Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnGGGGelika

Wiecie co w piątek zrobiła ta głupia żona mojego Misia ?

Polecane posty

Gość do Nie-ja
nareszcie jakiś OBIEKTYWNY wpis !

Gość oooooooooooooooooooooooo
"tak sobie to tłumaczcie heheh nie nikt inny nie chce tylko nawet Ci zajęci zabiegają Bo zazwyczaj to jest tak, że to oni szukają, i tym samym robią 1 krok ;P" no nic w tym dziwnego, że zabiagają. zadna normalna laska nie ugania się za zonatym facetem. zwlaszcza jak do zaoferowania ma wylacznie wlasną dupę. nie zajeci faceci mają niestety wieksze wymagania, dlatego ławiej jest isc na łatwiznę, no nie?

zostawmy pojęcie normalności, nie powinno się krytykować takich kobiet, bo to, ze uganiaja sie za zonatymi facetami moze swiadczyc o bardzo niskiej samoocenie, jeszcze jak bedziemy je krytykowac to sie zabiją i wtedy bedziemy zli XD

"Jej mąz który od niej odszedł, żeby zamieszkać ze mną. To co zrobiła było aktem ... hmmm sama nie wiem czego. Obrzucanie gównem jest walka o swoje ... hmmm może w desperacji faktycznie. Aha i sprawdź w słowniku j.polskiego co oznacza słowo "dzi**a". Mój obecny jest 2 gim partnerem w moim zyciu... już się wyprowadził od zony." czyli w wieku 24 lat masz drugiego partnera? no to niezly paszztet z ciebie ze przez 24 lata zwrocil na ciebie uwage 1 chlopak a teraz ukradlas jakiejs kobiecie męza. Rodzice musza byc z ciebie dumni.

Skoro 24 latka rzuca się na Zonatego Cudzego Zajetego faceta,to sory bardzo musi być jakąś desperatką,albo sponsoringu szuka. :/ Tak to odbieram. ;)

Nooooooooooooooooooo to się nazywa argument. Rozumiem, że jak ma 24 lata powinna robić za puchar przechodni albo zmieniać partnerów jak rękawiczki. Wtedy może mówić o własnej kobiecosci. Poniżej 20 zalicza się do pasztetów, wielorybów i maniakalnych wielbicieli nutelli. Przegrywa życie na kafe i zapewne jest moderatorem.

Gość Angelikkka
2 partnera seksualnego miałam na myśli :P

ale podrywałaś go zanim się rozstał z zona czy ajk juz sie rozstal?

Gość Angelikkka
do ooooo--> hehe skoro dla Ciebie posiadanie partnera, bycie z kimś, flirtowanie czy znajomośc z męzczyzną od razu oznacza sex i pakowanie się do łóżka... to przepraszam bardzo, kto tu jest dziwką ten jest :)

Gość ksieżycowewłosy
Przeciez to jest PROWOKACJA:))) NIEżle sie usmiałam ;)))) Dla autorki tego topiku należą sie gratulacje.Ta opowiescią wprowadziła taki ferment,ruszyły sie z kazdej mozliwej strony głosy krytyki....niezle rozkręciłaś towarzystwoL) pozdrawiam

ja mowialm o chlopaku to ty o parnerze sexualnym wiec juz nie odwracaj kota ogonem

jak prowokacja to wlasnie glupia, bo takie sytuacje naprawde sie zdarzaja;]

Gość Angelikkka
Mówiłam, że to jest mój drugi partner i miałam na myśli seksualnego... a Ty odebrałas to tak jakbym miała dopiero drugiego (jak to nazwalas:D) chłopaka :P Dla Twojej informacji: można z kimś być nie uprawiając seksu:P

tak? wow, to mnie uświadomiłaś. skąd mogłam wiedzieć co masz na mysli. konkludując mialas wielu chlopaków, ale tylko jeden chcial z toba pojsc do łozka i pewnie jak to zrobil od razu cię rzucił, wiec stwierdzilas, że szanse masz już tylko u żonatych desperatów

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
przynajmniej wyrozniam sie na tle bandy debili

jasne jasne :P debil to ten, kto nie dopuszcza inną możliwość, ze autorka to brzydka szmata, którą rzucił facet, z którym poszła do łóżka więc się wzieła za żonatego, bo wiedziała, że na nic lepszego jej nie stać :D ech ta siła logiki :P

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
lepiej byc takim debilem niz zakladac ze ten topik nie jest prowokacją a autorka dupodajka

Gość mile panie
Angelico, a co z samochodem? Dalej stoi ufajdany pod firma?

Gość Angelikkka
Nie nie stoi ufajdany pod firmą :P:P Żegnam się z wami :P Ciekawie było sobie pokonwersować z takimi osobnikami jak ooooooo :D

Gość oooooooooooooooooooooooooo
wiem, mi tez bardzo miło było ;)

Gość Zemści się to na tobie
szmatława ździro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapamiętaj sobie moje słowa!!!!!! Będziesz kurwo cierpiała tak samo jak jego żona i być może posuniesz się do czegoś jeszcze gorszego a ten kurwiarz jak go tam nazywasz twój misiu obiecuje ci rozwód i wspólne mieszkanko a dupczy po mieście gdzie popadnie. Jeszcze tego pożałujesz dziwko że rozwaliłaś komuś małżeństwo i życzę ci z całego serca żeby spotkała cię za to kara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krulefna z bajki
No to kochana, jesli masz 24 lata to jesteś totalnie głupiutka jak na swój wiek i przynosisz wstyd innym rówieśniczkom. Po choooja zakładasz taki topik? Czym ty się szczycisz? Ze gówno zostało gównem obrzucone?

Gość angellikkaa
a wiecie co bylo w tym najlepsze??? ze w sumie wysmarowala swoj samochod hehehehehehe

Gość łannia
eee tam, a nie wiesz dlaczego nie posuwa się sfrustrowany facet, jak mu ciągle w kompie miga ten sam żółty motyl. :P