Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidzę tvnu

o TUSKU światowe media mówią, a TVN milczy jakby się nic nie stało. A na całym

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie będę udzielać swojego głosu w sprawie polityki. Też myślę, że nikt nie wziął tego na poważnie, tylko dziwi mnie to niepotrzebne rozmuchiwanie sprawy i też przyznaje, że premierowi nie wypada mówić takich rzeczy. nie dziwię się, że webbowi przydzielono ochronę. widział w internecie fora, w których nawołuje się do zniszczenia webbera. i nie myślę, że to są czcze słowa. nasi kibole są nienormalni i zdolni do wszystkiego. zastanawiam się czy ten pan ma jescze samochód. a niby sport to zdrowie

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
miało być widziałam fora w internecie

Sprawę się rozdmuchuje jak tysiące innych nieistotnych rzeczy. Rozdmuchiwano jakieś pierdoły Kaczek, rozdmuchuje się i Tuska. Zawsze to jakaś tania sensacja w mediach, coś się dzieje itd. :o

Gość jokkkkk
A my Polacy jak zwykle super krytyczni - Tuskowi po raz pierwszy sie takie cos przytrafilo i to pewnie pod wplywem emocji. A co Berlusconi mowil kiedys o fiutach i jest ponownie premierem nie jakiejs tam Mongolii tylko Wloch! Tak samo inni politycy z Putinem na czele... Dlatego wyluzujcie, jak dajecie popychac polskiego premiera ze w przyplywie emocji cos takiego palnal to doprawdy lepiej juz nic nie gadajcie. Roznica miedzy Kaczka a Tuskiem jest tak, ze ten pierwszy wielokrotnie swoje bzdury powtarza i to nie z emocji ale z glebokiego przemyslenia sceny politycznej i spolecznej. Tusk moze i nie jest taka cegla umyslowa jak Kaczory, ale przynajmniej nie wstyd mi za dziada jakim byl Jarek czy jest Lechu - bo tak to wygladalo. W srodowisku miedzynarodowym uchodzili za takich co mozna sprawdzic rozmawiajac ze zwyczajnym czlowiekiem z innego kraju. Wybierajac krasnala, ale myslacego, wole jego, niz dziada ktory sam placze sie w swoich zeznaniach i niszczy wszystko i wszystkich na swojej drodze, bo jest jak Bush - you either with us or against us - jak to powiedzial o wojnie z terroryzmem po 11 wrzesnia - to tez jest duze dziadowskie uproszczenie ktore prowadzi ten swiat do wojen.

Gość cranbiii
ta najlepszy comment to ten o eurowizji,a 2-gą wojne światową o mało byśmy przegeali przez dziadka tuska

Gość kawa z cukrem
"nie jakiej tam Mongolii tylko Włoch " A przepraszam,Włochy jawią ci się jako potęga gospodarcza ?;) Nie bronię nikogo,nie ganię nikogo ale jak Kaczyński powiedział do gościa / który miał swoje na sumieniu /"spieprzaj dziadu" to go internet zlinczował ;) i jeszcze jedno,to nie jest pierwsza rzecz jaką Tusk "palnął" mówił coś o cudzie,podwyżkach itd.... a potem jego "pracownik" na antenie mówi " no cóz kampania wyborcza rządzi się własnymi prawami ". Jestem apolityczna ale co się dzieje to widzę,a my tu od rana plujemy na siebie jadem - piszę celowo "my" bo nas jako naród mam na myśli. Nie umiemy ze soba rozmawiać ,a powinno byc tak : - ja mam takie zdanie -.... - ok,masz prawo ale ja sie z Toba nie zgadzam .... Nie " nie masz racji " powinno być "nie zgadzam się z Tobą" I to powiniem byc koniec dyskusji i tyle.Wymiana zdań a nie odbijanie piłeczki aż do przekroczenia granicy przyzwoitości. Sami siebie nie szanujemy i dziwimy sie dlaczego na świecie nas nie szanują. Wszystkich bez wyjątku pozdrawiam :) i miłej niedzieli życzę.

