Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnGGGGelika

Wiecie co w piątek zrobiła ta głupia żona mojego Misia ?

Polecane posty

Gość A MOŻE TO JEST TAK
anGGGelika (to GGG kojarzy mi się z tym gównem): gdybym już tak zrobiła jak Ty, to mam nadzieje że byłoby mi na tyle głupio, że nie wyśmiewałabym się z żony kochanka.I nie chciałabym zakładać o tym topików na zyciu uczuciowym, kobieto. żenada. Musisz się czuć bardzo pewnie z tym wszystkim. ALe ja uważam jak ktoś tu wcześniej - że Ty też kiedyś komuś możesz gównem smarować samochód, los w życiu lubi się mścić z dowcipem.

Gość Rozważna
szkoda ze Ci ryja nie obsmarowała końskim łajnem

Gość no to twój Misio ma slaby gust
jesli ma taka zonę. Oj, nie wrózę wam spokoju z jej strony, mysle ,ze to dopiero preludium... Moja znajoma robila podobne numery kochance swojego męża, w koncu faceta tak tym zmeczyla, ze dla swietego spokoju wrocil do niej. WEź pod rozwagę.

Gość hjffff
a po za tym skad pewnosc ze to psie gowno a nie np. zony twojego misia vel kurwiarza?

Gość do szmatlawej autorki topiku
A podczas kiedy ty siedzisz z nudow na necie, twoj misio posowa swoja zonke hi, hi

Gość i po co
no dobra kobietki...już wystarczy tego jadu...kochanka misia pokazała swoją głupotę i jej się za to dostało...ale przestańmy ją już linczować...może rzeczywiście ta żona trochę przesadziła. niestety nie pokazała swojej klasy. ale ja też bym się wkurzyła gdyby mój mąż odszedł ode mnie do jakiejś, co tu dużo mówić głupiej dupy. ale załatwiłabym to w inny sposób....bardziej bolesny:p

Gość tolkabezbolka
angelika --a kiedys sie zastanowilas, postawilas sie na miejscu tej zony? wymazywanie kupa samochodu to rzeczywiscie ponizej pewnego pozomu , ja zrobilaym mojemu mężowi jakby mnie złość poniosła jak juz, zresztą nie chciałoby mi się babrac w gównie ale zrozum ze ta zdesperowana zona tez jest czlowiekiem i ma uczucia, moze to zrozumiesz jak kiedys bedziesz w takiej syt. sama widzisz, ty nie jestes swieta, to czego wymagasz od zony, zeby była idealna i pogłaskała cię po główce i dała ci swoje błogosławieństwo zwiazalas sie z zonatym facetem i nie rozumiesz, ze nie buduje sie szczescia na czyims nieszczesciu poza tym jakby twojemu misiowi tak zle było z żoną i byłby w porządku to odszedłby wczesniej, a niedla kochanki, dla mnie tacy faceci to zakłamani dranie, po ktorych niczego dobrego nie spodziewałabym i nie inwestowałabym w kims takim uczuc więc nie dziw się dziewczyno że Cię tu atakuja, gdyz wykazujesz się poprostu naiwnoscią powiązaną z głupotą

Gość no to twój Misio ma slaby gust
ja bym rzuciła faceta, który sobie wybrał tak beznadziejna zoną. Bo klasy z pewnoscia nie ma - dama w najwyzszej desperacji by sie tak nie zachowała. A co on na to? Radzę ci, daj sobie spokój z tym gównianym towarzystwem.

Gość do autorki tego topiku
a teraz cale biuro sie z ciebie smieje za plecami!!!!

Gość Krulefna z bajki
Jej Misio i tak mieszka z żoną i dam sobie palec obciąć że gazety w nocy nie czytają... Autorko jest takie powiedzenie bardzo mądre : "jak ktoś raz zdradził- zdradzi kolejny" Nie licz więc na to że za jakiś czas nie będziemy tu czytały topiku kolejnej jego kochanki opowiadającej o tym co jej zrobiłaś w akcie desperacji. A my wtedy pokręcimy główkami i powiemy " cóż za niezrównoważona kobieta" I zacytujemy Ciebie: "do czego to sie nie posunie sfrustrowana baba ehhh.... "

Gość też sie usmiałam
no i masz to na co zasłużyłaś ale wątpię czy wyciagniesz z tego wniosek na przyszłość.

