Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

moja bratowa robi sobie botox

Polecane posty

dzis sie przyznala do tego..ze co pol roku robi sobie botox na cala twarz..jak wam sie ona podba ladna jest?? poprosila mnie zeby wkleic jej foty z zapytaniem czy wyglada staro? czy tez mlodo,atrakcyjnie?

Gość jestes gupia

Gość Oliwa z Olivy.
taa..nie Ty ...wcale.. ;))

Gość Chupka czupskaa
ma zniszczona twarz:(

Gość wiosenna rosa
Młodo. Jakieś 35 lat max.

Gość mlodo
ale zalezy ile ma lat

29? w takim razie musi miec niezle zryta psyche... ja rozumiem, ze to sobie funduja ryczace 50.tki , ale nie mlode dziewczyny przed 30 :O

Gość zdesperowanaaaa
to bez botoxu wyglądałaby na 40

Gość MaślaK
29?!?! w zyciu!! wyglada starzej :/ mam na studiach 28latke i przy tej twojej bratowej to moja wyglada jak pierwszoroczniak!

ma jakies kompleksy, albo nie wiem, co? ja mam niecale 25, w sumie tez mam troche bzika na punkcie pojawiajacych sie zmarszczek - ale na litosc! ja stosuje rozne kremy i unikam slonca, zeby skora zachowala dlugo mlodosc, ale w zyciu nie przyszloby mi do glowy wstrzykiwac sobie ten syf w takim wieku.. zwlaszcza, ze jak sie wie troche wieej, czym jest botoks tak narpawde, to moze sie odechciec czegos takiego na dobre :P

Gość loooooooolos
nie wiem jak mozna pakwoac sobie taka ilosc chemi w ryj umrze na raka wczesniej czy później:o

Gość olllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa
ojej to ona strasznie staro wyglada na te 29 lat. chodzi mi o to zdjecie bez botoxu. ja bym jej dala z 40 przynajmniej. biedna kobieta. moze lepiej zrobic operacje plastyczna a nie botox?ona ma cos z oczami

ben haker---Twoj nick doprowadzil mnie do lez,plakalam ze smiechu:-D

kurde, jednak rzeczywiscie bez botoksu miala zmarszczki, jak czterdziecha :( az ciezko uwierzyc. niech zgadne - zawsze lubila sie opalac i korzystac z solarium?

Gość oprocz botoxu
zrobila cos z oczyma! sa wieksze. a zmarszczki miala. zwlaszcza te lwie, iedzy brwiami.

i bez botoxu wyglada atrakcyjnie :)......kobiety robia blad przedluzajac sobie mlody wyglad zbyt dlugo......utrzymują tak przez 5 lat do dziesieciu..a pozniej w ciagu jednego roku zmieniaja sie w staruszki bo nikt nie zauwazyl u nich okresu przejsciowego :O

Gość olllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa
no to zdjecie jest po photoshopie wiec ciezko oceniac. figure ma ok. wydaje mi sie ze powinna zrobic operacje plastyczna powiek, bo wokol oczu ma najgorsza cere, po co botox na cala twarz...