Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nano

Narzeczona niestety straciła cnotę z jakimś portugalczykiem i się tym chwali

Polecane posty

Gość wysmiewczyni
a ty z kim straciles cnote ? Bo mnie to obrzydzenie bierze jak slysze od faceta o dziewictwie. Przykro mi kochany ale swoj do swego ciagnie. Chcesz dziewice to sam musisz byc prawiczkiem bo zadna dziewczyna nie bedzie trzymala cnoty dla jakiegios wkladaka. Cnota tylko dla szanujacych sie mezczyzn a nie wkladakow. Ty to pewnie niezle juz zjechany musisz byc a takich to sie nie tyka bo syfy roznosza. A zreszta kto by chcial zjechanego faceta??? Jest tu taka?

Gość japacz
drogie facetki, tu nie chodzi wcale o jej dziewictwo

A niby o co chodzi, chyba wiem ze chce aby moja dziewczyna byla dla mnie dziewicą

Gość najgłupszy faceeet
jesteś.Gdzie nie wejdę na jakieś forum-Ty piszesz!!! i takie bzdury,że aż musiałam napisać bo nie mogłabym usnąć.Jesteś denny.I koniec tematu.Nie odpisuj bo i tak nie odczytam tego,bo będą to jak zwykle odpowiedzi poniżej poziomu podstawowej inteligencji człowieka.

Gość ale ty nano glupi jestes
masz taka wlasnie nanointeligencje.

Gość japacz
A to przepraszam. Myślałem że chodzi Ci bardziej o "formę" utraty wianka jeżeli można się tak wyrazić.

a czy dziewictwo partnerki jest wyznacznikiem udanego związku...? jak się kochacie NAPRAWDĘ to nie powinno być tak istotne,liczy się TU i TERAZ.

Gość comtessa
a co ty nie wiedziałeś, że ona nie jest dziewicą? okłamała cię? NIE, więc trzeba było nie wiązać się z nią, teraz gdy dziewczyna planuje z tobą przyszłość tobie zaczęło to przeszkadzać. Zwykła, zakłamana świnia jesteś i tyle. Gardzę takimi frajerami jak ty :o

Gość a ty jestes
prawiczkiem?

Gość a ty jestes
comtessa popieram!

forma utraty wianka też mi przeszkadza ale najbardziej jego brak

jak jestem zakochany to mi to jeszcze bardziej przeszkadza

to masz gościu problem a panna ma pecha, ze trafiła na takiego świra :-o zostaw ją, znajdź sobie dziewicę i w niej się zakochaj a nie smęć bo nic w ten sposób nie osiągniesz, dziewczyna nie jest dziewicą i nią nie będzie. albo ci to pasuje, albo spierdalaj :P

Gość japacz
Wiedzę że post jeszcze się ciągnie Słuchaj nano. Po co masz się później spinać, tzn już po ślubie i się tym udręczać. Zależy Ci na dziewictwie, jest to dla Ciebie ważne, ok masz do tego prawo. Jeśli chodzi o twoją dziewczynę to zastanów sie logicznie. Macie brać ślub a ona chwali się tym że zerwał jej gwint jakiś kolo. Sam jestem studentem, żyję pośród studentów i na własne oczy obserwuje ten typ dziewczyn. Są dumne z tego że dmuchnął je jakiś ciemny "macho" nie mówiący po polsku, że one niby teraz takie światowe. Jeśli czujesz że twoja niunia należy do tego typu zakończ znajomość i po kłopocie.

Gość japacz
I jeszcze jedno. Nie daj sie ułagodzić typ paniom powyżej. Ich słodkie frazesy wynikają z 2 czynników: - solidarności jajników - podświadomego wczuwania się w rolę twojej lubej

Gość ght
jestescie zalosni!!

Gość qukla
brak slow! co za zascianek! :/

Gość qukla
skoro o tym mowi to pewnie z jakiegos powodu... niska samoocena, brak pewnosci siebie, etc. a nano skoro taki zakochany to zamiast zaczynac idiotyczne dyskusje na kafe, ktore do niczego nie prowadza - bo to kazdego osobista sprawa i kazdy ma prawo do wlasnego zdania i wyboru w tej kwestii i nazywanie kobiety szmata niczego nie zmieni marcooo tylko pokazuje tragicznie niski poziom piszacego z ktorym daj boze zeby sie zadna niewinna dziewica nie zadala bo biada jej biada miec takiego chama za defloratora - niech z nia lepiej POROZMAWIA dlaczego o tym tak czesto wspomina, niech powie ze go to rani, etc.... bo tak sie powinno robic a nie wypisywac bzdury na forach internetowych ciao!

Gość co za glupota
CHYBA CIE ZDROWO POWALIŁO :P:P:P DZIeWCZYNA NIE WIE CO ROBI ŻE SPOTYKA SIE Z TAKIM TYPEM:P:P:P a co reszty dziewic piszących na tym topiku , to lepiej strćcie dziewictwo z kołkiem bo jak spotkacie takiego diwolonga to bedzie opisywal to na topiku:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Ta dyskusja bardzo mi pomogła zrozumiałem że używaną wycieruchę dawno z domu wyjebać powiniennneem

Gość co za glupota
marcooo, nastepny obrońca damskich cnut, poprostu dziwolongiiiiii:P:P:P:P:P:P:P:

Gość jarku_84
zebys wiedzial ze dobrze by zrobila... warto!! :P:P:P