Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruitella

jestem brzydka

Polecane posty

ale ja mam taki straszny nos :O nie dość że szeroki to jeszcze troche garbaty i jedno \"skrzydelko\" większe, a drugie mniejsze :( w sumie bylabym zadowolona gdyby nie ten nos. i piersi mam male :( ale moze jeszcze troszeczke urosną...mam 17 lat

fruitella!!!! małe piersi tez sa ładne,moze urosna a nawet jak ie to sie tak nie przejmuj. ja uciekam sie pouczyc bo egzamin mam za pare dni ;(

Gość jestes brzydka to fakt...
niestey takiego swinskiego ryja to omijam.... nie MASZ figury zupelnmie male cycy zero talii, bioder .... chude nogioi bleeee rzeczywiscie jestes brzydka

Gość fritle
ta co jest jej zdjęcie...;( wiem...

Gość fritle
też mam tak ze m owia mi że mam świńskiej blondynki twarz ......to jest straszne tylko tak mówią nie koło mnie.... ale ja słysze............

Gość fritle
ta laska!!!!laska! to nie ja ja mowie ze ta cojest na zdjeciu jest super... ale mam podobną akcje ktoś skrytykował tą dziewczyne że wygląda jak świnkaa!!!! ja mam podobną buzie i wszyscy mówią że mam twarz jkak świnka

ja tez sobie kiedys piersi pomniejsze bo to zadna przyjemnosc:( i na nic zadne cwiczenia czy kremy i masci bo i tak szybciej opadna, o wiele szybciej niz male piersi:( ja mam rozmiar D w porywach do E chcialabym zmniejszyc na zude B, wtedy nie bede miec problemow z kupnem stanika i ladnych bluzek

tak, to nie moje zdjęcie :) swojego nie dam bo się boje i wstyd. ehhhh....ale dziewczyny z duzymi piersiami sa atrakcyjne chociaz :(

jezeli wazysz 80kg i jestes plaska to nie bardzo to wyglada ale male piersi mozesz ladnie wyeksponowac, mi np bardzo sie podobaja sukienki ktore sa tak szyte zeby powiekszyc biust, i nie podobaja mi sie z tego wzgledu ze biust powiekszaja, tylko dlatego ze po prostu to swietnie wyglada:D a ja akurat nie moge takich nosic bo moj biust sam w sobie jest duzy:( podobaja mi sie tez bluzki z nadrukami ale nie moge takich za bardzo nosic bo tez biust wydaje sie wiekszy:( poza tym kochana male piersi ci nie opadna bo tak naprawde nie ma co opasc:P

ale wlasnie przez to ze sa male wstyd je eksponować. marze o takim apetycznym rowku między piersiami :(

a gdzie tam, poduszeczki nic nie dadzą, musiałby te piersi mocno zbierać do środka :P

to kup sobie taki ktory zbiera:) wy macie lepiej, mozecie kombinowac z biustonoszami a ja musze brac co jest:/:o dlatego juz powoli zbieram na pomniejszenie piersi, interesuje mnie duze B:D

Gość fajna m.jesteś fajna
:classic_cool:

pokombinować ? :( wg. prawidlowego ustalania rozmiaru biustonosza mam 65C 😭 wiesz jak trudno znalezc taki rozmiar? wlasnie sie rozgladam za takim zbierajacym ale wszedzie jakies kosmiczne rozmiary :O jakies 75 b 75c 75 d.czyli rozmiary w ktore ja nie mam co wlozyc

to teraz mi kochana powiedz jak ja mam znalezc 75 DD:o im wieksza miska,, tym wiekszy obwod:o nie stac mnie na razie na staniki za 150zl:( jestem teraz w anglii i znalazlam jeden sklep z biustonoszami po 12 funtow, przymierzalam i jest moj rozmiar!:D jak kase dostane to lece i kupuje bo sa bardzo ladne, i nie tylko czarne biale albo bezowe:o bo na swoj rozmiar to tylko takie dostawalam:o jeden taki piekny szary z zoltym widzialam, juz jest moj!:D

no wlasnie tez nie moge znalzec nic w rozsadnej cenie :( co, kupie sobie jeden stanik za 200zl i bede w nim non stop chodzic? masakra. wlasnie slyszalam ze w UK mozna znalezc takie rozmiary taniej :Okhhhh...ale ta polska jest zacofana

no wlasnie o tym mowie:( ja kupuje tanie gdzies za 25zl ale zebym taki znalazla to ile sie musze nachodzic:o moja blizniaczka ma mniejszy biust i staniki za 8zl kupuje i co tydzien nowy, ma ich chyba z 20:( a ma tak duzo bo na swoj biust moze znalezc, i nie tylko w 3 kolorach ale we wszystkich i takie rozne bajeranckie:(

chodzilam juz po kilku sklepach i tez wiekszosc rozmiarow to A B i C ale D na pewno czesciej mozna znalezc niz w polsce:o a powiem Ci kochana ze nawet E widzialam:D i taki ladnu rozowy byl z koronka:D

ja zazwyczaj kupuje takie 75a, ale to cholerstwo jeszcze mnie dodatkowo splaszcza i cisnie 😠 kupilam pare wiekszych i jest lepiej, ale za to do srodka miseczki zajrzec mozna 😭 zaraza z tymi stanikami

najlepiej to byloby chyba siedziec w sklepie 4 godziny i kazdy stanik po kolei przymierzac albo na wymiar sobie robic:o masakra z tymi cyckami jednym slowem:P ja mam poza tym taki problem bo co z tego ze mam duze piersi jak nie moge za bardzo dekoldow nosic bo mam rozstepy ktore widac:(:(

ale nie ja nie mowie ze bylam zaskoczona ze E widzialam:) tylko u mnie w meiscie to tylko jeden raz widzialam E ale to byl dla matki karmiacej albo byly E ale dla babek ktore sa 65+...:O dlatego tez stad moje zdziwienie:P bo byl bardzo ladny i dla "normalnej" kobiety:)

no tylko ze niestety ladne staniki w takich rozmiarach to zazwyczaj kosztuja duzo. a rozstepy to nic takiego, moja kumpela ma rozstepy na piersiach i na udach i sa widoczne ale wcale nie przeszkadza jej to w posiadaniu ladnych nog i biustu :)

ale ja nie mowie ze mam brzydkie piersi czy cos tylko po prostu jak mam glebszy dekold czy dekolt, sama juz nie wiem:P, to mi to bardzo widac i sie krepuje:P

Gość Nightraven
Fajna Madchen nie zmniejszaj!!! Dużo facetów pragnie takich kobiet (między innymi ja), ale kobiety wstydzą się swojego piękna, nie wiem dlaczego! Nie zabieraj nam najpiękniejszego cudu świata jakim jest kobiecy biust!