Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telimena.

mówią, że miłość przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie

Polecane posty

Gość zwiedly kwiatekj
mam dosc a kolejna proba mnie zabije ... ja po ost mojej milosci nie daje juz rady ze soba sama nie wiem co sie dzieje nigdy sie tak mocno nie zkaochalam a zakochana bylam pare razy....coz taki los widac nie wszyscy zasluguja na milosc

Gość Nie przyjdę do Was
Wiecie dlaczego ? Przeczytajcie sobie te trzy strony topiku. Ludzie sami o sobie mówią - co w sercu, to i na ustach. To co piszecie, pokazuje jakie są Wasze serca, jakie są Wasze pragnienia. Nie ma w nich miejsca dla mnie, zajęte zostało przez złość, chęć zemsty, pogardę, kpinę, durnowate pomysły. Może w sercu Gniazda 1 trochę jeszcze miejsca dla miłości jest, pewnie w sercu Maalutkiej też....lecz w innych nie...:( Nie przyjdę do Was...

Gość zwiedly kwiatekj
ucieszyly mnie twoje slowa ja wcale nie chce zeby przyszla mam juz dosc i bede sie ogromnie cieszysz jesli to co napislaas sie spr

Gość Nie przyjdę do Was
Teraz tak mówisz, teraz czujesz się zraniona. Ale to minie, ból sie skończy. Wtedy za mną zatęsknisz...

Gość zwiedly kwiatekj
tak czuje sie zraniona masz racje i to nie pierwszy raz ale juz ostatni przysiegam! nie dam sie juz rozkochac wykorzystac ludzic! i nie chce zadnej milosci w moim zyciu precz!

----------->>>> Nie przyjdę do Was http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3755053 jak masz ochotę to przeczytaj moj topik...bedziesz wiedziec czemu kolejna proba by mnie zabila....to byl facet jedyny ktory sie dla mnie liczyl, byl calym moim swiatem, jemu jednemu oddalam sie w calosci...wszystko co najlepsze ze mnie..cala milosc jaka miala w sobie wydobyl ...i zdeptal...a ja nadal kocham i nie potrafie przestac... On zostanie we mnie na zawsze...teraz rozumiesz ze nie chce aby juz do mnie kolejna milosc przyszla?

Gość Nie przyjdę do Was
To nie miłość Cię zraniła, tylko człowiek. Ludzie często robią złe rzeczy, prawdziwa miłość nigdy. Prawdziwa miłość jest dobra :)

Gość zwiedly kwiatekj
gniazdo ---> tutaj nikt cie niezrozumie kto tego nie przezyl ....

Gość Nie przyjdę do Was
Przeczytam Gniazdo, wieczorem przeczytam i jeśli zechcesz, porozmawiamy o tym :) 🖐️

Gość zwiedly kwiatekj
milosc nie zawsze jest dobra i piekna czasami jest nieodwzajemniona i bolesna

Gość Nie przyjdę do Was
Miłość jest dobra i piękna, ale czasem jako dar trafia do niewłaściwych ludzi. Towarzyszą jej także bolesne uczucia - tęsknota, zazdrość, zawiść, lęk, poczucie niepewności i szereg innych. Utożsamianie miłości tylko z samymi przyjemnymi doznaniami jest niedojrzałe.

Gość zwiedly kwiatekj
a co jesli kocha sie kogos kto juz jest w zwiazku ( nie jest to malzenstwo, nie maja dzieci)???

Gość Nie przyjdę do Was
A to wtedy może być problem, możemy i o nim porozmawiać, ale wieczorem 🖐️

miłość... przychodzi w róznych momentach naszego życia, zazwyczaj nieoczekiwanie. Ten kto potrafi kochać miłością prawdziwą przyjmnie ją i będzie szczęsliwy. Ludzie mówią , ze pragna miłości ale kiedy ją dostają to zaczynaja wymyślać i staja się zachłanni. Nie wystarcza im to , ze ktoś im ofiaruje miłość i troskę... szukaja ideałów, porównują...zapytowywują... czy mogę z nim być skoro ten ktoś - nie jest przystojny - nie jest piękny - nie ma odpowiedniego wykształcenia - za mało zarabia - ma kiepski samochód itd..... wiele innych bzdur, można by wymieniać bez konca czego więc ci ludzie pragną? czy taką miarą mierzy się miłość? czy w wogóle mozna ja zmierzyć? Tyle tu samotnych osób szukających miłości? Dobrze , że do nich nie przychodzi. Zacznijcie patrzeć na wnętrze człowieka, na jego serce a nie portwel, na jego duszę a nie wyglad zewnętrzny...wtedy może do was przyjdzie , w najmniej oczekiwanym momencie... -

