Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnGGGGelika

Wiecie co w piątek zrobiła ta głupia żona mojego Misia ?

Polecane posty

Gość Angelikkka
TO BYŁ PODSZYW Wszystkie wpisy ktore sie pojawia teraz pod moim nickiem będą podszywami :P Na koniec powtórze zastanowcie sie jaki wy poziom reprezentujecie? słownictwo jak zule spod monopolowego :o

Gość łannia
mi fanatyk gównem obsmarował drzwi wejściowe i kawałek ściany dla niepoznaki :-) ale młody był i dlatego tak mocno nie śmierdziało, szkoda że się nie wyprowadził...acz poza tym czas leczy rany a i mieszkania tanieją :P

Gość krulefna z bajki
Angela... ośmieszasz się. Kurwa no ty nam o poziomie będziesz pisała? Jesteś pusta i głupia bezdennie Fakt żeś ten topik założyła już sam za siebie mówi...

a może by tak nervosol niby ziółka ale chyba działają

Gość może jak żule
i co z tego??? a twój poziom jest jaki szmato??? co ty kurwo sobą reprezentujesz pisząc na forum że odbiłaś kobiecie męża. Kurwą jesteś i tyle....ty siedzisz przed komputerem a on rżnie następną dziwkę taką samą jak ty!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ona ma raaacje
Przynajmniej nikogo nie obrażała, nawet tej zony xle nie nazwąła a wy tu sie rzucacie jak wariatki z kurwami dziwkami, sukami :D Uspokujcie sie bo w niedziele księdzu ucho w konfesjonale spuchnie. I nie pijcie do tego ze założyła taki topik tu jest multum dużo idiotyczniejszych topikow :D wszyscy dobrze o tym wiemy :D wg mnie to niczym sie nie szczyci tylko opisała co zrobiła zona jej kochanka :P Kobiety kobiety.... :D

Gość a żona twojego kurwiarza
a nie misia zrobiła źle!!! mogła wysmarować tym gównem klamkę od drzwi tak żebyś poczuła dopiero otwierając samochód szmato

Gość a żona twojego kurwiarza
kurwiarza a nie misia zrobiła źle bo mogła wysmarować gównem klamkę samochodu tak żebyś szmato poczuła otwierając drzwi.

Gość Ona ma raaacje
o mamo :D Moim zdaniem wszystko można wyrazić kulturalnie i bez wulgarzmów . Nawet dezaprobatę :o I tym dopiero można pokazać klasę, a nie rzucaniem kurwami i dziwkami. Bo to każdy potrafi. Coraz bardziej sie uprzedzam do kafeterii jak czytam takie wpisy, gdzie co drugie słowo to "Ty kurwo" :o Kto tu siedzi na tej Kafeterii....

ja siedze ja ja ja:D wasz zbawiciel wasz rozdawiciel persenu XD

Gość Ona ma raaacje
mrau --> z tym persenem dobry pomysł

Gość olatolaaaaa
a ja lubie sobie tak tu pobluzgac. normalnie na codzien do ludzi nie uzywam takich slow, a tu przynajmniej mohe sobie ulzyc

Gość olatolaaaaa
kazdy kto to traktuje powaznie powinien wziac jakies tabletki, nie tylko ci co bluzgają

Gość Ona ma raaacje
fakt, no ale niektorzy przesadzaja z tymi bluzgami :o

persen to wcale nie jest dobry pomysl, bo im to persen nie pomoze nawet XD

Gość olatolaaaaa
zwlaszcza jak ktos zaklada taki temat, to prowokuje kazdego, bo kazdego cos takiego moze spotkac w zyciu.

Gość olatolaaaaa
a tobie co pomaga;)?

Gość *ADA***M
szok! Przeczytałam pierwszą i ostatnią stronę i muszę stwierdzić, że prawie wszyscy są siebie warci ;-) ale fakt, księdzu sie nie spodobają te złorzeczenia, oby nie wróciły do właścicielki!!! Jakim prawem kogoś oceniacie - dla tych wierzących bardzo - nie sądźcie a nie będziecie sądzeni!!!!! Skąd wiecie jaka jest sytuacja u tych ludzi? skąd wiecie jaką dla was przyszłość los zgotuje?

nie bo ćpać mi tu będą, wolę agrasywną sukę od ćpuna naprawdę:D

hmmm może i racja... ale niektórym to bym zapodała... chociaż 0,05 ;)

no, bo najłatwiej jest osądzać ;) a za pare lat jedna z drugą będzie zakładała swój topik jak to jest zakochana w nie swoim mężu ;-)

Mrau :) Magda, szkoda tych dziewczyn. Są tak zaślepione nienawiścią, że aż brak słów. Ja to byłam w szoku jak przeczytałam choćby pierwszą stronę... Ach, ale cóż zrobić. Są takie osoby, które żyją życiem innych, a nie patrzą co zrobić aby zmienić siebie na lepsze. Lepiej jest wyzywać i uprzykrzać życie takim kochankom zamiast porządnie zastanowić się dlaczego w związku pojawiła się zdrada. Ale problem w tym, że nikt nie lubi przyznawać się do błędu w swoim postępowaniu. Lepiej jest udawać poszkodowaną. Pozdrawiam :)

nie popieram zdrad, ale poziom jaki pokazały zony...hmmmm zreszta kochankateznie duzo mądrzejsza ale chociaz udaje kulturalną mówie ze udaje bo nie wiadomo jaka reakcja byłaby gdyby jej Misiu znalazłby sobie inną, to tak na marginesie pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia ale fakt ze zony pojechały po bandzie :-D poki w tej rozgrywce zwycięża kochanka!! następna runda----ding-dong! zapraszam do walki wszytkie chwyty dozwolone :-D w razie checi wyciszenia sie kolezanka serwuje relanium a inna deprim, ja dorzuce persen :-D