzydka asiula

Ja sie czasem porownuje. Ale raczej, zeby wyciagnac wnioski, co fajnie wyglada, a co nie, czego nie zakladac, a co kupic. Co np zrobic z wlosami, makijazem itd. a w lecie standardowo przypatruje sie nogom dziewczyn, w poszukiwaniu rozstepow i cellulitu i porownuje ze swoimi hehe ;)

Ja sie raczej brzydka nie czuje ale tez sie przygladam babkom, bardziej niz facetom :D

Gość brzydka asiula
a ja czuje sie brzydka:(

a czemu? nie ma brzydkich kobiet, sa tylko zaniedbane ;) nie twierdze ze nie dbasz o siebie, ale moze warto cos zmienic? choc jak masz mocno zanizona samoocene to to moze nie pomoc...

Gość brzydka asiula
mam bardzo zanizona samoocene:(kazda wydaje sie byc ladniejsza ode mnie

Gość brzydka asiula
i dlatego juz nie chce byc z nikim bo 2 facetow mnie zostawilo o to podkopalo moje poczucie wartosci i rzeczywiscie stwierdzilam ze jestem brzydka

na pewno tak nie jest, popracuj nad tym bo szkoda sie tak dolowac ja mam za to rozstepy po ciazach, to dopiero bol

Gość hello brooke
a ja mam to w dupie jak inne laski wyglądają :D szkoda czasu na gapienie sie na baby i dołowanie :D

Gość brzydka asiula
nawet przestalam chodzic na dyskoteki bo jestem tam najbrzydsza:(

Gość dziewczyna serce
Ja patrzę na inne i myślę, jak powinny sie ubierać itp, ale samo sobie doradzic nie umiem :(

Gość gtfjnfhjgh
tez sie teraz w lecie przypatruje nogom. na kafe kazda mowi ze ma cellulit, to dlaczego jeszcze u zadnej (no, jakies pojedncze sztuki) nie widzialam go? :O wpadam w kompleksy

bo cale szczescie ze najwiekszy celulit ma sie blizej tylka i na ulicy go nie widac ;)

Gość hello brooke
ale głupota,chodzić i sie gapić która ma cellulit :D ale jaja!

Gość fsdf
Ja się twarzą nie porównuję, bo uważam że jestem b. ładna, ale porównuję sylwetki (ze swojej nie jestem zadowolona).

brzydka asiula -->napisalas ze zostawilo cie dwoch kolesi skoro Cie zostawili tzn ze z Toba wczesniej byli ,a skoro byli tzn ,ze musialas im sie podobac skoro zechcieli z Toba byc. Patrz z tej strony na ta sprawe...gdybys byla \"brzydka\" jak to okreslasz o o byciu z jakimkolwiek facetem moglabys tylko pomarzyc. Glowa do góry!

no dokladnie, ja nigdy nie mialam 2 kolesi, moj maz jest moim pierwszym D:

Gość brzydka asiula
ale nigdy zaden facet do mnie nie podszedl na ulicy, na dyskotece, nie poprosil do tanca a moich facetow poznawalam na forum przez internet

Gość Tak sobie myślę
czy oglądałaś na przykład You Can Dance i przemianę tamtejszych dziewczyn, choćby Ani. Każda kobieta jest ładna jeśli o siebie zadba, dopasuje ubiór do sylwetki, fryzurkę do twarzy, a najważniejsze - twarz ma ładnie uśmiechniętą.

Gość do asiuli
Hej, dziewczyno pozbądź się kompleksów. Faceci nie lubią przede wszystkim zakompleksionych dziewczyn, bo jak sama siebie nie lubisz, to jak ma Cię ktoś polubić? jak będziesz z większym dystansem podchodzić do siebie, to faceci sami się pojawią... naprawdę spójrzcie na Dorotę Wellman, niby taka wielka, kto by taką chciał? a cud miód nie kobieta, wspaniała osobowość, charakter, dowcipna świetna babka, nie sądze żeby narzekała na brak zainteresowania swoją osobą

ja sie porównuje ciągle , zarówno w góre jak & w dól, tzn patrze która brzydsza a któa ładniejsza. Jestem pusta ;/

Ja sie kiedys porownywalam z kolezankami ze studiow. wydawalo mi sie, ze one sa o wiele piekniejsze niz ja. ale mi przeszlo.