Gość detektyf
zaraz, zaraz, ustalmy najpierw czyje to było gówno? żony, Misia, czy ich psa?

a ja skomentuje to slowami pewnej piosenki... \"I co teraz powiesz na to,k***o,dzi**o,p**do,szmato, Ch*j ci w d**e,ch*j ci za to w d**e twa...\" -tobie za sypianie z zonatym facetem i twojemu durnemu Misiowi za puszczanie sie na boku-taki moj maly przypis:) ps.tak,niektore kobiety sa \"swiete\":P Ja nigdy nie zdradzilam (chociaz mialam nie jeden raz okazje) i nigdy nie zdradze,bo sie tym brzydze...zreszta ludzmi,ktorzy w ten sposob postepuja-tez:) Rzygnac na ciebie nie warto,hehe:) ps.dla klarownosci:nie jestem jakas sfrustrowana \"singielka\" czy jak to sie teraz nazywa:P Jestem szczesliwa mezatka w bardzo udanym zwiazku:)

Gość też sie usmiałam
Mówcie co chcecie- ta zona pokazała pazurki, nawet jesli trochę przegieła. Zdaje się , że Misiu bedzie miał pod górkę.

a ja skomentuje to slowami pewnej piosenki... "I co teraz powiesz na to,k***o,dzi**o,p**do,szmato, Ch*j ci w d**e,ch*j ci za to w d**e twa..." -tobie za sypianie z zonatym facetem i twojemu durnemu Misiowi za puszczanie sie na boku-taki moj maly przypis:) ps.tak,niektore kobiety sa "swiete":P Ja nigdy nie zdradzilam (chociaz mialam nie jeden raz okazje) i nigdy nie zdradze,bo sie tym brzydze...zreszta ludzmi,ktorzy w ten sposob postepuja-tez:) Rzygnac na ciebie nie warto,hehe:) ps.dla klarownosci:nie jestem jakas sfrustrowana "singielka" czy jak to sie teraz nazywa:P Jestem szczesliwa mezatka w bardzo udanym zwiazku:)

Gość detektyf
sądzę, że gówno nalezy poddac specjalistycznym badaniom i niezwłocznie wyświetlić tę śmierdzacą kwestię! W zalezności od wyniku przeprowadzonej analizy należy podjać dalsze kroki, zwłaszcza jeśli chodzi o dietę, która w zasadniczy sposób wpływa na konsytencję i jakość tegoż. Możliwe ,że parametry wykluczą przydatnosć w/wym. preparatu , jak i kiepska przyczepność zdyskwalifikuje ten środek jako zbyt nietrwały by popularyzować tę metodę wśród zazdrosnych zdardzanych żon :P

Gość fygjjgjy
A ty to do czech autorko nie masz zadarmo?????

ty sie nie śmiej bo jak twój misio znajdzie sobie za pare lat młodsza, to sama bedziesz szorować gównem po czyjejś masce.

Gość ja bym na jej miejscu
podłożyła ci psi stolec pod wycieraczkę podpaliła i uciekła :D:D

Gość ollllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
właśnie! ty sobie lepiej zapamiętaj tem pomysł

Gość ja tak pisze
dajcie lasce spokój skoro jest kochanką to normalne że żone kochanka uwża za idiotke i tyle a fakt że tamtej to nie pomoże w odzyskaniu męża jest pewny ale taki jest świat zawsze ktoś cierpi a drugi się smieje bywa i tak skoro laska się cieszy żę facet -Miś wybrał ją to jej sprawa ja cieszę się z nią

Gość Angeellica
Ale się zbulwersowały :D Od razu od kurew i szmat wyzywać- zastanowcie się tez nad swoim poziomem. Jak ktoś nie umie w kulturalny cywilizowany sposób wyrazić własnego zdania, tylko rzuca kurwami i dziwkami jak menel spod monopolowego to ja nie wiem jaki to jest poziom :D A żona obdamrowywaniem gównem czyjegos samochodu nic nie zdziała, bo dziś po pracy jedziemy oglądać nasze wspólne przyszłe mieszkanko:) To na wieść o tym, ze moj Misiek chce rozwodu zona w tak gówniany sposob zareagowała :o

Gość masz takie gówniane imie
czy to tylko pseudonim? mam nadzieje ze wam okna gównem wysmaruje w nowym mieszkaniu. i ze misiowi juz wiecej nie stanie. jestes zwykla kurwa, zeby tak twoim dzieciom ktos rozwalil malzenstwo i zeby twoj ojciec mial kochanke na boku. zobaczysz jak matka bedzie cierpiala

Gość Angeellica
Hehe nawet do imeinia sie potrafią przyczepi.ć :D Śmieszne :) Dzieci nie mają :P więc im ojca nie zabieram... :)

Gość Angeellica
ale wiecie co nigdy nie mówcie nigdy :P A tak wogóle nalot dewotek , a na innym topiku na pytanie czy poszłabys do łózka z facetem za 1 mln to wszystkie "świętoszki" pisałyscie że tak:P Oto wasza żelazna moralnośc heheh :D

Gość ooooooooooooooooooooooo
dla mnie to jest kurestwo zabierac komus męza. tak jak ci mowie mam nadzieje ze zla karma do ciebie wroci

Gość Angeellica
Wy się zastanowcie nad swoją "moralnością"zamiast pluć jadem :P A nadzieja matką głupich :classic_cool: Pzdr :)

Gość ooooooooooooooooooooooo
lepiej miec taka matke niz byc sierota

Gość trzeba było żonce fotę zrobić
Ja bym zrobiła żonce zdjęcie (jeszcze przez okno) jak smaruje samochód! Wystarczy takie z dobrej komórki :-D :-D Takie zdjęcie może się przydać do róóżżnych rzeczy. I jeszcze musiałaby myć! Grunt to dowód rzeczowy.