Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjedzieci

Od kiedy osmiolatki maja wakacje w Wielkiej Brytanii ?

Polecane posty

Gość wakacjedzieci

Prosze o odpowiedz,mamy piszcie prosze.

Gość abaabi
moja siedmiolatka ma od 23 lipca

Gość wakacjedzieci
Dzieki! Tam wakacje letnie sa pod koniec lipca-a tylko pozostale przerwy roznia sie,to zalezy od szkol,tak wyczytalam wlasnie.Pod Londynem...chyba tez jak u twojej.

Gość wakacjedzieci
a jak to tam jest z 6 latkami,przedszkolakami ?chyba?

Kazda szkola sama o tym decyduje kiedy ma wakacje i ile przerw jest w ciagu roku.Sa szkoly w ktorych wakacje zaczynaja sie pod koniec czerwca i trwaja do konca sierpnia ale za to jest malo wolnego w ciagu roku szkolnego.I sa szkoly w ktorych to wszystko jest odwrotnie i wakacje trwaja tylko mieciac.

Gość wakacjedzieci
Czyli poplatanie.Trafilam na taki spis z tego roku:Październik 22-28, grudzień 19 do 2 stycznia, luty 18-24, marzec 21-24,kwiecień 4-20, maj 26 do 1 -go czerwca, wakacje od 24 lipca do końca sierpnia . Czy jesli dzieci mialy wolne od 10-20czerwca to faktycznie MUSI byc luz od konca lipca?

Gość wakacjedzieci
ta buzka to przypadkowe... moze jestem upierdliwa ale musze sie dowiedziec dokladnie,chodzi mi o dzieci kolezanki (brak kontaktu) a naokolo nikt nic nie wie...

Czy dzieci kolezanki chodza w UK do szkoly?Jezeli tak to poprostu niech zapyta o to w szkole.Na pewno tez dostala ze szkoly na poczatku roku szkolnego rozpiske z dniami wolnymi jakie obowiazuja w tej szkole.Innego sposobu nie widze:-)

Gość wakacjedzieci
dzieki ale wlasnie tak chce ja 'upolowac',przyjedzie z osmioletnim dzieckiem...ciekawe tylko czy mozliwe zeby przyjechala np.w ciagu tego tygodnia,czy ten lipiec jest na pewno...wszedzie tak pisza..hmmm;)

Czy ja Cie dobrze zrozumialam:czekasz na kolezanke ,ktora ma przyjechac do Polski z UK,a Ty nie wiesz kiedy?To nie mozesz o to zapytac jej rodziny w Polsce?

Gość wakacjedzieci
gdyby ja miala zapytalabym, poczekam,mam nadzieje nie przegapic tego tygodnia czerwca...tez wyjezdzam na kilka dni....aj

Gość yardleyka
od 23 lipca!!!!:)