Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nano

Narzeczona niestety straciła cnotę z jakimś portugalczykiem i się tym chwali

Polecane posty

I to jest kolejny powod dla ktorego warto dziewicy szukać.Jak jest dziewica to wiesz że żadnego i możesz to sprawdzić.

Gość 0i0i09
Krzychu, sorry ale szanująca dziewica nie odda się doświadczonemu facetowi... zmarnowaliście swoją szansę, trzeba było czekać, teraz to możecie sobie tylko pomarzyć. Zresztą zrozumcie szanujące się dziewice nie pojdą z kurwiarzami do łóżka, bo boją się załapać syfa...

dla mnie to już nie ma znaczenia 1 czy 100 bo i tak używana a ta co miała więcej powinna być dobra w łóżku:D

0i0i09 ..myślę że się mylisz ponoc kobiety lubią doświadczonych a gardzą prawiczkami

to żadna prowokacja, wystarczy jakiś temat zarty o pierwszym razie to ona o nim opowiada o tym wyjeździe na wymianę studencką.

Gość 0i0i09
cream no ale pomyśl, będąc dziewicą, wolę faceta, który się szanował, choćby dlatego, że to obleśne oddać się temu, który wkładał gdzie popadnie. sypianie z takim, sprawi, że będę którąś z kolei, tylko... Uważam, że narzeczona autora idealnie do niego pasuje, bo on na dziewicę NIE ZASŁUGUJE

Moja chciala iść do ginekologa żeby jej naciąl blonę dziewiczą bo wydawało się jej że za gruba Normalnie panny mają popieprzone pomysły.

wiesz to jest trudny temat bo niby nikt nie ma prawa wymagac czystości od partnera ale zawsze jakiś nie dosyt jest no zobacz tu się mówi że prawiczek boi się doświadczonej dlatego że ona ma porównanie ale ta dośwadczona wcale nie musi byc dobra w te klocki bo jak może to wiedziec prawiczek skoro miał tylko jedną partnerkę ????

Gość 0i0i09
mądrze mówisz że nie można wymagać:) a mi chodzi o to że doświadczony facet nie ma prawa wymagać dziewictwa od kobiety, skoro sam nie umiał się powstrzymać...

chłopak25 ......... a ty jesteś prawiczek jeżeli nie to nie masz prawa wymagac dziewictwa od dziewczyny

Gość moj facet śmieć
tez jest juz wyruchany przez jakas kurwe wiec jak mi sie oswiadczyl baran to tylko go wysmialam, myslal ze bede wychodzic za jakiegos uzywanego chuja? hahaha zalosny brudas

jedne są dobre do zabawy inne na żony, zawsze tak było i będzie a używane wycieruchy zostają dla frajerów...

Moja zona też byla dziewicą dla mnie, z inną bym sie nie ożenił. Co robilem z innymi zupelnie jej nie interesowało.

Gość nie martw sie
napewno

Gość tv.
jednak Cie lubie Cream p.s. przepraszam ze podnosze taki glupi topik

Gość truskawek bez śmietanki
może ożeń się z blondynką? one zawsze są jasne i czyste. czasami odchodzą, ale dopiero po ślubie.

Gość ja tez sie wyszaleje
w zyciu a za meza wezme prawiczka a nie jakiegos jebanego wyciuerucha z zagrzybiona pala

Gość Anielkkaaa19
Nano nie masz pewnosci ze ona nei była dziewica jak sie pozanliscie wiem na przykładzie moich kolezanek które po przejsciach tzn spotykaniu sie z facetami którzy na siłe i wyraznei chcieli zdobyc ja bo dziewica i pozneij zostawic ze meic zaliczone.wiec one kłamały ze nie sa dziewicami jak spotkały swoich przyszłych meżaów zeby oni byli z nimi nei dla dziewictwa tylko z miłsoci wspólych tematów sympatii ze podoba im sie cała osoba a nei tylko cnota która jest cenna ale powinna byc miłym dodatkiem a nie warunekiem do dania komus szansy na poznanie.Akurat miałąm starsze kolezanki one wyszły za maz ale ich ówczesni narzeczenia nei wierzyli w to ze nie sa dziewicami mimo ich zapewnien.Moze byc tak z Twoja dziewczyna jak z moimi kolezankami.Moze chec abys ja najpierw pokochał

Gość 0i0i09
cream widać masz zdrowe podejście do sprawy, pozdro:)

tak Anielko masz bardzo inteligentne koleżanki ktore kłamią aby przyszly mąż nie mial przyjemności rozdziewiczenia ich.. a moja była to zwykla używana szmata

Gość buziaczek.pl.
szmata to ty jestes i powidzenia w szukaniu dziewic- tylko uwazaj sex z 13 latka jest karalny ales ty glupi. A tak przy okazji do wszystkich wielbicieli zon-czystych kiedys ione nabiora doswiadczeni a ze akurat was przy tym nie bedzie....

Gość Anielkkaaa19
nie wiem czy inteligentne ale jak którys raz z kolei dziewczyna pozanje faceta a raczej gówniarza w swoim wieku który ciagle gada tylko o cnocie a zwiazac sie na stałę z takim który jets zbyt młody nei ma szans to jej bokiem wyjda znajomosci gdzie facet inetersuje sie Toba tylko dla pozbawienia dziewictwa i neiw idzi nic oprócz tego.Jak dziewczyna powie ze nei ejst dziewica to jelsi facet z nia zostaje wie ze nie ejst z nia dla cnoty.

Gość Kawaleros
a tak apropo kiedy sie dowiedziałes ze ona nei ejst dziewica i dlaczego nadal z nia jestes?Ona zna w ogóle twoj stosunek do tego wszytkeigo?

Gość comtessa
Boże dziękuję ci za normalnego faceta!!! Mój mężczyzna nigdy nie zapytał mnie z iloma facetami przed nim spałam, ma to po prostu gdzieś, kocha mnie i nie ma kompleksów, że może się w łóżku nie sprawdzi albo, że będę go porównywać z byłymi.

Gość Kawalerrinkaa22
łe tam gorzej jakby starciła z jakims murzynem lub jakims Polakiem mało męskim