Gość cranbiii
gdyby tak było na forum,a nie jest ,to byłby następny cud,chyba nie doczekamy w tej 5-cio latce

Gość ale z was smutne głuptaki
Jakie światowe media? Daj link do tych "mediów". Na 3 stronie serwisów sportowych wzmianki w kontekście tego że Webbowi chca dac ochrone albo że polsce kibole grozili jakiemus elektrykowi z takim samym imieniem jak Webb. Tusk chciał zabić? Przeciez dobrze stary pieedziochu wiesz że nie, to tylko taki zwyczajowy zwrot w Polsce, Tusk jets kibicem to i emocje go wzięły przy ogladaniu a ty robisz z igły widły. Co z ciebie za Polak jak ty byś chcętnie ta Polase opluwał byle tylko politykowi którego nie lubisz zaszkodzić. Dzienniakarzami zagranicznymi się mendo wysługiwac chcesz? No to całuj w doope dziennikarz z zagranicy i plujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

jokkkkk ---> po raz pierwszy? :D Podobnych \"lapsusów\" było już sporo. Nawet nie trzeba odchodzić od tematu \"zabijania\" ;) W debacie przed wyborami Tusk twierdził, że Kaczka powiedziała do niego \"Ciebie zabić to jak splunąć\". Tylko debil może coś takiego wyciągnąć na światło dzienne w przypadku, gdy zdarzenie (o ile w ogóle miało miejsce) odbyło się bez świadków, bo jest słowo przeciwko słowu.

Gość Głos Najwyższej Prawdy
Do tego kiedyś żuł gumę za plecami Angeli Merkel :P Tu nie chodzi o to, że Tusk się tak zachował. Wiadomo, że mówił w żartach, ale wiadomo że politykowi nawet w żartach coś takiego absolutnie nie przystoi. Chodzi o to, że gdyby zrobił to jakiś inny polityk (nie z PO) to TVN i Gazeta Wyborcza piałyby o międzynarodowym skandalu. I wtedy by im nie przeszkadzało, że to był tylko żart. A że zrobił to Tusk - w wymienionych wyżej mediach cicho. Ktoś pisze wyżej o wpadkach Berlusconiego. Powiem tak: trzeba pojechać na półwysep by zrozumieć włoską "kulturę" polityczną. Tam w rządzie są regularnie takie jaja jak u nas gdy w sejmie była Samoobrona czy inny LPR.

Gość TVN - Tusk Vision Network
osobiście nic nie mam do premiera, ale to fakt że tvn robi mu niezłą propagandę tvn'u nie lubię, ale głównie za to, ze nie mają nic ciekawego w ofercie oprócz faktów a co do wypowiedzi Tuska - też uważam że nic się nie stało. Niefortunnie dobrał słowa i tyle. Tylko debile nie potrafią zrozumieć, że żartował

TVN - Tusk Vision Network ---> chyba wszyscy rozumieją, że to był \"żart\" :o ale zupełnie nie o to chodzi. Nie może tu być mowy o niefortunności, tylko o poważnych brakach w kulturze i dyplomacji. Prawdziwemu dyplomacie takie słowa nie przeszłyby przez usta 🖐️

Gość sdhuifreght
ta a jak kaczorowi przytrafi sie jakaś wpadka słowna czyjakis nie taki gest to zaraz wszystkie media o tym trąbią a tuska zawsze traktowali pobłazliwie i będo go tak trzaktowac chocby nie wiem co chyba że kierownictwo tych telewizji sie zmieni a co do tej wypowiedzi to nie powinien tak powiedziec przecierz to premier naszego rządu!Powienien sie opanować rzeczywiście były wtedy wielkie emocje ale zeby znowu zabić?Bez przesady mógł to ładniej powiedziec.Kultury trochę!Jeszcze nie słyszałam zeby otwarcie jakis przedstawiciel kraju tak się wyraził.