Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telimena.

mówią, że miłość przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie

Polecane posty

Gość mysle zeee
Mina kolesia bezcenna --> hehe ciekawe co by zrobil? pewnie kolejny tandetny tekst typu kochanie alez ja cie kocham...zalosne

Gość Telimena.
spotykałam się z takim jednym przez pewnien czas, nie był jakiś szczególny, po prostu mial fajny styl i był inteligentny... po 3 spotkaniach przestał się do mnie odzywać:) nic, zero. Przypadkiem spotkałam jakiegoś jego kumpla z roku w bibilotece i ten ponoć ze mną 'zerwał' bo: on jest na 3 roku, ja na pierwszym - niby różnica wieku; bo podobałam się jego kolegom za bardzo ponoć, a on mial jakieś kompleksy... głupek jeden:) ale przeżyłam to dosyć mocno. wnioski? same się nasuwają.

Gość a na mnie
miłość to jakieś główno to kłamstwo do mie nigdy nie przyszła i już nie przyjdzie nie warto żyć

Gość mysle zeee
jak to nie ma po co zyc??? alez jest..po to zeby bawic sie tymi prostakami...hehe

Gość mysle zeee
Telimena. --> bo to zalosne prostaki jak widza aldna dziewczyne to sie jej boja..wola zadowolic sie jakas zalosna prymitywna tandeta taka na ktora nikt nie spojrzy..ten moj na taka mnie zamienil ale coz JEGO STRATA nie moja:P

Gość mysle zeee
poza tym drugiej takiej jak ja nie znajdzie ..ty teaz tak mysl i nie zaluj prostaka

Gość Telimena.
ładna i mądra:P mam tendencję do wdawanie się w dyskusje różnego rodzaju i zawsze podkreślam, swoje zdanie... to może też odstrasza? no ale sorry, nie mam zamiaru łaskawemu panu przytakiwać i udawać nieporadnego dziewczęcia....

Gość Telimena.
:) tak trzeba robić.... tylko za bardzo nie ma kogo wykorzystywać, skoro sa sami mało ciekawi:P

Ja mam zamiar upokorzyć takiego jednego,który wziął mnie za głupia idiotkę i chciał się mną zabawić.Muszę coś wymyślić no chyba że któraś ma jakieś pomysły

Gość mysle zeee
nie mam zamiaru łaskawemu panu przytakiwać i udawać nieporadnego dziewczęcia.... --> oni wlasnie szukaja glupiej i latwej boja sie tych ladnych i inteligentnych dlaczego? a no dlatego ze sami sa tepymi prostakami i takie dziewczyny ich prostackiego pokroju im w zupelnosci wystarcza

Gość mysle zeee
buziaczek.dupaczek --> chcial cie do lozka zaciagnac?

Gość mysle zeee
tzreba bylo powiedziec ze nie interesuje cie zuzyty towar z drugiej reki :P

a jakby iść z facetem do łóżka,oczywiście jeśli okaże się że nie ma żony i po wszystkim powiedzieć spokojnie:To ile się zależy? albo Czy ty tez nie miałes orgazmu?

Gość mysle zeee
hehe dobre z tym orgazmem

Gość mysle zeee
albo moj ostatni chlopak chociaz byl prawiczkiem lepiej sie pieprzyl od ciebie...

Gość mysle zeee
powiedz ze mial malego... i nic nie czulas a jak ma zone to zapytaj czy jej tez to pzreszkadza? hehe

Gość Telimena.
ja też mam paaaaamięć:) na tym ostatnim to się troche zemściłam - weszłam na czat dla gejów i podawałam jako ten niby rozmówca jego nr tel:) tego dnia miał sporo telefonów...

Gość mysle zeee
moze powiedz cos przy jego kolegach cos obrazliwego na jego temat hmm...

Gość mysle zeee
nic mi nie przychodzi do glowy ....hmm

Do mnie przyszla troche oczekiwana a troche nieoczekiwana. Bylam akurat krotko po nieudsnej znajomosci, ktora zakonczyla sie tak nagle. Z jednej strony cierpialam, mialam w sobie pustke, z dugiej strony nie wierzylam w cos stalego. akurat mialam taki okres wielu przelotnych znajomosci (w zadnej nie dochodzilo do seksu), duzo tez wychodzilam wiec w ciagacie imprez sama tez podrywalam. i tak poderwalam mego meza:)) Na poczatku nie sadzilam ze to bedzie cos powaznego, nawet z samego poczatku malo mi sie podobal, a potem okazalo sie, ze to milosc mego zycia:))