Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana na tyle by umrzec

nie róbcie sobie złudzień- miałam urojoną ciążę.

Polecane posty

Dziewczyny- starałam się o dzieciątko. Liczyłam, wyliczałam i prawdopodobnie o jeden dzień że wyliczyłam moment owulacji. Nie to jest jednak problemem. Chodzi o to,że miałam chyba urojoną ciążę. Wszystkie objawy jakie mogły byc łącznie ze spóżniającą się miesiączką, plamieniem, bólem w brzuchu, jajnikach. Już było wybierane imię i nagle ten ból w podbrzuszu, lekki i nagle nieco silniejszy.jednakże nadal wierzyłam,że to zagnieżdzenie. Zaskoczyło mnie,że ól był az dwa dni i coś na znak okresu. I rano - temeraturka spadła i okres dostałam. Miało być tak pieknie. Stres?a moze zbyt bardzo chciałam dziecka? wszystko wskazywało na ciążę, te piersi obrzmiałe. ahhhale mam smutek,bo znów trzeba czekac na kolejny cykl.

Gość uwazaj
z takim podejsciem opuznisz zajscie w ciaze :O nie ma 'lepszej' antykoncepcji niz takie usilne i desperackie proby zajscia w ciaze.

Gość bukaa
Może to było poronienie w bardzo wczesnej fazie ciąży? Niektórzy twierdza, że aż 75% zapłodnionych jajeczek jest wydalanych przed organizm. Popieram poprzedniczkę - nie myśl tak obsesyjnie o ciąży, bo nigdy w nią nie zajdziesz.

zalamana ..... ja cie pociesze i powiem tak nie martw sie tym bedzie jeszcze dobrez ja tez usilnie chcialam i ciagle o tym mowilam a moze to juz teraz a moze za miescia w koncu zmienilam myslenie na takie ze moze za 2 lata jak debe w ciazy to to.... to tamto....i hop jestem w ciazy nawet sie nie spodziewalam :)bedzie dobrez dasz rade :* caluski kochana :*

Gość svsvs
objawy które opisujesz wskazują na rychłe krwawienie comiesięczne także

Myslałam ze łatwo jest zajśc tymbardziej ze czlowiek jest przygotowany psychicznie i finansowo, nie jest dzieckiem bez pracy czy szkoły, czy mieszkania. I najszybciej wpadają nastolatki a my dojrzali- no masz ci los. Co do objawów. Po zapłodnieniu(rzelomym) miałam lekki ból w podbrzuszu, napęczniałe piersi.każdy mówił ze to normalne, ze zarodek sie zagnieżdza itp.......no i te spóżnienie się miesiączki i plamienie które zostało nazwane implantacyjnym. I nagle masz ci los- okres. Ach i jak tu znów brac sie do dzieła skoro znów będzie stres i wyczekiwanie?

Gość zalamana tez
nie martw sie nie jestes sama tez musze znowu czekac:(

tez dostałas okres? a miałas objawy wszystkie? ja miałam, nawet sie zdrowiej odzywiałam, juz sie cieszyłam ze jest zarodek, a tu nagle krew w wc ...az mnie scisneło.