Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedystamm

wychodzić za mąż za niewiernego?

Polecane posty

Gość kiedystamm
nie boję sie samotnosci!!! jestem atrakcyjną dziewczyna tak przynajmniej mowią w kazdej chwili moglabym miec innego, ale nie wyobrazam sobie zycia bez niego...

Wyjdziesz za mąż, zajdziesz w ciąże, staniesz się mniej atrakcyjna, powód do zdrady jest. Urodzisz dziecko, przytyjesz, będziesz zmęczona, kolejny powód...latek będzie przybywało, zmarszczek również, a tu szczupłe atrakcyjne ciałko pojawi sie na horyzoncie...ale to tylko sex:(. Dla mnie takie małżeństwo to jakaś abstrakcja, ale...jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz.

Gość a ja jestem ciekawa czy
znajdzie się tu choć jeden facet który się wypowie w sensie że nie zdradza :P

Gość gienia benia
kiedystam w takim razie daj sobie spokój z tym ślubem,niech się facio wykaże ,daj mu się trochę popłaszczyć przed Tobą, nie podaj mu się na tacy ,jak mu zależy to będzie walczył o Ciebie jak tygrys,a w tym czasie pomyślisz czy on jest ciebie wart

"kiedystamm bo np lczy sie 6 lat wspólnego życia, on mnie wszystkiego nauczył w zyciu, przy nim stałam sie kobietą... itp" to co tu napisałaś, mówi dokładnie co innego

Gość zachowujesz sie jak idiotka
facet Cię zdradził a ty jeszcze nalegasz na ślub ? no to po prostu jakaś szopka.... zdradzi Cię ponownie to jeszcze go przeprosisz że to Twoja wina była, tak ?! mam 23 lata i chesz zostac kurą domową ? Boże, ja w Twoim wieku w ogóle nie myślałam o małżeństwie a ty pierwszy lepszy dłuższy związek tak traktujesz poważnie.... zrozum, do 30stki i staropanieńśtwa jeszcze długa droga, nie musisz wychodzic za mąż za pierwszego faceta, z którym miałaś dłuższy związek, tym bardziej gdy okazało się że ten związek to niewypał

Gość gienia benia
"kiedystamm faceci to h...je :P

ty nawet nie wiesz co oznacza małżeństwo najczęściej ko0ńczy się tak, że facet będzie miał Cię w dupie, ty zostaniesz jego służącą, cały dom na Twojej głowie, pranie, sprzątanie i dzieciaki.... tego Ci tak potrzeba ? w tak młodym wieku ? zrozum: pytasz na forum a sama dobrze wiesz że ta zdrada nie daje Ci spokoju, piszesz że go kochasz, że wybaczyłaś....ale czy zapomniałaś ? NIE SĄDZĘ, inaczje nie miałąbyś wątpliwości, a wątpliwości masz bo mu już NIE UFASZ i boisz się że znów Cię zrani.... nie szanujesz siebie i prosisz się o kłopoty

i jeszcze jedno: to ni eon sprawił że stałaś sie kobietą, po prostu w trakcie trwania związku płyneły lata i zmieniał Ci się światopogląd, czułaś się coraz pewniej dopóki on Twojej pewnosci siebie nie zachwiał zdradą.... niby go kochasz a niby nie jesteś pewna ani jego ani swoich uczuc boisz się po prostu stanąc na własne nogi i zaczynac od zera, boisz się samotności i tego jak sprawdzisz sie w nowym związku podświadomie zawsze też będziesz się bała że kolejny facet Cię oszuka i zdradzi, taki to piękny bagaż doświadczeń masz od lubego

Gość święte słowa

to bardzo trudne - zakończyć związek, który trwa jak rozumiem od szkoły średniej, ale popatrz na niego obiektywnie o ile lat Twój partner jest od Ciebie starszy ? ile miał kobiet przed Tobą ? To twój pierwszy mężczyzna, kochasz go, ale jesteś bardzo młoda rozejrzyj się zdystansuj do sprawy, na ślub zawsze jest czas a rodzina nie ma co nalegać, bo to Ty będziesz a nim daj sobie czas i jemu, bo zdaje się tego czasu chciał, widocznie nie jest pewny, tym bardziej daj sobie na razie spokój, niech sytuacja dojrzewa, może jemu się odmieni, może Tobie, kto wie najgorsze są decyzje nie do końca przemyślane i podejmowane pod presją jeśli zdradził, to znaczy, ze czegoś szuka, czego ? 6 lat to długo, może chce odmiany, może oddechu ?

