Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telimena.

mówią, że miłość przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie

Polecane posty

Gość mysle zeee
a ja jak sie zakochalam to nie myslalam ze taki facet zwroci na mnie uwage\ potem sie okazalo ze jednak kolezanka mi mowila boze jak on szaleje na twoim pkt caly czas tylko o tobie mowi ico????/ dlugo nie szalal......:(

Gość Telimena.
mam psa:P najfajniejszy facet jakie znam:) kochany. I też się zastanawiam - czemu te takie przeciętne mają takie 'branie'? i nawet trafiają na przyzwoitych w miare...

Gość mysle zeee
buziaczek.dupaczek --> ja glupia chyba bylam szczesliwa kiedy sie ludzilam wyjezdzalam z polski myslac boze wreszcie po tylu rozczarowaniach mam szanse znaalazlam kogos kogo pokochalam od 1 wejrzenia wreszcie sie uda..a tu kurwa mac myslalam ze sie przewroce jak go zobaczylam z inna ....

bo ta przeciętna będzie trzymała sie tego faceta i pozwalała mu na wszystko byleby tylko nie odszedł.Mój były wkurzał sie jak szłam fajnie ubrana albo wymalowana do pracy bo bał sie że "ktoś mnie porwie".Teraz znalazł sobie grubszą i brzydszą ...bo taką może puścić nawet na weekend z kolezakami bez obawy że do niego nie wróci

Gość mysle zeee
hahahaha dobre masz racje! ten moj tez taka ma maly karakan..z wlosami jak spod kosiarki!! ahh!!!! moze zadna inna go nie chciala :P hehehhehehehe

Gość Telimena.
:)

Gość pauliiiisiaaaaaaaaaaiaiaaaa
a do mnie tez przyszła w najmniej oczekiwanym momencie :)) i jestem przeszcześliwa od roku i 7 dni

Gość Telimena.
a jak to się stalo? tak przyszła sobie i co?;>

facet z którym się teraz spotykam(łam) był tak idealny że musiałam sie szczypać bo nie mogłam uwierzyć że spotkałam tak idealnego faceta i co?Chciał szybkiego seksu a jak odmówiłam to się nie odezwał od dłuższego czasu.Ktoś typu "nie przyjde do was" pewnie napiszę ;poczekaj bo może kosiarka telefon mu wciągnęła.Bzdury

Gość mysle zeee
wydaje mi sie ze ci przystojni sa zbyt pewni siebie i mysla ze kazda latwo zdobeda.... a te przecietne lapia pewnie tych facetow na szybki seks bo czyms musza nadrobic swoje braki wiec....mamy takie pary onprzystojny ona pzrecietna:P

Gość Telimena.
z tymi przystojnymi to różnie bywa... Mam takiego jednego na roku... po prostu ciacho, ale naprawde taaaakie ciacho. Nie dość, że skubany mądry, to jeszcze taki ładny. I pływa, jakieś zawody itp. Więc wiecie jakie on ma ciało... ale jest nieśmiały, peszy się, wydaje się kompletnie nieświadomy tego, że jest taki boski. Ale zauwazyłam ostatnio, że patrzy się na mnie, pojawiają się pozniej cudne dołeczki i nagle wzrok w podłogę.:P

Gość mysle zeee
Telimena. --->bierz sie za niego na co czekasz :P

\"jednak faceci boja sie ladnych dziewczyn czemu??\" nie boimy sie, ale wraz z uroda musi isc odpowiedni charakter.

Gość Telimena.
taaaa:P tylko to jest na tej zasadzie, że jeden niewłaściwy krok... I poza tym on onieśmiela:P ojej. on i ja takie głupki:P

W drugim swoim poscie, pokazalas "klase". Nie dziwie sie, ze faceci za toba nie przepadaja. Chodzi mi o wypowiedz " olal mnie zwyczajnie heheh ale juz to sie nie powtorzy,,,...teraz kolej na mnie ..teraz ja sie zabawie"

Gość mysle zeee
beryl ---> o co ci chodzi?

Gość mysle zeee
wy mozecie sie zabawiac a dziewczyna nie moze????

Gość AESLSLSssss
a ja mam przeszlo 20lat i zawsze byłam sama.

Gość Telimena.
beryl - a te inne, 'normalne' dziewczyny jaki mają niby charakter? nie ma reguły. Ja jestem życzliwa, pomagam innym, można na mnie liczyć - i co z tego mam? A że nie wierzę już w pewne ideały?

Gość mysle zeee
czemu kobiety zawsze sa negowane za taka postawe a faceci juz nie??

Nigdzie nie napisalem, ze my mozemy sie zabawic. Facetow, bawiacych sie ludzkimi uczuciami jest garstka. A chcac odplacic pieknym za nadobne, tylko napedzasz spirale nienawisci. Ale to nie moja broszka.

Gość szukająca igly w stogu siana
ale co nie zmienia faktu, że to ze milosc przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie to bzdura:) Beryl, jaka spirala nienawiści?

No to, ze bzdura, to sie zgadzam :D Podobne twierdzenie, ze milosci sie nie szuka... A z nienawiscia chodzilo mi o to, ze mysle zeee zrani specjalnie jakiegos faceta, ten faceta zrani kobiete, zeby sie zemscic, itd..

Gość Telimena.
może i rzeczywiście to jakoś samo nakręca... może niepotrzebnie... Ale z drugiej strony - skoro ten gad tak postąpił... może na nim można się troche zemścić (na kims innym Bogu ducha winnym to lekka przesada). Pozdr. beznadziejne mamy czasy:P

Gość iiiinnna jestem
beryl a nie pomyslales o tym ze to faceci ktorzy rania nakrecaja ta spirale??????? pozniej taka laska chce tez wiedziecjaktojest "rzucic kogos" i to robi moze dla ciebie to glupie i bez "klasy" ale jak sie czlowiek rozczaruje miloscia kilka rzy to juz mu na niczymina nikim nie zalezy i sie odgrywa na kazdym.....:P

Najlepsza zemsta jest wtedy, kiedy ten ktos zrozumie swoj blad, chce wrocic, a my mu mowimy NIE. :P iiiinnna jestem- jesli czlowiek rozczaruje sie miloscia, to niech zajmnie sie czyms innym, a nie ranieniem i glupim odgrywaniu sie na innych. A jak ta zraniona osoba, bedzie chciala sie odegrac na poznanym facecie, a on moze okazac sie miloscia jej zycia?

Gość Telimena.
bo to wszystko jest beznadziejne. Miłego wieczoru wam wszystkim:)

Gość ale jestescie glupie
zwlaszcza ta z czarnym nickiem myslisz ze facetowi zalezy zebys miala orgazm?:D moze jakiejs cieplej klusce tak a prawda jest taka ze jestescie workami na sperme dla nas wytrysk=orgazm i po to was ruchamy