Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotr1984

Okazalo się że dziewczyna z którą się spotykam ma dziecko. Jak zerwać aby jej

Polecane posty

Gość wymyśl innypowód

Gość a to jest dla ciebie
problem nie do przeskoczenia to dziecko???????

Gość to jeszcze nic.
co byś nie powiedzial ona i tak będzie wiedziała że to przez dziecko. Nawet jakby prawdziwy powód był inny, to i tak by sobie takie fazy wkręciła i byś jej nie przetłumaczył. Tak więc nawet się tym nie przejmuj i wal prosto z mostu

Gość mnie nikt nie zucil rowniez
ale na niego naskakujecie tez bylam samotna matka z dzieckiem i potrafie zrozumiec ze ktos moze nie chciec zwiazac sie z osoba majaca dziecko. Mnie to nie urazalo, szanowalam czyjs wybor. Wolalabym zeby mi powiedzial od razu niz sciemnial az sie bardziej zaangazuje. ludzie sa wolni i moga podejmowac decyzje jakie chca.

Gość ddddddddddaaaaaaa
tak pawełku, ale kafekurrrwy nie przepuszczą żadnej okazji, żeby komuś dojeebać. Akurat się nawinąłeś :D

Gość ddddddddddaaaaaaa
piotrusiu miało być oczywiście :D

Gość wnuczka smirnoffa
powiedz jej, ze nie czujesz sie na silach. ze w takim zwiazku trzeba uwazac takze na uczucia dziecka a ty boisz sie takiej odpowiedzialnosci

jezu, to jej to powiedz dokładnie tak, przynajmniej laska nie będzie miała złudzeń co do ciebie i szybko się z ciebie wyleczy :P kłamstwo w tym przypadku to zbytek łaski. powiedz jej wprost - "nie chcę być z tobą, bo przeszkadza mi fakt, że masz dziecko." ty będziesz wolny, a ona stwierdzi, że nie warto sobie tobą zawracać głowy.

Gość ale afery robi matka
a po jakim czasie sie okazało? bo takie rzeczy to się mówi na początku znajomości -jeśli tego nie zrobiła to sie zbytnio z niż nie cackaj

Po 2 miesiąccach ale nie mam o to do niej pretensji, dobrze ściemniala i mogę zrozumieć że chciała mieć chlopaka a widocznie nie jeden jej uciekł i wolała klamać To nie jest dla mnie problem że kłamała

po jakim czasie spotykania się z nią wyszło na jaw że jest matką? Powiedz jej delikkatnie całą prawdę. Że ją szanujesz ale dziecko to duża odpowiedzialność i nie sądzisz że na dłuższą metę mógłbyś taki stan rzeczy zaakceptować. Podkreśl to ze chcesz być wobec niej szczery, że nie chcesz jej okłamywać a im dalej zabrnęlibyście w związek tyb bardziej później mogłoby boleć.

ja byłem 28 letnim wdowcem z dwójką dzieci, najczęściej poznane przeze mnie panie używały tekstu, że cudzych bachorów wychowywać nie będą, prosto, klarownie, krótko, węzłowato i na tamat.

2 miesiące??? sory,ale dla mnie to nie jest normalne,pogoniłabym ją bez żalu:o

Gość powiedz jej tak
Nie chcę być z tobą bo jesteś puszczalską szmatą. Ze mną też pewnie zajdziesz w ciążę i uciekniesz, żeby wyłudzać kasę z alimentów. A potem zaczniesz szukać innego naiwniaka-sponsora. O nie! Nie ze mną takie numery!

Gość ttttttttttttt
piotrusiu lepiej ją zostaw!!!:) szkoda żeby dziewczyna zmarnowała sobie zycie z takim kretynem, burakiem jak TY:)

przez 2 miesiace nie mowila ze ma dziecko ? i ty masz jeszcze jakies skrupuly ? olej taka laske co cie oszukiwala bo nie warto byc z taka szmata co oszukuje:-o jakbys sie widzial 2 - 3 razy to rozumiem ale przez 2 m-ce ? to niedorzeczne dla mnie :-o szmata i tyle i zostaw ja od razu, zadnych skrupulow dla takich oszustek jak ona

Gość do bardzo mily blondyn
tzn.ze zle trafiales, bo sa kobiety, ktore mysla wlasnie o "wychowywaniu cudzych bachorow", tylko Twoje panie albo nie widzialy perspektyw wystarczjaacej pomocy przy tych dzieciach z Twojej strony i czuly sie jak kandydatki na darmowa sluzaca albo wcale nie planowaly nigdy wychowac dzieci

Gość ttttttttttttt
też jestem samotna z dzieckiem, też szukam frajera. A na kafe wyładowuję swoje frustracje :D

Gość powiedz jej prawdę
dlaczego chcesz zakończyć tę znajomość a nie kręć i nie zachowuj sie jak tchórz! :o

ona Cię okłamała-a Ty masz jeszcze jakieś skrupuły?:o sory-jeśli kłamie od początku to ja takiej osobie nie ufam

taa,dobra i delikatna-tylko kłamie w nadziei że frajera znajdzie

po prostu badz szczery, bo to mozna zrozumiec, a tak to ona bedzie sie zastanawiac co z NIA jest nie tak ze jej nie chciales. ja wolalabym uslyszec prawde.

Gość zaraz jakie kłamstwo
jeśli jej nie pytał to w którym momencie kłamała?

posłuchaj. dziewczyna najwyrażniej nie myślala o tobie poważnie. a przynjmniej sama nie jest poważna. nie rozumiem jak można ukrywać tak długo fakt iż ma się dziecko !!?? sama mam dziecko i zawsze wręcz chwaliłam się tym. a jeśli ktoś nie chcialby rozmawiać ze mną z tego powodu to on ma problem , nie ja. ona cię oszukala , więc nie miaj skrupułów. prosto jej powiedz że czujesz się oszukany , nie byłeś uprzedzony o tym iż ona ma już zobowiązania , i niestety nie możesz dalej z nią być. bo nie godzisz się na dziecko/. chyba że ją kochasz i chcesz to ciągnąć....to spróbuj..

ok,on nie zadał pytania-hej,nie masz może jakichś nieślubnych dzieci? więc ona nie skłamała i fajna z niej dziewczyna:D jak facet nie powie Ci ze ma zonę to taż nie kłamie :D