Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurrrwiona na maxa

moja matka uważa, że ludzie którzy ubierają się na czarno to głupcy, wieczni

Polecane posty

Gość wkurrrwiona na maxa

buntownicy, degeneraci, pomylency i ludzie nieprzystosowani do życia z innymi. a sama ubiera się od stóp do głów na różowo , bo mysli, że przez strój wyraza swój znakomity nastrój. Czyz ona nie jest poyebana? Wstyd mi , gdy idę z nią przez miasto :o - wygląda jak doda 20 lat później :o🖐️ sorry, musiałam się wyżalić 😭 bo wstyd mi przed wszystkimi za nią :o

ubierz sie w kolorze jasnej kupy i zobacz jak sie do tego ustosunkuje ;P

Gość ooooooooooooo
powiedz dla proboszcza

Gość wkurrrwiona na maxa
Ona jest goopia!!! Ma do mnie żal, że noszę glany, nie zmieniam skarpet, nie gole pach i nog!!! Ona mnie ogranicza. Czy mam isc na policje??

Gość wkurrrwiona na maxa
podszyw:o nie jestem ani metalem, ani punkiem, ani w ogóle nie utożsamiam się z żadną subkulturą. A już na pewno nie jestem kinder :D Co prawda słucham dobrej muzyki (niekoniecznie metalu, :o ) , ale ja po porostu lubię czarne ciuchy i to wszystko. Widzę, że tutaj sami fani dody? :o🖐️

Ci co sie na czarno ubierają to raczej po to, żeby brudu za szybko nie było widać im na ubraniu.

Gość wkurrrwiona na maxa
I glanów też nie noszę :o Dobra, idę stąd, bo widzę, że jesteście tak poyebani jak moja matka😭🖐️

Gość wkurrrwiona na maxa
nie powiedziałabym , że na czarnych ciuchach szybko brudu nie widać - wręcz przeciwnie, więc bez takich komentarzy, leszczyku:o Brudne to są te wszystkie laluny po solarce :o🖐️

ja ostatnio zaczełam sie ubierac na czarno :D czarne ciuchy,makijaz,czarne paznokcie i mi się to podoba strasznie

Gość rozumiem cie
ja tez uwielbiam czarne ciuchy. mam 35 lat i jestem z pokolenia ktore sluchalo sisters of mercy, bauhaus, joy division, the cure... i tak mi zostalo i tak jestem happy ;-)

powiedz jej ze ci sie tak podoba i powinna szanowac twoja decyzje :P

Gość włącz mamie
tvn style ;) tam ostatnio pani była prezydentowa ;) rozprawiała o czerni... :) tzn. o czarnych ubraniach poza tym 'czarne jest zawsze modne' :P

Gość współczuję Ci bardzo
moja matka tez ubiera się na rózowo ale przynajmniej tolerancyjna ejst i nie mowi mi ze jestem jakas gorsza tylko dlatego ze ubieram się tak czy siak albo słucham takiej czy innej muzy;) a ile Twoja mama ma lat ze dodę lubi? :|

Gość wkurrrwiona na maxa
Moja mama jest przypadkiem tragicznym i chyba nawet pani Jolanta K. tu nie pomoze :D:( i będzie mi tak truła do konca życia... i jeszcze mówi, że zapewne przejdzie mi za parę lat, tak jak i jej przeszło... bo sama kiedys miała taki styl a mnie krytykuje!:o ma 37 lat:o a do tego techno zaczęła słuchać ostatnio:o mozecie sobie to wyobrazic?! ja już tego nie wytrzymuję psychicznie :O

Gość rozumiem cie
wiesz...shit happens ;-) dobrze, ze masz chociaz ciotke ok ;-) dark ciocia, he..he.. :-D

Gość rozumiem cie
coooo??? slucha techno??? spoko, wyluzuj! myslalam,ze twoja mother to typ plastoikowej barbie. ja oprocz dark slucham hard ebm, goa trance i czasem chodze na rave! a jestem 2 lata mlodsza od twojej starszej. ale ja nie mam dzieci, z wyboru! ;-)

Gość wkurrrwiona na maxa
tak, dobrze , ze chociaz ciocia jest ok, wujek swoją drogą też ;D moja mama chyba chciałaby byc młodziezowa, ale wyglada z tym smiesznie :x dzięki za słowa wsparcia, trochę humor mi się poprawił :classic_cool:

Gość
ja też lubię czerń o nie jestem żadnym gotykiem ani emo :o a tym bardziej kindermetalem :o po prostu róże i kwiatki to nie dla mnie

Gość do rozumiem cie
ech... ja mam latek 29, noszę glany, koronki, czasem gorset... na szczęście ze względu na zawód mam prawo wyglądać dziwacznie :P

Gość do rozumiem cie
pozdrawiam Koleżankę :D

Gość
no i czarny wyszczupla ale - uwaga - czasami postarza! Dobranoc!

Gość wkurrrwiona na maxa
pozdrowię, oczywiście ;D ale tego dzieciaka to sobie wypraszam, jestem juz praktycznie pełnoletnia :P

rozumiem cie ... że świra masz ale to normalka bo piszesz bajki a raczej stare baśnie ale to dopiro zrozumiesz za jakiś czas

Gość Wiesz złotko niczym
Się od swojej matki nie różnisz. Wg Twojego opisu, obie przeginacie w strojach, każda uważa, ze jest od drugiej lepsza, mądrzejsza, z lepszym gustem. Idiotyczne to wszystko jest. Powinnyście się kochać i wspierać a nie zwalczać.

Gość rozumiem cie
wow..! hej gothic girl ;-) a jaki masz zawod? bo ja do niedawna...uczylam w szkole jezyka polskiego :-p

nigdy ... zawsze córka bedzie lepsza od matki bo to juz nie ten rozum. ( muzg jak to stara dupa mówi )

Gość do rozumiem cie
grafik, ale... no cóż. skończyłam studia w innym kierunku i mam również uprawnienia pedagogiczne :D

Gość rozumiem cie
jedziesz w tym roku na jakis festival dark? zapraszam na m'era luna festival w niemczech ;-)