Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeeeeeeelllllleeeeeeeeee

sex w 27 dzien cyklu

Polecane posty

czy jest to mozliwe ze mozna zajsc w ciąże w 27 dniu cyklu?? sadze ze nie ale pytam....

Gość kalisja 21
zalezy ...! ile dni trwa twój cykl?

zalezy niemam niestety regularnie tak najdluzszy to 32 dni

jeśli najdłuższy ok 32 to na 100% nie ma takiej możliwośc, żeby w 27 dniu cyklu zajść w ciąże musiałabyś miec w tym miesiącu ok 41 cykl

100% to da tylko brak współżycia, cykl może się przedłużyć. Pierwsza faza cyklu (przedowulacyjna) jest ruchoma. Przez 5 lat może wynosić np 14-15 dni aż raz wyniesie 30 dni i ciąża gotowa.Wyliczanie to nie metoda antykoncepcyjna.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Ania, najgorętsza laseczka na http://sextel.ovh/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)

Gość gość
Ja zaszlam w ciążę w 25dc ! Potwierdzone przez lekarza usg i badania , cykle regularne 30-31 dni

Gość Cleo1976
Jest możliwe.To nieważne, który to był dzień cyklu, ważne czy był to Twój dzień płodny! Naucz się to rozpoznawać, a nie liczyć! Jest to bardzo łatwe np.z mikroskopem owulacyjnym na ślinę.A jeśli już chcesz "liczyć dni" i masz superregularne miesiączki (różnica między cyklem najdłuższym i najkrótszym nie przekracza 7 dni) to licz chociaż tak.Początek dni płodnych=cykl najkrótszy-21 dni.Koniec: cykl najdłuższy-10 dni.Uwaga.To jest bardzo nieprecyzyjna metoda!