Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fruitella

jestem brzydka

Polecane posty

ale ja mam taki straszny nos :O nie do艣膰 偶e szeroki to jeszcze troche garbaty i jedno \"skrzydelko\" wi臋ksze, a drugie mniejsze :( w sumie bylabym zadowolona gdyby nie ten nos. i piersi mam male :( ale moze jeszcze troszeczke urosn膮...mam 17 lat

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
fruitella!!!! ma艂e piersi tez sa 艂adne,moze urosna a nawet jak ie to sie tak nie przejmuj. ja uciekam sie pouczyc bo egzamin mam za pare dni ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestes brzydka to fakt...
niestey takiego swinskiego ryja to omijam.... nie MASZ figury zupelnmie male cycy zero talii, bioder .... chude nogioi bleeee rzeczywiscie jestes brzydka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fritle
ta co jest jej zdj臋cie...;( wiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fritle
te偶 mam tak ze m owia mi 偶e mam 艣wi艅skiej blondynki twarz ......to jest straszne tylko tak m贸wi膮 nie ko艂o mnie.... ale ja s艂ysze............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fritle
ta laska!!!!laska! to nie ja ja mowie ze ta cojest na zdjeciu jest super... ale mam podobn膮 akcje kto艣 skrytykowa艂 t膮 dziewczyne 偶e wygl膮da jak 艣winkaa!!!! ja mam podobn膮 buzie i wszyscy m贸wi膮 偶e mam twarz jkak 艣winka

Udost臋pnij ten post

ja tez sobie kiedys piersi pomniejsze bo to zadna przyjemnosc:( i na nic zadne cwiczenia czy kremy i masci bo i tak szybciej opadna, o wiele szybciej niz male piersi:( ja mam rozmiar D w porywach do E chcialabym zmniejszyc na zude B, wtedy nie bede miec problemow z kupnem stanika i ladnych bluzek

Udost臋pnij ten post

tak, to nie moje zdj臋cie :) swojego nie dam bo si臋 boje i wstyd. ehhhh....ale dziewczyny z duzymi piersiami sa atrakcyjne chociaz :(

Udost臋pnij ten post

jezeli wazysz 80kg i jestes plaska to nie bardzo to wyglada ale male piersi mozesz ladnie wyeksponowac, mi np bardzo sie podobaja sukienki ktore sa tak szyte zeby powiekszyc biust, i nie podobaja mi sie z tego wzgledu ze biust powiekszaja, tylko dlatego ze po prostu to swietnie wyglada:D a ja akurat nie moge takich nosic bo moj biust sam w sobie jest duzy:( podobaja mi sie tez bluzki z nadrukami ale nie moge takich za bardzo nosic bo tez biust wydaje sie wiekszy:( poza tym kochana male piersi ci nie opadna bo tak naprawde nie ma co opasc:P

Udost臋pnij ten post

ale wlasnie przez to ze sa male wstyd je eksponowa膰. marze o takim apetycznym rowku mi臋dzy piersiami :(

Udost臋pnij ten post

a gdzie tam, poduszeczki nic nie dadz膮, musia艂by te piersi mocno zbiera膰 do 艣rodka :P

Udost臋pnij ten post

to kup sobie taki ktory zbiera:) wy macie lepiej, mozecie kombinowac z biustonoszami a ja musze brac co jest:/:o dlatego juz powoli zbieram na pomniejszenie piersi, interesuje mnie duze B:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajna m.jeste艣 fajna
:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

pokombinowa膰 ? :( wg. prawidlowego ustalania rozmiaru biustonosza mam 65C 馃槶 wiesz jak trudno znalezc taki rozmiar? wlasnie sie rozgladam za takim zbierajacym ale wszedzie jakies kosmiczne rozmiary :O jakies 75 b 75c 75 d.czyli rozmiary w ktore ja nie mam co wlozyc

Udost臋pnij ten post

to teraz mi kochana powiedz jak ja mam znalezc 75 DD:o im wieksza miska,, tym wiekszy obwod:o nie stac mnie na razie na staniki za 150zl:( jestem teraz w anglii i znalazlam jeden sklep z biustonoszami po 12 funtow, przymierzalam i jest moj rozmiar!:D jak kase dostane to lece i kupuje bo sa bardzo ladne, i nie tylko czarne biale albo bezowe:o bo na swoj rozmiar to tylko takie dostawalam:o jeden taki piekny szary z zoltym widzialam, juz jest moj!:D

Udost臋pnij ten post

no wlasnie tez nie moge znalzec nic w rozsadnej cenie :( co, kupie sobie jeden stanik za 200zl i bede w nim non stop chodzic? masakra. wlasnie slyszalam ze w UK mozna znalezc takie rozmiary taniej :Okhhhh...ale ta polska jest zacofana

Udost臋pnij ten post

no wlasnie o tym mowie:( ja kupuje tanie gdzies za 25zl ale zebym taki znalazla to ile sie musze nachodzic:o moja blizniaczka ma mniejszy biust i staniki za 8zl kupuje i co tydzien nowy, ma ich chyba z 20:( a ma tak duzo bo na swoj biust moze znalezc, i nie tylko w 3 kolorach ale we wszystkich i takie rozne bajeranckie:(

Udost臋pnij ten post

chodzilam juz po kilku sklepach i tez wiekszosc rozmiarow to A B i C ale D na pewno czesciej mozna znalezc niz w polsce:o a powiem Ci kochana ze nawet E widzialam:D i taki ladnu rozowy byl z koronka:D

Udost臋pnij ten post

ja zazwyczaj kupuje takie 75a, ale to cholerstwo jeszcze mnie dodatkowo splaszcza i cisnie 馃槧 kupilam pare wiekszych i jest lepiej, ale za to do srodka miseczki zajrzec mozna 馃槶 zaraza z tymi stanikami

Udost臋pnij ten post

najlepiej to byloby chyba siedziec w sklepie 4 godziny i kazdy stanik po kolei przymierzac albo na wymiar sobie robic:o masakra z tymi cyckami jednym slowem:P ja mam poza tym taki problem bo co z tego ze mam duze piersi jak nie moge za bardzo dekoldow nosic bo mam rozstepy ktore widac:(:(

Udost臋pnij ten post

ale nie ja nie mowie ze bylam zaskoczona ze E widzialam:) tylko u mnie w meiscie to tylko jeden raz widzialam E ale to byl dla matki karmiacej albo byly E ale dla babek ktore sa 65+...:O dlatego tez stad moje zdziwienie:P bo byl bardzo ladny i dla "normalnej" kobiety:)

Udost臋pnij ten post

no tylko ze niestety ladne staniki w takich rozmiarach to zazwyczaj kosztuja duzo. a rozstepy to nic takiego, moja kumpela ma rozstepy na piersiach i na udach i sa widoczne ale wcale nie przeszkadza jej to w posiadaniu ladnych nog i biustu :)

Udost臋pnij ten post

ale ja nie mowie ze mam brzydkie piersi czy cos tylko po prostu jak mam glebszy dekold czy dekolt, sama juz nie wiem:P, to mi to bardzo widac i sie krepuje:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nightraven
Fajna Madchen nie zmniejszaj!!! Du偶o facet贸w pragnie takich kobiet (mi臋dzy innymi ja), ale kobiety wstydz膮 si臋 swojego pi臋kna, nie wiem dlaczego! Nie zabieraj nam najpi臋kniejszego cudu 艣wiata jakim jest kobiecy biust!

Udost臋pnij ten post