Gość ja ci odpowiem jako jedna z
kochanek.tak jestem kochanką,jego żona dowiedziała się o nas wybaczyła mu chociaż wiedziała że trwało to rok czasu,wiesz on po dwóch dniach wrócił do mnie a ją nadal oszukuje,a ona nadal mu "ufa".dla mnie to jest chora sytuacja,jesteście głupie,naiwne bo jeżeli raz to zrobiłam nadal,nadal będzie cię zdradzał.

sorki za błędy...

daj sobie spokoj zdradzil raz zrobi to kolejny raz. Takiemu nie wierzyc lepiej bo bedziesz ciarpiala a po ci to?

ja napisze ,ze ciebie to dręczenie myślami zabije...:( nigdy nie zaufasz mu i faktycznie będziesz myśleć po porodzie czy aby czasem nie jesteś atrakcyjna dla niego:( wiesz mnie mój mąż nigdy nie zdradził ja to wiem na 10000% ale i tak teraz mam myśli,jestem w ciąży i duzooo przytyłam ,i czasem myślę czy jeszcze mu sie podobam...i często z tego powodu mam doła:( może ty jesteś inna sama sie znasz...my tobie nie pomożemy ,muzę on sie zmienił ale w tobie to zostanie.

Gość kiedystamm
rozpieszczony--->> jest odemnie starszy o 3 lata, przedemną miał 3 albo 4 dziewczyny z którymi był w związkach, ale oprócz tego wiem, ze miał duzo kobiet, jest typem mężczyzny który kocha sex. Ale tez wiem ze kiedy poznał mnie byłam ta jedyną..

no to właściwie sama sobie odpowiedziałaś postaraj się ocenić jego zachowanie na spokojnie, przyjrzyj mu się, jak oceniłabyś go stojąc z boku przemyśl swoje obawy i pomyśl, czy możesz mieć do nich podstawę z kobieciarzem żadne życie, ciągła niepewność, patrzysz na wasz związek przez pryzmat własnych oczekiwań i nadziei, to zrozumiałe, ale czy na pewno go znasz, czy rzeczywiście wiesz czego chce, dlaczego jest z Tobą według mnie unika wyjaśnień, bo co to za wyjaśnienie pociągała mnie fizycznie ? aż tak, że nie mógł się oprzeć ? chciał tego i zrealizował przemyśl czy do końca wiesz jaki jest, może kochasz wyobrażenie, czasem warto, żeby łuski opadły z oczu, dla siebie warto :) pozdrawiam

nie ma sensu nic jej tłumaczyc,ona już dokonała wyboru,

Gość kiedystamm
rozpieszczony dziękuje :*

Gość i tak za niego wyjdzie

Gość Stara Panna 1977
Cóż. Ja mam 29 lat, niedlugo 30. Miesiąc temu wywaliłam z domu faceta, z którym mieszkałam, z którym byłam 5 lat (znam go od 8). Powód? Zdradził, już mu nie uwierzę. Kobiety przygarniające zdradzaczy! Same powodujecie, że faceci Was nie szanują i że męska zdrada wydaje się czymś normalnym w społeczeństwie. Zdradził? Niech zwiąże się ze zdradzającą albo prostytutką, a nie porządną dziewczyną!

Gość karaaa456
ja za flirtowanie w necie zrobiłam taka awanture i go zostawilam po czym przyszedl skruszony i wybaczylam ale jakie mialam dylematy!!!! ale jakby pocalowal chociaz inna kobiete wynocha i tyle

nie rozumiem, byłaś jedyną?\\ po pierwsze nigdy nia nie byłaś, a po drugie i tak się okazuje, że nigdy nie będziesz przecież sama napisałas, że Cie zdradził, to chyba wyklucza bycie jedyną? poza tym ja bym nie wierzyła, że zrobił to dwa razy. z resztą to w zasadzie nie ma żadnego znaczenia... rozumiem, że Go kochasz, ale zastanów się, kolś wciska Ci kit...zdradzi..neistety...

Gość dziewczyno ratuj sie poki moze
bo pozniej bedzie za pozno!!!!!!!!11

Gość zdradzi na bank

Gość kitia23
Dziewczyno Ty jestes taka głupia, ze az mi Ciebie zal, co ty sobie wyobrazasz ze bedzie ci wierny jak pies po tym jak pukal inna ZAPOMNIJ!!!!

Gość porazka straszna