Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telimena.

mówią, że miłość przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie

Polecane posty

najl sposob przespac sie i kopnac w dupe niech leci dalekoo.... niech wypierdala nawet o 3.00 rano wyrzuc jego rzeczy za drzwi ..i krzyknij na caly glos ze moze wrocic jak sie nauczy pieprzyc! heheh

Gość mysle zeee
ich jest trudno zranić, ---> bo oni nie maja zzadnych uczuc dlatego..my tez musimy takie byc

Gość mysle zeee
patrzcie dziewczynki co znalazlam na innym forum jak chamsko odp facetowi ale sie usmialam... Poczekaj aż zdejmie gacie i wypal do niego z takim tekstem (obowiązkowo robiąc przy tym bardzo zdziwioną i zarazem zniesmaczoną minę , mniej więcej taką : ) "I gdzie się do mnie przymierzasz z tym [tu chwilowa pauza] ROBACZKIEM [z naciskiem na robaczka]?!" - nawet jesli miałby 25-centymetrowego. - sprawdzone przeze mnie na dwóch facetach - 100%owa skutecznosc - zobaczysz, ucieknie w podskokach , paląc przy tym cegłę życia

to może pojechac do lasu rozebrać go,zabrać mu komórkę,ubranie,przebić opony i niech dziad wraca na nogach.Ale mnie sie marzy...zemsta,tylko że sama nie dam rady tego zrobić

Gość werda
przyszła, było za wcześnie odrzucałam go.

Gość mysle zeee
może jak zamoczę to urośnie --> dobre!!!! az sie poplakalam ze smiechu !!

20 zdań, które może powiedzieć kobieta gołemu mężczyźnie: -Paliłam już grubsze skręty -Ohhh, jakie to urocze. -Może po prostu się przytulimy? -No no, a stopy masz takie duże. -Czy to piszczy przy naciśnięciu? -O nie... chyba boli mnie głowa. -Mogę być szczera? -Jak słodko, przyniosłeś kadzidełko. -To tłumaczy, skąd u ciebie taki samochód. -Może po zmoczeniu urośnie. -Za co Bóg mnie pokarał? -Ale wciąż działa, prawda? -Wygląda na nieużywany. -Może wygląda lepiej w naturalnym oświetleniu. Może przeszlibyśmy od razu do zapalenia papierosów? Zimno ci? Musiałbyś najpierw naprawdę mnie upić. Czy to złudzenie optyczne? Dobrze, że masz tyle innych talentów. Czy jest do tego pompka?

Gość mysle zeee
czy jest do tego pompka? najlepsze!!!!!!!!!!

Gość Telimena.
:) :) i prosze jak zrobiło się pozytywnie....

albo po seksie- Rzucasz w przestrzeń pytanie: -"Ciekawe, czy podobałbyś się Zbyszkowi?" Następnie tłumaczysz, że masz przyjaciela homoseksualistę, który sypia z większością twoich kochanków. "Zbyszek zaraz przyjdzie" - dodajesz... Ta stronka jest super

Gość mysle zeee
jaka stonka? podaj adres....plisss

Gość mysle zeee
ok dzieki..poczytam..ja juz bede uciekac zajrze tu jutro papatki:)

Gość asiaca niedobrzyca
po mnie jakos nieprzychodzi :)

no cóż ja tez tęsknie ale jeśli zauważam że facet jest nieszczery nie ciągne tego na siłę a jeśli zdąży mnie zranić nie pokazuję tego po sobie tylko z uśmiechem wbijam mu szpilę.Może kiedyś miłość mnie znajdzie,na razie mnie omija,co jednocześnie załamuje mnie i wzmacnia.

Gość Aniaczek
teraz narzekacie, ze porzadni faceci juz wymarli, ale jak byscie na takiego trafily, to pewnie wiekszosci z was cos by nie pasowalo. a wiecie dlaczego? bo facet wierny, oddany, czuly, kochany etc. jest poprostu NUDNY. a swiadomosc ze nie musisz sie o niego starac, walczyc, martwic i ze mozesz mu w 100% zaufac strasznie wkurza! aa i jeszcze cos: facet, ktory Ciebie naprawde kocha, nie oczekuje od Ciebie zadnych zmian. dla niego jestes "dobra". no niby fajnie. tyle tylko ze my, baby, uwielbiamy sie przeciez zmieniac ("kobieta zmienna jest";D) a to ze nie musimy i nie mamy po co, jest strrrasznie męczace! oczywiscie to tylko moje skromne zdanie... ;))

Gość sdfdssdf
" bo facet wierny, oddany, czuly, kochany etc. jest poprostu NUDNY" czyli lepiej zeby nie byl oddany i zdradzal? Wtedy jest fajnie? Nie ma nudy? zalosne

Gość sdfdssdf
A tak przy okazji, to wy same na siebie popatrzcie. Bo narzekacie na facetow, jacy to oni zli, a same nie jestescie lepsze.

mnie milosc odnalazla wlasnie w najmniej oczekiwanym momencie ...wtedy gdy nie chcialam juz zadnego faceta ...i odeszla ta milosc jeszcze szybciej niz sie pojawila :/ a teraz jak znow przyjdzie to pogonie...mam dosc a kolejna proba mnie zabije ...