Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnyKonikTseTse

JAK KUPIĆ UBEZPIECZENIE ZDROWOTNE???

Polecane posty

Gość wanndeczkaa
Ja Wam powiem ze własnie kiedyś bardzo intensywnie szukałam ubezpieczenia dla siebie. I też padło na to centrum konsultingowe. Tutaj koszt miesięcznej składki dla jednej osoby to od 190 PLN (w zależności od stanu zdrowia). I mam pewność ze jestem w pełni ubezpieczona.

Gość demkowa_kk
Wandeczka masz racje. Nie ma co szukac samemu skoro teraz wszystko stoi przed nami otworem i łatwiej jest nam po prostu podejmowac decyzje kiedy stoimi przed wieloma ofertami.

Gość kajjjjetanka
Moim zdaniem jesli juz wybierać wsród róznych firm ubezpieczeniowych najlepiej jest zdecydować sie na taką http://www.konsulting4u.pl/ Tutaj przynajmneij bedziecie mogli wybrać idealnie dobrana ofertę do Waszych potrzeb.

Gość natka443
Mam dobre doświadczenia z firmą Vision z portalu www.ubezpieczeniemedyczne.eu . Oni mi zaoferowali bardzo fajne, pełne ubezpieczenie i mi wystarcza pakiet Basic. Mam tutaj zapewnione wizyty i badania bez limitów, ale też bez dodatkowych opłat. Opłacam abonament i leczę się za darmo na wyższym poziomie niż w publicznej służbie zdrowia...

Gość Filip_z
Polecałbym na pewno ubezpiecznie Vision, które sam mam już od roku. Dostęp do najlepszych lekarzy w Lux Med, czy innych z tej półki placówkach, bez limitu badania, pełna stomatologia...no jest tego dużo w moim abonamencie, a nie płacę wcale jakoś super dużo. Moim zdaniem, warto. Konkrety są na stronie www.ubezpieczeniemedyczne.eu .

Gość gość
postkomuna nie pozwala ludziom decydować o sobie we własnym zakresie, traktują nas jak bydło do wypasania na łące

Zdecydowałam się na pakiet ProFamilia w generali, bo mam tam składkę od 70 zł miesięcznie i pakiet umów ochronnych dla mojego dziecka, w tym ubezpieczenie na wypadek poważnego zachorowania.

Gość firuze
Ogólnie fajnie to brzmi, ale jak piszesz "od 70zł" to jakoś mi to nieciekawie się robi. Każde ubezpieczenie prywatne będzie kosztowało mniejszą lub większą kwotę, ale ma znaczenie co masz w tym ubezpieczeniu. Jak szeroki jest Twój pakiet? Ja ubezpieczenie mam w compensa i placę trochę więcej, ale mam wszystko to na czym mi zależało w ubezpieczeniu.

Dlaczego nieciekawie, każdy wybiera polisę na jaką go stać. Zawsze można rozszerzyć sobie w tym wypadku ochronę nawet o 22 dodatkowe polisy i płacić więcej.

Gość gość
Hej, ja jestem z Krakowa i ubezpieczam się w Vestigo. Firma na całkiem przyzwoitym poziomie, nie naciągają a Pan Maciej, który jest właścicielem to świetny gość, zawsze doradzi co i jak. Jeśli jesteście zainteresowani to możecie przejrzeć ich ofertę tutaj: http://vestigo.com.pl/

Gość gość
Nie ma co szukac samemu skoro teraz wszystko stoi przed nami otworem i łatwiej jest nam po prostu podejmowac decyzje kiedy stoimi przed wieloma ofertami.

Gość gość
Kiedy o mnie chodzi to na pewno warto pomyslec dokładnie o takiej ofercie http://www.konsulting4u.pl/ Na pewno spokojnie znadziecie tutaj idealną ofertę ubezpieczeniową dla swojej firmy.

Gość gość
Nie ma przymusowego ubezpieczenia w NFZ jeśli nie pracujesz legalnie, mogą cię pompkę cmoknąc. Firm oferujących fajne rzetelne ubezpieczenia prywatne jest parę, a na NFZ lepiej się wypiąć, bo tak naprawdę nie gwarantują niczego za gruba kasę jaką się z nas ściąga.