Gość Telimena.
Nie przyjdę do was - to brzmi jak jakaś groźba... ojej. Na serio, to wcale Cię nie zapraszam. W moim sercu wcale nie ma złości czy chęci zemsty. Wiesz co jest? jest gorycz, rozczarowanie i żal. Idź sobie do tych osób co wymieniłaś. Ponoć każdy ma miłość na jaką zasługuje. No to ja nie zasługuję. A poza tym miłosci nie ma, jest jedynie wyższy poziom lepszego samopoczucia. milej niedzieli

Gość mysle zeee
witaj telimeno:):) jak mija ci niedziela? wiesz w czym te osoby maja problem? moze nigdy nie zakochaly sie takjak my i nie wiedza jak to boli dlatego a takie madre ....

Gość Telimena.
cześć :) w zasadzie to ja nawet nie wiem czy ja kiedykolwiek w ogole byłam zakochana... A jak mija niedziela? a naukowo bardzo... uczę się do egzaminu z polityki zagranicznej RP. A Tobie?

Gość mysle zeee
a mi spokojnie nie mam egzaminow to juz za mna:) a ja bylam ...tak mocno to 3 razy..ostatnio najgorzej bylo....strasznie to przezylam nawet nie ajdlam placz brak snu brak apetytu zalosne ale tak bylo nie moglam pojac dlaczego ktos taki zamienil mnie na inna..no coz moze sie zakochal zycze mu wszystkiego naj naj ale w glebi duszy licze tez na to ze kiedys jakas dziewczyna potraktuje go tak jak on mnie..hehe

Gość mysle zeee
a anjgorsze to jest to ze wizualnie to ona nic specjalnego nawet jak pytalam kolegow to mowili"przecietna" wiec czym go urzekla? moze charakterem nie wiem nie znam jej ..a podobno faceci sa wzrokowcami???? hehe

Gość Telimena.
no ja może w zasadzie raz - pisałam o tym wczoraj. I wciąż jestem ciekawa czemu on tak bez słowa mnie najzwyczajniej w swiecie olał... Długo mnie to dręczyło, w sumie nieraz o tym myślę. Najśmieszniejsze jest, to że bardzo często się mijamy na ulicy czy obok mojego wydziału albo na terenie kampusu UW... po prostu się mijamy, od odwraca głowę, ja robię to samo - nie znamy się. Dziwne...

Gość mysle zeee
no wlasnie mnie tez zwyczajnie olal..pieknie mowil jakies plany ze bedziemy rzem a tu masz..jakas "lala"obok niego....

Gość mysle zeee
kupmy sobie psa...to jedyna milosc ktora mozna nabyc za pieniadze i bedzie nam wierna:P

Gość mysle zeee
a tak na powaznie sama nie wiem ... przykre to jest ..ze niektorzy maja szczescie a inni nie

Nie przyjdę do Was :) nie oczekuję :) kocham i wystarcza mi odczucie, że jest. Niczego wiecej nie potrzebuję, o nic nie pytam, jestem szczęśliwa ❤️

Gość mysle zeee
a dlaczego te ladne porzadne dziewczyny przegrywaja z tymiprzecietnymi? nie chodzi mi tutaj nie zrozumcie mnie zle o sam wyglad bo wiadomo ze charakter tez sie liczy ale jednak faceci boja sie ladnych dziewczyn czemu??

Gość Telimena.
:) ten mi coś o przeznaczeniu mówił:P i że jaka ja ładna, jaka ja ubrana stylowo, że jakie mam piękne oczy itp... normalnie z nim o ciuchach rozmawiałam, wiedział jaki to kolor amarantowy czy szafirowy:P a on miał wtedy taki ładny płaszczyk w jodełkę... Wtedy to się jeszcze łudziłam, że może tytuł tego topiku to prawda. Bo się tego kompletnie nie spodziewałam, mi uciekł autobus i czekalam na nastepny, a on na tym przystanku znalazl się przez przypadek, bo coś musiał załatwić. Wysiadl na tym samym przystanku i najzwyczajniej w swiecie powiedzial mi czesc. I okazalo się, że też idzie do biblioteki... i się zaczęlo:P i skończylo:P Jejku, jakie to załosne:)

Gość mysle zeee
wiecie dziewczny ja za tym swoim wyjechalaam z polski zostawilam prace ( bo taka znalazlam) i co?// olal mnie zwyczajnie heheh ale juz to sie nie powtorzy,,,...teraz kolej na mnie ..teraz ja sie zabawie:):):):P:P:P:P:P

Gość to prawdaaaaa
miłość zawsze przychodzi w najmniej oczekwianym momencie czasami jednak wcześniej przychodzi śmierć :) też nieoczekiwanie