Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszka_11

okropny ból przy współżyciu....

Polecane posty

Gość dziewuszka_11

kobietki,moze któras z Was miala cos podobnego. Otóż moje zycie seksuane trwa 2 lata,i ból towarzyszy tyle samo :-( otóż na poczatku kiedy partner we mnie wchodzi czuje jakby cos blokowalo wejscie,i on ma problem z wejsciem ja przy tym czuje jakby mnie cos rozrywalo od srodka,no ale jak juz ścierpie ten okropny bol i partner wejdzie do konca to jeszcze chiwle poboli,i juz potem jest dobrze. co to moze byc??

Gość kjkjkhgf
MOże po prostu za każdym razem do tego stopnia obawiasz sie podswiadomie,że bedzie bolało,że sie blokujesz i spinasz? Spróbuj się rozlużnic przed,zafundujcie sobie długą gre wstępną...A jeśli to nie pomoże to przejdź siędo ginekologa.

Gość Pomocyyy Proszze bo sie martwi
ja tez tak mam , od zawsze

Gość to typowy objaw
to typowy objaw zbytslabego nawilzenia, kupcie w aptece zel intyny i problem zniknie niewykluczone, ze potrzebujesz wiecej czasu na rozgrzewke

Gość aaaasia
hmm myśle że tak jak kolezanka wczesniej wspomniała to blokada psychiczna:) zrelaksuj się po prostu. zawsze moze skosztowac lampkę/ki wina ;) będzie ok:))

A może nie została przebita blona dziewicza?Tu na forum wypowiadała się że cztery lata współżyła ale miała tak elastyczną błonę że stosunki mogła odbywać a nadal była dziewicą. I ja nie wiem czy też tak nie mam, nawet lekarz mi to powiedział.

ja tez tak mam:( generalnie mam problem z wlozeniem wiekszego tampona, i facet moze mi "wlozyc" tylko jednego palca":( moze to i prawda ze nastawiam sie ze zawsze bedzie bolalo ale jakos probuje sie rozluznic ale to na nic:( i na poczatku czuje taki bol jakbym np na reku nie miala skory i ktos by jezdzil mi dlonia po tym, taki ostry bol, i na poczatku tez sa opory, bo czuje tak jakby jakas gulke ktora jest w srodku na sciance ktorejs:(

Gość ygrekowksman
jesli współzyjesz juz 2 lata i nie ma poprawy to oznacza ze jestes dosyc waska i potrzebujesz zelu intymnego najlepszy jest niebieski zel nawilzajacy durexa, ja tez wspólzyje juz dwa lata i tez jeste waska - jak jestem bardzo mocno pobudzona to nie potrzebuje zelu i jestem bardzo mokra- penis wchodzi bez problemu, w innym przypadku stosuje zel

ja mam tez tak ze nawet jak ejstem nawilzona, to praktycznie pol minuty i znowu sucha jestem:( teraz jestem sama ale bylam z chlopakiem prawie 2 lata to za kazdym razem tak bylo:(

Gość zmartwiona_1mm
sama juz nie wiem co mi jest,faktze ten straszny ból nie pozwala mi na czesty sex :-( a czy ten zel nawilzajacy durexa mozna stsowac z globulkami patentex??

Gość a może dajcie sobie spokój
z pykaniem w odbyt i spróbujcie normalnie w pipeczke

Gość i8u7y6t5rew
o fajna madchen! szwab cie rzucil?