Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meta

Sklejanie związku

Polecane posty

Gość meta

Zwracam się do tych co mają na koncie zdradę partnerów po wielu latach wspólnego życia i mimo to zostali z w dotychczasowych związkach . Czy jesteście szczęśliwi? Czy udało się odbudować wszystko? Czy żałujecie swoich czynów? czy wasze połówki wam wybaczyły? Bardzo liczę na wasze wypowiedzi.

Gość ja tak pisze
nie wiem czy wybaczył bo nie wie i nigdy się nie dowie ale zostałam bo za dużo bym zniszczyła było i jest nadal ciężko ale jakoś żyje bez niego nawet czasem się smieje i zapominam że on gdzieś jest i tak jak ja skleja swój świat tylko czasem przychdzą takie chwile że chce wszystko zostawić i uciec do niego ale krzyk dziecka słowo męża przypominają mi że nie mam prawa

Też zostałam, wybaczyłam. Na początku było ciężko, ale już jest lepiej. Najgorsza jest świadomość, że mimo ciągłych zapewnien i dowodów miłości nie byłam dla niego najważniejsza jeśli potrafił zdradzić. Teraz nie żałuję że wróciłam, wybaczyłam ale mimo wszystko pozostaje ostrożnośc, mniejszy brak zaufania.

Gość Jak przeżyć po zdradzie
meta Na tej stronie dowiesz się więcej na ten temat www. wenusjanki. pl Po zdradzie partnera(ki) miłość jest smutna, bez widoków na przyszłość. To już jest życie na bombie zegarowej - nie da się na dłuższą metę. Pozdrawiam i życzę wszystkim zdradzonym dużo radości i uśmiechu :D:D:D