Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidzę tvnu

o TUSKU światowe media mówią, a TVN milczy jakby się nic nie stało. A na całym

Polecane posty

Gość Nienawidzę tvnu

świecie potępiają go za wypowiedź pod adresem Howarda Webba. A TVN tuba propagandowa PO udaje że Donio czyni cuda. Jak ja nie lubię tej jebanej telewizji!

Gość to czemu ją oglądasz
zamiast oglądac swoj ulubiony tv Trwam? :o

Gość to tak jak ja
pierrdolenie, tusk zażartował to po co mają robic sensacje

Gość ja też nie mam
donald jest naprawdę w porządku facet :) jedyny normalny polityk :)

Gość MaślaK
i dobrze powiedzial a co moze ten skurwiel webb zasluzyl na oklaski?!?!?!?!?!

Gość te pacynko po co ogladasz
YVN jak go nienawidzisz? ja tu widze duzy mezalians

bo moze maja tam troche oleju w glowie i nie robia sensacji z niczego :P trzeba byc idiota, zeby zwykla, luzna wypowiedz potraktowac na powaznie i sadzic, ze Tusk rzeczywiscie chce kogos zabic, idzcie sie leczyc na glowe 🖐️

Gość ja też nie mam
nie boi się mówić co myśli przynajmnie a każdy inny polityk trzęsie dupą i boi się wyrażać prawdziwą opinię szkoda mi Leo, podobno uefa ma mu dać jakaś karę za to co powiedział o webbie :(

Gość Wielka Hipokryzja
Bo jakby to powiedział znienawidzony przez was Kaczor będąc premierem czy prezydentem, to wszyscy byście się jego głowy domagali!

Gość ja też nie mam
wcale nie, jakbyt to kaczor powiedział to może pomyślałabym "nie jestem za nim, nie szanuję go i nie pochwalam jego wyborów ale przynajmniej facet ma jaja żeby powiedzieć co myśli naprawdę" :)

Kurna, a ja nie słyszałem co Tusk powiedział... Domyślać się tylko mogę... Kliknijcie kawałek jego wypowiedzi...

Gość a co wy wypisujecie
na howarda jakiegoś tam. Jest tu kilka topików o nim z bluzgami i groźbami, które są karalne. O tym powinny mówić wszystkie media.

Gość Alt.
Nie oglądalem żadne z dzisiejszych wieczornych wiadomości ,ale zachowanie TVN mnie nie dziwi ,wiadomo że jest to tuba propagandowa platformy, nawet niekiedy mówi się na tę stacje wprost PO24 .Kto tego nie dostrzega ma kłopoty ze wzrokiem .

Gość nie lubie goo
OK.Tusk zażartował,ale powinien wyważać słowa,bo nie jest zwykłym obywatelem ale jego przedstawicielem.

Gość NO I POWIEDZIAL
TO CO MYSLI CALY NAROD,A BYNAJMNIEJ JEGO WIEKSZOSC!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kajko i kokosz
jestem za granica i jakos nie zauwazylam zeby ktokolwiek sie podniecal tuskiem, nawet jak cos napisali w gazecie to i tak nikt sie tym nie interesuje

Gość zzzzzzzzzzzebra
kurna zobaczyl mecz, podchodzi do niego dzienniarz i pyta o pierwsze wrazenia i jakie mieliscie Wy? Ja choc jestem w miare spokojna osoba wstalam i krzyknelam do siebie kurwa:D To premier, ale tez czlowiek, a media to rozdmuchaly i juz. Kaczor jakby to powiedzial to moze bym uwierzyla :p, bo on wszedzie uklady widzial i juz - Tusk choc przynajmniej nie ma takiej mentalnosci.

