Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona zazdrosna o męża

Strzeżcie mężów od wyuzdanych panienek ! dziś obrączka to dla takich wabik

Polecane posty

nie bronie, wiem ze i w tym jego wina bo uległ . aczkolwiek uważam że to te szmaty sprowokaowały ! i co taka baloniara z gołą duupą z tego ma ? to ze kolajny żonaty ja zerżnął ? Facet jak facet, ilu z nich ulega ? powiedzmy sobie szczreze ! ale to te szmatławce świadomie żonatych męzczyzn prowokuja

Gość 1/10
Oceniam prowokację na 1 w skali do 10 ponieważ NIE MA AŻ TAK GŁUPICH KOBIET :D

Gość brat_niedzwiedz
zona..........ale po co ten watek??? przeciez wszystko jest w porzadku....masz dobrego meza który po prostu lubi sex..przeciez nic sie nie stalo jest w porzadku...on tylko uprawiał sex z inna..wiec po co ten watek???? nie rozumie cie ...???????

oczywiście że nie można kochać pustych blondyn i blachar .................. ale można mieć za żonę słodką idiotkę , która nie rozumie że jeżeli facet kocha i ma zasady to choćby sto anielskich dziewic biegało nago dookoła niego to nic nie wskórają ................ale widać twój M zasad nie ma i wie że jak powie że to tylko seks to będzie mu wybaczone . Nic to że potem sie okaże że przyniósł wstydliwą chorobę lub jakiegoś małego adidaska :-P Chyle czoła i bije się w czoło przed taką głupotą .

Gość autorka prawdziwa
Ty jestes taka glupia autorko czy udajesz? Nawet gdyby nago chodzily i nogi rozkladaly to jesli cie kochalby nie poszedlby z nimi. ................. lecz sie idiotko.

oj , nerwy wysiadły, a tu życie przed Tobą i kolejne zdrady... bo coś słaby ten Twój mąż jest słabiutki, bezwolny. Co do wyzywania i wymyślania mi... to jestem mężatką. To mój drugi mąż, z pierwszym rozwiodłam się z wielu powodów, swoją drogą też był z tych słabiutkich, ale tak naiwna jak Ty , to nigdy nie byłam.

Gość agdyby...
zdradzil cie z kobieta elegancka , ladnie , skromnie ubrana , to problemu by nie bylo?? :)

wogóle nie powinien zdradzać ! Jednak wybaczyłam mu. Ale jestem zdania, że większa w tym wina tych kobiet, które wiedząc że męzczyzna jest zonaty kuszą go, uwodzą i prowokują.

Drogie panie bez przesady !!!.. Nie łudźmy się że to wina wyłącznie tych młodych dziewczyn . W końcu my jako żony mozemy powstrzymać się od zdrady mimo pokus .Dlaczego ? Bo kochamy . Jeżeli mężczyzna kocha kobietę powinien sam zapanować nad swoim popędem w przeciwnym razie jest zwykłym dupkiem .

żona zazdrosna o męża Przeciez te młode dziewczyny nie przysięgały Ci wierności i miłości aż do smierci. Prawo silniejszego

Gość bo to pierwszy raz
żono, wyobraź sobie, że widzisz ciastko, takie meeeega apetycznie wyglądające, takie piękne i pachnące... widzisz je, masz ochotę, ale wiesz, ze nie powinnaś... jeśli zjesz, to znaczy, że to wina ciastka?? :D :D :D fajnie :D

Gość fakt hystoryczny
Istnieje taki gatunek kobiet, które zajmują się uwodzeniem wyłącznie żonatych mężczyzn. Daje im to poczucie siły, zaspokaja je seksualnie i emocjonalnie, a także uniezależnia od mężczyzn. Kobiety takie potrafią z premedytacją zaprzyjaźniać się z innymi kobietami, aby tym łatwiej uwieść ich mężów, którzy w tej całej sytuacji wydają się całkowicie bezwolnymi cielętami.

Gość ja bym postąpiłą inaczej
taka chce seksu? to niech ponosi także mniej przyjemne konsekwencje.... znalazłą bym adres, spakowała męża i dzieci, napisała kartkę co jedzą i kiedy chodzą spać, no i oczywiście kiedy trzeba wpłacać raty do banku- żeby nie zabrali samochodu :P....

Gość CGFGCGFDC
powinnas lepiej pilnowac męża bo moze mu sie to spodobać ate szmaty poinny zniknąć z naszych ulic !!

Gość ZNOWU TA SAMA PROWOKACJA
CO KIEDYś?! :o

Gość Autorka to facet
a nie kobieta!!!!!!!!!!!

Gość to musi być prowokacja
Nie wierzę że takie debilki naprawdę istnieją. To nie może być prawda. Ta żona zazdrosna o męża, to jakiś małolat co sobie robi żarty. Na pewno.