Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotr1984

Okazalo się że dziewczyna z którą się spotykam ma dziecko. Jak zerwać aby jej

Polecane posty

ja zabrałem w tej dyskusji jako przeciw waga. To że wśród wolnych kobiet, też takie same poglądy na temat przychówku istnieją , jak wśród męzczyzn. Cóż, trzeba się bardzo zakochać, jak moja żona, wiedziała że mam dzieci, wychowała je a teraz jest szczęśliwą babcią, ale ja uważam siebie za dziecko szczęścia i dlatego życie mi się tak ułożyło i poznałem kobietę , która zaryzykowała i połączyła się ze mną

jak owdowiałem miałem 28 lat , jedno dziecko 0,5 roku drugie ok 2 latek, różnie było, miałem ogłoszenie w Biurze Matrymonialnym, bo jakże inaczej kogoś poznać, wspomienia niezbyt miłe, znajomości kończyły się po kilku spotkaniach tzn po jednym, a ta co mnie wybrała jest siostrą koleżanki z pracy jakoś tak wyszło i się ciągnie

Gość o jeżu
To co laska ma sobie na czole napisać "mam dziecko' Ma i to jej sprawa.Nikomu odrazu nie musi się tłumaczyć. Dwa miesiące znajomości to jest krótki okres czasu. Zależy jak często się spotykaliście ijak daleko byliście emocjonalnie. Mam nadzieję,że spotka kogoś godnego jej i dziecka. Pozdro.

Akurat tu się zgadzam to nie jest tak że na poczatku znajomośći trzeba o wszystkim mowić no chyba że druga osoba się pyta i tu jest dylemat czy klamać czy nie

Gość marinaka ...
ale jaki masz problem Piotrze ? Zerwij i juz.

Gość olllaaaaaaaaaaaaaaaa
o matko nie wierze oczom. przeciez ty tylko z dziewicami sie umawiasz. i taka wtopa? nie zauwazyles ze moze nie byc dziewica i sie z nia umowiles. no taki geniusz z ciebie i taki zonk.

Gość to prowokacja ten temat
do usunięcia

Z dziewicami zazwyczaj ale przecież nie pytam się czy jest dziewicą a tu okazalo się że ma dziecko. To rzeczywiście porażka hehe

TO CI SIE POSZCZĘŚCIŁo :D dawno się tak nie pośmialem, czlowiek szuka dziewicy a ta niby cnotka już z dobytkiem w postaci 4 letniego brzdąca

kiedyś był podobny temat z tym że dziewczynie przeszkadzało że facet miał dziecko z inną więc dla kobiet to chyba też problem wychowywac nie swoje dziecko mam rację ???

Gość no coz widocznie
sa rozni ludzie, ja musze przyznac szczerze, ze bardzo ciezko byloby mi wychowywac dziecko, ktore moj facet mialby z inna kobieta, szczegolnie, jezeli musialabym poswiecic z tego powodu jakies wlasne przyjemnosci i wygody.

no właśnie tu nie chodzi o pieniądze tylko o to że to dziecko nie jest nasze tylko tej dziewczyny . już bym wolał adoptowac dziecko niż ożenic się z panną z dzieckiem :)

Gość cvxvcx
Co wy w ogole piszecie? 2 miesiace to malo, zeby sie przyznac? To po jakims czasie miala powiedziec o dziecku? Po kilku latach? Takie sprawy mowi sie na 2,3 randce.

Gdyby przyznala się wcześniej wiele miłych chwil by mnie ominęlo nawet sie cieszę że wyszło dopiero teraz

powiedz że poznałeś kogoś nowego :) i zostaw ją a ona niech se wychowuje swoje dziecko :)

Gość cvxvcx
"Gdyby przyznala się wcześniej wiele miłych chwil by mnie ominęlo nawet sie cieszę że wyszło dopiero teraz" to nie zrywaj, tylko dalej ciesz sie milymi chwilami. Nieraz faceci sami niewiedza czego chca

Gość taaaa uwielbiam takie sytuacje
spotykasz się z kimś, a tu po jakimś czasie okazuje się, że - żonatyyy - dzieciaaaty - żonaty + dzieciaaaty - ma zamiar się rozwieść - od dłższego czsu :D życie kochani, życie... ;)

Z jakimi czy jeżeli kobirta ma dziecko z innego związku to ją już to skreśla z listy odpowiednich kandydatek na żonę