Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boroo

cesaria evora kochać czy nienawidzieć ?

Polecane posty

kocham ją może nie do konca ją rozumiem ale ją uwielbiam moi bliscy uważaja mnie za świra dla nich ta muzyka jest smutna dla mnie to ... nawet nie wiem jak to nazwać. słuchając ewory czuję się jak bym był w innym wymiarze, jest boska !

topic dobry tylko chyba forum nie to;). Ja sie juz nie moge doczekac jej koncertu w krakowie-podobno mabyc w lipcu:)

jestem ciekaw jak odbierają twoi bliscy jej twórczość

poniewaz mieszkam sama,to nikomu nie przeszkadza czego slucham. A akurat tak sie sklada,ze moja Mama mnie zarazila Evora,wiec nie mam z tym probemu

już kila osób mówiło mi że cesaria śpiewa na smutno ja ją odbieram inaczej ona śpiewa o życiu o tym jacy jesteśmy i o tym jakie jest życie a życie jest przecież piękne tylko pić się ciągle chce:)

jabym nie powiedziala,ze spiewa smutno tylko raczej nostalgicznie. Poza tym nie wszystkie jej utwory sa na "s,etna nute". A prawda jest taka,ze chyba kazdy z nas inaczej odbiera muzyke-szczegolnie taka nad ktora trzeba przystanac i sie zastanowic

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh
nienawidziec.. haha dobre :D 🖐️

moja lepsza połowa " "właśnie nienawidzi Ewory nie mogę jej słuchać jak ona jest w domu i właśnie dlatego powstało moje pytanie