Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek.X

Jakie wolicie majtki u faceta? Luźne bokserki czy obsisłe slipki?

Polecane posty

Amuletka racja. Panowie obcisłe majty czy to slipy czy bokserki mogą powodować niepłodność. Jak i w zyciu, trzeba wrzucić na luz....

Gość hfin
tylko luzne bokserki,obcisle gacie sa gejowskie albo nerdowskie

Gość a co mi tam!
obcisłe bokserki, sam sex

Gość gość
luźne! lubię, jak mojemu facetowi rozrywa nogawkę, gdy mu stanie :P

Gość Ogóras21
Ja noszę bokserki, do których wkładam ogórka-węża. Na mój widok każda robi się wilgotna.

Gość gość
Ja nosze zawsze obcisłe. Pare razy jak poszedłem spać w luźnych to mi chuj latał cały czas co mnie w********o i po chwili zdecydowałem się założyć obcisłe by go uspokoić. Jak zakładam luźne to mi staje i nie chce leżeć.

Gość gość
luźne to chyba do spania po ciemku i drogie*. W kręgu kultury europejskiej bokserki nie występują wcale. Tylko w USA, pod tym względem amerykanie są niebywałymi dziwakami. W USA slipki są dopuszczalne tylko u sportowców(???). Znam ten temat dobrze, wzorem w Europie są tylko slipy, na plaży, w domu, luksusowe i dobrze skrojone, kolorowe(niebieskie itp.) we Włoszech, Francji, Niemczech w Polsce na bardziej luksusowych plażach, np. Gdańsk Jelitkowo, Jastarnia i nie tylko. Więc dobrze skrojone, efektowne i kulturalne. Bokserki są ekstremalnie wstrętne, jakby gorsze od kalesonów, brudne i bezkształtne, szare. Coś ukrywają, oszukują. Jeżeli ktoś szuka pewnego rodzaju dziadostwa, to na widok są właściwie męskie i damskie szorty- błyszczące, kolorowe, z rozcięciem po bokach na zewnątrz u dołu. Zgrabne i ładne, niektóre odsłaniają brzeg pośladka, mogą mieć siatkę wewnątrz i można je nosić na luźne slipy. Mam siatkowe, w kolorze turkusowym, niebieskim, czerwonym "przezroczyste". Mogą być częściowo z siatki, jednak uwaga na lycrę- nie zawsze tolerowana. Godne są polecenia wyroby włoskie i polskiej firmy Sesto Senso, zależy, co kto lubi.