Gość kilka słów o chłopczyku donald
że myśli tak sporo ludzi nie oznacza iż należy wypowiadać to zdanie w taki prostacki sposób! Język polski jest bogaty i można było powiedzieć bardziej inteligentnie , z większa ogładą . Tego właśnie należy oczekiwać od polityka, i po tym poznać jego klasę, dla porównania polecam porównać sobie wypowiedz na ten sam temat prezydenta Lecha Kaczyńskiego- twardo , konkretnie a jednak w sposób inteligenty .Porównując widać dobrze , Tusk to polityczny krasnal i wiele się musi jeszcze nauczyć że bycie politykiem zobowiązuje do używania trochę innych słow niż tych podwórkowych . W tym przypadku donald nie zdołał ukryć ze w gruncie rzeczy jest prostakiem az mu słoma z butów wystaje. Wstyd na skale światową ze premier jednego z większych krajów w Europie wypowiada się jak prostak i przynosi tym wstyd całemu narodowi polskiemu, a potem się dziwić ze nagle pokazują sie karne z nieba , że na Eurowizji punktów coraz mniej....:D

Gość jakkatam
tak, przegrana na eurowizji to tez wina tuska, haha

Gość ale co on takiego powiedział
bo ja trochę nie w temacie:(

Gość tuuuuuja
SŁUsznie nienawidzisz tvŃ JAK I JA ,POlska zaczyna zdychać,poddańcy i dupoczyćicieciele byłym hitrowocem są naszymi poddanymi- niby polakami w pogardzie - którzy podcierpiją im DUPY.

ale co on takiego powiedział ---> powiedział po meczu Polska-Austria, że mógłby ZABIĆ sędziego za tego karniaka :o Takie słowa to poziom rynsztoka :o

\"Donald Tusk znalazł się pod ostrzałem zagranicznych mediów. Gazety i serwisy informacyjne od Wielkiej Brytanii po Nową Zelandię na poważnie przytaczają słowa polskiego premiera, który żartował, że chciał zabić sędziego Howarda Webba - informuje serwis dziennik.pl. Wypowiedź premiera przetłumaczona na języki z różnych zakątków świata, wywołała oburzenie nie tylko w Wielkiej Brytanii - ojczyźnie arbitra Howarda Webba - ale też w Indiach, Włoszech, Szwajcarii, a nawet Nowej Zelandii. \"Wezwanie polskiego premiera do zabójstwa Webba\", \"Polski premier: Czuję, że mógłbym zabić sędziego\", \"Policja oferuje Webbowi ochronę po wypowiedzi polskiego premiera\" - krzyczą nagłówki gazet. - Jako premier polskiego rządu, muszę wypowiadać się w sposób wyważony, ale wczoraj chciałem zabić - mówił w piątek Tusk. - Słowa Tuska to potwierdzenie, iż decyzja o przyznaniu policyjnej ochrony sędziemu i jego rodzinie była słuszna. Stawia tym samym polskiego premiera w jednym rzędzie z pseudokibicami, którzy grożą Webbowi śmiercią - przytacza opinię brytyjskiego dziennika \"The Guardian\" dziennik.pl.\"

nie ufałam mu od początku, widać chciał mnie utwierdzić w mojej nieufniści

Gość helooooooolo
a kto tak nie powiedzial albo nie pomyslal ? spinacie sie jak mrówki na okres:o

Gość ale co on takiego powiedział
no fakt, powinien się trochę liczyć ze słowami. pewne jest to, ze nie miał tego na serio na myśli....ale nie dziwię się, że zostało to odczytane jeko groźba. pewnie później zdał sobie z tego sprawę, że popełnił błąd. ale porównywanie go do kiboli to lekka przesada !!!!!!!!

ale co on takiego powiedział ---> no bez przesady, nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek na świecie odebrał te słowa na poważnie jako wezwanie do zabójstwa, no luuudzie. Webb\'owi natomiast faktycznie przydzielono ochronę... bo nigdy nie wiadomo co komu do łba strzeli, zwłaszcza po takich słowach.... ekhem... pożal się boże... premiera :o Nie zmienia to faktu, że politykowi z minimum kultury i obycia w dyplomacji nie wolno wypowiadać takich słów nawet w żartach. Tuskowi brakuje nawet tego minimum. Czy ktoś ma odmienne zdanie? Poza tym, jeśli chodzi o sam mecz, umówmy się co do jednego: karny został podyktowany zgodnie z przepisami, tyle że na wyrost. Mocno na wyrost. A przegrywać też trzeba umieć 🖐️