Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula O.

Prezent dla mężczyzny- nauczyciela na zakończ. roku

Polecane posty

Gość Paula O.

Właśnie tu mam problem..nie jest moim wychowawcą, a chciałabym coś mu dać, kwiaty chyba nie bardzo?

Gość Paula O.
za takie porady dziękuję :/

Gość Paula O.
czy jest tu ktoś życzliwy kto chce pomóc?

Gość kciukiem
notes,dlugopis,pioro

Gość Paula O.
bo mi się podoba :p

Gość Paula O.
lubię go i dobrze uczy:)

Gość Olgierd Z.
Po propstu podejdź do niego, złąp go za jaja i powiedz, że obciągasz z połykiem. Jest twój na miejscu!

Gość Paula O.
czemu na kobiecym forum są osobnicy płci męskiej? bez wulgaryzmów prosze

Gość az strach...dziecko
zastanow sie... i to bedzie prezent od Ciebie? bo?? rozumiem,kwaity od klasy, lub jakis wspolny prezent, ale od jednej uczennicy?? z jakiej okazji?? na zakonczenie roku? rewelacja...

Fakt - jeśli to tylko zakończenie roku to głupio żebyś sama dawała prezent. Jeśli to koniec szkoły, lub przedmiotu i chcesz mu szczególnie podziekować, możesz kupić tradycyjnie - długopis, pióro albo jakiś fajny album ze zdjęciami, przewodnik, coś w tym stylu.

Gość Paula O.
czyli zły pomysł?

Gość Maadziullka
Boshe, jakie te aski są głupie ....

Gość nie no rewelcyjny
zastanwiam sie czy czekasz az ktos Ci powie jak bardo naiwna jestes, czy sama to zrozumiesz?

Gość nie no rewelcyjny
ile masz lat dziewczynko?

Gość kokoszka...
kup mu zestaw narzedzi ;)

czemu od razu głupi pomysł niby? :{P jak bylam w liceum, to też podobał mi się jeden nauczyciel... a co ciekawe- nawet z nim lekcji nie miałam :P (on był nauczycielem wfu, ale prowadził zazwyczaj chłopców) na zakończenie szkoły poszłam do niego z czerwoną różą :D zdziwił się, moje \'tłumaczenie\' dlaczego daję mu kwiatka było dośc mętne, ale... dostałam buziaka w usta :D takiego cmoka, no... ale potem jeszcze dwa tygodnie fruwałam sobie 10 centymetrów nad ziemią ;)

Gość Paula O.
jesteście tu wszyscy bardzomili :/

Gość nie no rewelcyjny
zamiast gadac ze jestesmy, albo nie jestesmy mili, zastanow sie...bo moze wlasnie potrzebujesz wstrzasu... i nie odpowiedzialas ile masz lat??? mam nadzieje, ze jednak Twoj nauczyciel nie okaze sie pedofilem...to dopiero bylby dramat... co do kolezanki ktora poszla z tym kwiatkiem...Sloneczko duzo mam znajomych nauczycieli... w tym jednego nauczyciela od wf...koles wiadomo wsyportowany, przystojny...lubi swoja prace ale na takie zaloty uczennic reaguje smiechem...czasem jak mowie co wyczyniaja dziewczyny...to jakas masakra...moze nawet wlsnie do Niego podeszlas z tym kwatuszkiem, On nie latal 10 cm nad ziemia...

Gość theroxette
wibrator

Gość Paula O.
17 l

Gość ale dlaczego nie kwiatek
Kwiat/kwiaty to jak najbardziej stosowny prezent od ucznia dla nauczyciela (płci obojga)

Gość ale dlaczego nie kwiatek
Właśnie prezenty rzeczowe będą raczej jakieś "dziwne" jeśli nie od całej klasy. Kwiat zawsze można podarować - kwiat jest zawsze stosowny.

Gość Paula O.
:/

'nie no rewelacyjny' nie mów do mnie 'słoneczko' bo nie ma takiej potrzeby :O i jeśli raczysz, to nie zwracaj się do mnie 'z góry', bo nie masz do tego prawa... guzik mnie obchodzi jakich Ty masz znajomych i jak oni reagują czy nie reagują- wiesz? nie napisałam nigdzie, że tego nauczyciela to w jakiś sposób uszczęśliwiło, ale ja, jako nastolatka poczułam się uradowana (jeśli nie udało ci się takiego uczucia nigdy doświadczyc, to serdecznie współczuję) zauroczenie nauczycielem minęło, a miłe wspomnienie zostało, więc z łaski swojej nie odbieraj nikomu chwil radości, bo swoimi wypowiedziami sugerujesz swój brak empatii i zwyczajną chamowatośc

i dziwny masz pogląd na 'zaloty'- pójście z kwiatkiem na koniec roku do jakiegokolwiek nauczyciela niekoniecznie usi znaczyc, że ten nauczyciel nam się podoba...

Gość a ja myśle
że ten wibrator to dobry pomysł (o ile on lubi anala). Będzie wiedział przynajmniej, o co małolacie chodzi :)

Gość Paula O.
obrzydliwi niektórzy są

ale Wy beznadziejni jesteście :O autorko topiku- myślę, że kwiat/ bukiet będzie najodpowiedniejszym prezentem :) jeśli dasz mu sama od siebie jakiś prezent on może poczuc się niezręcznie (wszystko zależy też jakiego typu to nauczyciel, jak podchodzi do różnych spraw), jeśli się uprzesz, to zawsze możesz do kwiatów dorzucic jakiś słodki dodatek- merci albo coś podobnego- to również będzie w porządku i nie będdzie krępujące dla żadnego z Was :)