Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla stara panna

Wiem ze bede sama bo

Polecane posty

Gość brat_niedzwiedz
Krulefna...:):) dzieki:)

niedzwiedziu, zostaniesz porwany przez jakas panne- nawet nie bedziesz wiedzial kiedy..

Gość Krulefna z bajki
Niedźwiedziu, serio mówię ;)

Gość brat_niedzwiedz
hahahahaha.....porwany???? przez panne??? a kto by tam chciał takiego 32 latka o wzroscie 180 z niebieskim oczami:):):):) a tak na powaznie to jakos tak ciezko u mnie po takim kwasie jaki mi panna zafundowała...chociaz nie powiem z dnia na dzien lepiej:)...usmiechaja sie juz inne dziewczyny...chociaz powiem ze ciezko bedzie sie na nowo zakochac....jakis lęk,strach....

Gość brat_niedzwiedz
bajer???? to jest taka knajpa fajna w czestochowie....a tak na marginesie to wcale nie jest mi do zartów....tylko jak ktos ostatnio mi powiedział ze.....po co sie dołowac kims kto ma cie centralnie w dupie......wychodze powoli na prosto,ale powiem ci ze cholernie ciezko z tym wszystkim

Gość energiczna 30 latka
"porwany???? przez panne??? a kto by tam chciał takiego 32 latka o wzroscie 180 z niebieskim oczami" - cale tlumy :D juz na "naszym" topiku jakas pyta skad jestes :P facetom zawsze latwiej :D

Gość brat_niedzwiedz
nie zawsze:(.....wogole sam nie wiem jak trafiłem na ta kafeterie????? chyba przypadek...ale jedno musze przyznac,znalazłem tu wiele odpowiedzi i podpowiedzi jak dalej trwac mimo takiego obrotu sytuacji jaka mnie dorwała.....

...pewnie, ze ciezko na nowo zaufac, no ale: nie ryzykujesz- nic nie zyskujesz;D

Gość brat_niedzwiedz
swiete słowa.....z tym ze nic na siłe...to juz sobie obiecałem

Gość energiczna 30 latka
i tak 3maj :P

Gość brat_niedzwiedz
wiecie ciezko jest...ale jakos trzeba sie naprostowac...no bo facet na poziomie powinien trzymac sie w pionie:)

dla \"Wiem ze bede sama bo\" > przyszla stara panna > 1. mam 29 lat i nadal mieszkam z rodzicami chcoiaz zarabiam prawie 2 > tys i moglabym gdzies sie wyprowadzic ale boje sie samotnosci > 2. W moim miejscu pracy to wiekszosc kobiety a faceci juz dawno > pozajmowani > 3. Wszystkie moje znajome sa juz sparowane i maja swoje sprawy na > glowie .Zostala tylko jedna kolezanka singielka z ktora moge pojsc na > piwo. > 4. A gdziekolwiek juz pojdziemy to wszedzie ludzie sparowani > lub faceci na jeden numerek dodaje: 5. moglasz zostac twoje namiary ale nie zostalasz.. wiec: CHCESZ BYC SAMA I NIE NARZEKAJ :)