Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bejbe bejbe bejbe

Kto hoduje włoski na swój ślub..wpisujcie się

Polecane posty

Gość Bejbe bejbe bejbe

ślub za rok włosy prawie do ramion

Gość Bejbe bejbe bejbe
ja dopiero zaczynam

Gość tutturuttu
a ja zawsze mialam krotkie wlosy, krotka fryzurke i teraz mam problem czy zapuscic do slubu by moc je jakos upiac czy miec krotkie i takie zostawic.ehh... to niezdecydowanie...:)) slub w przyszlym roku, wizji na fryzurke narazie brak

ja zapuszczam:) ide za kilka dni podciąć końcówki i narazie nie bede obcinać :) zobaczymy czy po wakacjach czyteż nie trzeba bezie tez troche podcinać:/

coś napitoliłam, ale chodzi mi o to że też chce zapuścic;) mam za łopatki ale ide podciąć:)

Ja na pewno chce miec dlugie wlosy na swoj slub. Moze nawet takie dlugie jak dywan ;) Znalazlam jedna bardzo ladna fryzure i trzeba dosc dlugich wlosow,zeby ladnie to wygladalo.

Ewelina z pokaż tą fryzure? :) ja mam długie włosy i w sumie mam już wybraną ale może mi w oko wpadnie

Gość arlekinka
sekata-ta pierwsza jest sliczna:) tez chce cos podobnego, tylko jakos nie chca mi wlosy rosnac:(((

Ładne te fryzurki ale nie dla mnie, tym bardziej na ślub i wesele, chyba bym zwariowała z rozpuszczonymi - chociaż w w części- włosami Pierwsza sękatej fajna ja mam upatrzonego niskiego koka hiszpańskiego, przynajmniej nikt w tańcu nie będzie mi dotykał włosów i mimo woli szarpał za nie, a że mam suknie z odkrytymi ramionami to nie wyobrażam sobie jak się trochę spocę to te włosy mi się poprzyklejają do placów, brrr dlatego ja muszę mieć wszystkie włosy spięte

no wlasnie ja tez mam odkryte plecy dlatego raczje postawie na ta pierwszą bo nie jest taka przylizana, lekko opuzczona nizej, troche pokrecona ale bez przesady, wyglada na naturalna i nie zlepiona lakierem, walne jakeigos kwiata z boku i doczepie dlugi welon

Hejka ja mam dosc dlugie wlosy, ale chce, zeby byly jeszcze dluzsze :) gawi ja chyba jestem malo praktyczna, bo nawet mi przez mysl nie przeszlo,ze te wlosy beda sie do mnie kleic i ludzie beda mnie w tancu za nie szarpac :) Nie mam jeszcze sukienki wiec definitywnie sie na cos zdecyduje dopiero jak kupie sobie sukienke, bo spanish updo nie do wszystkiego pasuje :)

ja tez chcialam mie rozpuszczone ale wlasnie boje sie, ze jak beda mi ciagle sie kleic do ramion to po paru godzinahc zostana tylko wymeczone kluski a tego nie chce

to nawet nie chodzi o to że jestem praktyczna, ale nie lubię jak ktoś mi dotyka włosy, mam na ich punkcie bzika, są wypielęgnowane i jak pomyślę że ktoś kto ma brudne i spocone ręce, a nie wątpie że takie osoby się mogą zdarzyć będzie mnie dotykał po moich włosach to aż mnie ciarki przechodzą, pozatym wiem jak moje włosy reagują w takich sytuacjach pomimo tego ze są grube i gęste, włosy spięte tylko i wyłącznie

madzianietka ja taką fryzurkę jak pokazałaś pierwszą miałam na weselu kuzyna i powiem ci że po godzinie miała już całkiem proste włosy i wyglądałam okropnie, wtedy miałam włosy za pas i były bardzo cięzkie, do tego proste i te śliczne fale wyglądały jak proste strąki

a jaką masz sukienke? pokaż może coś dobierzemy

jeżeli nie boisz się że polepią ci się włosy to jak najbardziej chociaż do tej sukni ja widziałabym upięte włosy