Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedystamm

wychodzić za mąż za niewiernego?

Polecane posty

Gość do amanta pytanie
nie zdadzasz - a w związku chociaż jesteś? :P

Gość chyba nie będzie takiego
:)

Gość hahahahahahaaahha

Gość komiczny nie zdradza

nie wiem jak mozna zabrnac az tak daleko jak slub z osoba, ktora zdradzila. przeciez zdrada to nie tylko sam seks z kims innym, ale tez klamstwo, nadwyrezenie zaufania, postawienie zwiazku nad przepasciaa...facet moze mowic, ze to nic nie znaczylo, ale gdybys po tym od niego od razy odeszla to nie mialoby dla niego zadnego znaczenia? ja nie umialabym byc z kims dla kogo jestem nie wystarczajaca pod jakims wzgledem, tym bardziej, ze sama akceptowalabym go w calosci.

Gość gkjjhjhk
nieeee, ja bym nie wyszla za kogos takiego za mąż. a jak zdradzil cie z tamtą? przespali sie? jesli tak to tym bardziej!!!!! nie badz glupia i pogon go, męza wybiera sie na cale zycie i trzeba dobrze poznac taka oosbę. choc wiadomo, ze nie zawsze sie pozna, no ale skoro ty masz juz pewne symptony tego, ze facet jest zdrajcą to tym bardziej nie powinnas fo w ogole brac pod uwagę w roli przyszlego meza.

Gość gkjjhjhk
hehe teraz doczytalAm : "niewiem jak to nawet nazwać zdradą czy zdradami, wiem, ze sie spotykali jakiś czas, a przyznal sie ze 2 razy z nią uprawiał sex " NIE ABSOLUTNIE NIE WYSZLABYM ZA TAKIEGO KURWIARZA ZA Mąż!!!!!! UCIEKAJ DZIEWCZYNO POKI MLODA JESTES, PA

dla mnie zwiazek, w ktorym jest zdrada nie jest pelnowartosciowy..bo jesli jest milosc, pasja, pozadanie to nie ma zdrady, ale jesli barkuje tych czynnikow to szkoda tracic czas na zycie w nijakosci.

Gość dobre z tym w ...
wyjdz zabierz jednego marnego towara bedzie mniej dla nas ... zostana lepsi :)

Gość do kiedystamm
daj sobie z nim spokoj przez duze S!!!!zrobil raz-zrobi i drugi!!!skoro pociagaja go inne a Ty jeszcze go tlumaczysz(bo jest ladna i zgrabna)...zawsze bedzie tak robil...i Ty zawsze znajdziesz wytlumaczenie na kazda jego zdrade!!!!stanowczo mowie NIE!!!

Gość z konia spadła

Gość ocipiała biedaczka
:(