Gość majkelten
Pakiety zdrowotne dostosowane do potrzeb każdego ma https://zdrowotne.iexpert.pl/pakiety-prywatne/ i z tego co wiem, to fajnie z nimi się współpracuje. Dzięki temu, że maja umowy z wieloma placówkami nie trzeba stać w kolejkach, a dostęp do specjalisty czy badań maja pacjenci nawet w mniejszych miastach, nie tak jak w przypadku innych, znanych firm oferujących takie ubezpieczenia.

Gość gość
Zajrzyj do oferty LuxMedu. Tutaj na pewno trafisz na swój idealny pakiet, zwłaszcza tak naprawdę ze przecież jest w czym wybierać.

Gość gość
To prawda, Lux Med to naprawdę super rozwiazanie i uważam ze jesli szukacie odpowiedniego ubezpieczenia zdrowotnego to dokładnie własnei w takim miejscu.

Gość gość
Ja tez sie z Wami zgodzę. Naprawdę wydaje mi się że mają też bardzo dobrych lekarzy specjalistów. I nie zdarzyło mi się nigdy żebym miała długo czekać na wizytę.

Gość gość
I to jest dobre wyjscie, bo nie musisz czekac nieraz jak ma to miejsce w NFZ na lekarza specjalistę, tylko przez portal pacjenta po prostu umawiasz sie sama.

Gość gość
My szukamy czegoś dla sportowca. Idealnego pakietu w którym moze liczyć na fachowośc i dostepnośc specjalistów. Polecicie coś odpowiedniego?

Gość gość
Moim zdaniem cenowo jest jak najbardziej ok. To tego masz pewność ze nie bedzie problemów z dostaniem sie do lekarza specjalisty.

Gość gość
Oj to prawda, mozesz wykupic sobie pakiet medyczny np.w LuxMed. Moim zdaniem to naprawdę super rozwiązanie dla Ciebie i całej rodziny. Masz dużo przychodni, dużo lekarzy specjalistów. Spokojnie własnie znajdziesz tutaj odpowiedni pakiet dla siebie.

Gość gość
CO do samego wspomnianego LuxMedu polecałabym Wam jeszcze przyjrzeć sie takiej ofercie do 15 pazdziernika mozna skorzystac z darmowych konsultacji stomatologicznych.

Gość gość
I ja uwazam ze warto też postawić na Lux Med. Naprawde maja super pakiety i wydaje mi sie ze spokojnie jesli chodzi o ich ofertę to znajdziecie tutaj coś odpowiedniego dla siebie.

Gość Narlinka
Taki pakiet jest ciekawą opcją. Jednak opłaca się jedynie w sytuacji kiedy chodzimy do lekarzy czesto u niewielkich dzieci kiedy jesteśmy chorzy przewlekle ewentualnie jeśli będziemy w ciąży Jesli jednak nie chodzimy do lekarza często to nie wiem czy ma to sens. Warto jest jednak ubezpieczyć się od losowych sytuacji i zachorowań: wypadków, od raka. Taka polisa jest duża poduszką bezpieczeństwa: https://www.nn.pl/ochrona-zdrowia

Gość gość
A Wy płacicie za taki pakiet co miesiąc czy moze rocznie? jakie to są koszta?

Gość gość
Bardzo dobry wybór. Ja wykupiłam pakiet pediatryczny i powiem szczerze ze nie wiedziałam ze tak to dobrze działa. Teraz już nie martwię się o kolejki do lekarza.

Gość gość
Co do Luxmedu tutaj na pewno nie ma takich problemów i kolejek na to aby zapisac sie na wizytę czy badania. Ja miałam tomograf zrobiony niemal od ręki. Czekałam 2 dni.

Gość gość
Na pewno wygoda jest tez to ze spokojnie mozesz zapisac sie na wizytę samodzielnie - przez portal pacjenta. Ja już nie pamietam tam naprawde kiedy tam dzwoniłam i w taki sposób telefoniczny sie umawiałam.

Gość Nina Kowalska
Ja też stawiam na Lux Med. Nie dość, że mają sprawnie działający portal pacjenta, to jeszcze abonament każdy dobierze do swoich indywidualnych potrzeb. Ja mam wykupiony taki dla całej rodziny, nie jest drogi, a dostęp mamy do wszystkich specjalistów, a także wizyty domowe w cenie.

Gość gość
Dobre rozwiązanie jesli chodzi o zapisywanie sie na wizyty... tutaj macie mozliwość zapisania sie przez portal pacjenta. Wielka wygoda.