Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnyKonikTseTse

JAK KUPIĆ UBEZPIECZENIE ZDROWOTNE???

Polecane posty

Gość Nina Kowalska
Tak, ten Portal Pacjenta to naprawdę super sprawa, ja się tak umawiam za każdym razem, a odwołanie wizyty to też teraz żaden problem. Tak samo mozna sprawdzać wyniki badań.

Gość FOA
Można wykupić też bezpośrednio na stronie ubezpieczyciela. My nasze ubezpieczenie dziecka załatwialiśmy przez stronę PZU - tam można się łatwo skontaktować i załatwić niezbędne formalności.

Gość gość
Dobrym rozwiązaniem na pewno jest abonament medyczny w LuxMedzie. Naprawde dla mnie to mega rozwiązanie i szczerze polecam.

Gość gość
I to jest dobre rozwiązanie. Mysle ze abonament w LuxMedzie to najrozsądniejsze wyjscie.

Gość gość
Na pewno wygoda jest tez to ze spokojnie mozesz zapisac sie na wizytę samodzielnie - przez portal pacjenta. Ja już nie pamietam tam naprawde kiedy tam dzwoniłam i w taki sposób telefoniczny sie umawiałam. Do tego jak ma abonament medyczny to jestem zdecydowanie spokojniejsza o wizyty lekarskiej zwłaszcza w okresie takim jak teraz mamy - czyli w czasie zachorowań na grype

Gość gość
Szczerze mówiac polecam Wam na pewno też jesli chodzi o LuxMed- Szpital Puławska. Ja zawsze mogę liczyć tutaj na mega profesjonalną obsługę.

Gość gość
Ja dodam ze mam zdecydowanie inne odczucia, zwłaszcza ze mam u nich pakiet rodzinny i szczerze mówiąc jestem w 100% zadowolona. DO tego nigdy nie mam problemów z umówieniem się na wizytę. Mam wykupiony abonament.

Gość gość
Zdecydowanie poleciłabym Wam ofertę jaką ma LuxMed. CO do ubezpieczenia i pakietów medycznych to wydaje mi się ze jednak maja najlepsze tego typu oferty. Kazdy znajdzie tutaj odpowiednią dla siebie.

Gość gość
Słuchajcie, a czesto korzystacie z portalu pacjenta? Czy umawiacie sie w taki sposób?

Gość gość
Prawda jest taka ze zawsze mozesz wykupic sobie pakiet medyczny np.w LuxMed. Moim zdaniem to naprawdę super rozwiązanie dla Ciebie i całej rodziny. Masz dużo przychodni, dużo lekarzy specjalistów. No i dostęp do portalu pacjenta to duża wygoda.

Gość gość
Tak naprawdę, mozesz pomyslec też o pakiecie w LuxMed. Dla mnie to strzał w 10tkę, bo na przykład w Warszawie maja dużo przychodni i ja nigdy nie miałam problemu z dostaniem sie do specjalisty.

Gość gość
ja ostatnio rozgladam sie i porwnuje ceny vs zakres przez co najchetniej zrezygnowalabym z nfz. tam sie placi i placi a jak przychodzi co do czego to i tak prywatnie trzeba isc. jak to sie mowi - zeby zachorowac w tym kraju to trzeba miec niezle zdrowie, zeby sie leczyc....

Gość gość
Ja wykupiłam dla siebie i całej rodziny pakiet medyczny w Lux Med. Mają bardzo szeroką ofertę, dostosowaną do wieku i potrzeb pacjenta.

Gość gość
Zmieniłam pakiet w centrum medycznym na LuxMed i powiem szczerze ze to był mój najlepszy ruch jesli chodzi o wybór. Polecam, jesli szukacie lekarzy specjalistów w jednym miejscu.

Gość gość
To też jest troche tak, ze jesli masz wykupiony pakiet - to i tak powinnas isc do specjalisty po skierowanie. Chyba ze własnei masz tak rozbudowany pakiet ze mozesz wykonac badanie w ramach tej oferty. Warto jest to wszystko sprawdzić.

Gość gość
Zawsze też mozesz pomyslec o pakiecie w LuxMed. Dla mnie to strzał w 10tkę, bo na przykład w Warszawie maja dużo przychodni i ja nigdy nie miałam problemu z dostaniem sie do specjalisty.

Gość gość
Tak uważam ze warto też postawić na Lux Med. Naprawde maja super pakiety i wydaje mi sie ze spokojnie jesli chodzi o ich ofertę to znajdziecie tutaj coś odpowiedniego dla siebie.

Gość gość
Ja tez nie narzekam. mam abonament rodzinny. Nie miałam jeszcze odpukać nigdy problemów jesli chodzi o dostanie się na wizytę do specjalisty w tym do stomatologa.

Gość gość
Szczerze mówiąc jesli mielibyście wybierać pakiet medyczny to dokładnie własnie w LuxMed. Kazdy tutaj znajdzie wszystko to co odpowiednie dla niego.

Gość gość
Dodam, ze my skorzystaliśmy z bardzo atrakcyjnej oferty LuxMedu. Ich wybór pakietów jest naprawdę imponujący i zachęcajacy jesli chodzi o wybór tego co najbardziej jest nam potrzebne.

Gość gość
Tez mamy pakiet w LuxMed i tutaj powiem szczerze ze dzieki mojemu pracodawcy nie mam problemu z dostaniem sie na wizytę u specjalisty.

Gość gość
Wcale nie czekałam długo na taka wizytę. Dla mnie to bez watpienia duzy plus, bo nie we wszystkich centrach medycznych jest to mozliwe.

Gość gość
Ja własnie mam abonament medyczny w LuxMed i dla mnie to najlepsze rozwiązanie, zwłaszcza jelsi chodzi własnie o stomatologie.

Gość gość
Zmieniłam pakiet w centrum medycznym na LuxMed i powiem szczerze ze to był mój najlepszy ruch jesli chodzi o wybór. Polecam, jesli szukacie lekarzy specjalistów w jednym miejscu.

Gość gość
Oj tak, jak nie chcesz dzwonić to logujesz sie na portal i sama sie umawiasz. To duże ułatwienie dla kazego. Do tego jesli macie wykupiony abonament medyczny - na pewno nei bedziecie czekały dlugo na wizytę u specjalisty.

Gość gość
Fajnie ze jesli chodzi o LuxMed to nie ma też problemu z diagnostyką. Ja na tomografię czekałam max 3 dni.

Gość gość
Tez mamy taki pakiet i powiem szczerze ze nie mieliśmy nigdy problemów z dostaniem sie do lekarza rodzinnego czy specjalisty. Takze na pewno spokojnie Wam polecam wybór takiego ubezpieczenia medycznego. No i nie ma problemu z diagnostyką

Gość gość
Powiem szczerze ze mnie udało się własnie wstrzelic z tym pakietem, bo na ginekologa czekam moze max w LuxMed 2 dni. Serio. Nie ma żadnego problemu.

Gość gość
Uważam ze lepiej jest po prostu wykupić sobie taki pakiet medyczny i bez stresu po prostu zacząc leczyc sie bez kolejek i u specjalistów. Do tego masz i ginekologa i teraz my tez korzystamy ze stomatologa, wiec jest dobrze.

Gość gość
To w takim razie wybierz sobie w LuxMed abonament medyczny. Tutaj mozesz dzieki temu własnie wybrac dla siebie odpowiedniego lekarza specjaliste.