Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruitella

jestem brzydka

Polecane posty

Gość fritella
tak to ja.... mam cienkie wlosy i beznadziejnego ryja... tak jak to ostatnio do mnie powiedziano.....

Włosy ładne buzia sympatyczna. Bardzo ładnia z Ciebie dziewczyna nie narzekaj inne mają gorzej ;(

Gość oooooooooooooooooooooooooooj
no przeciez gadam do ciebie ,ze ladna jestes!! czego beczysz? nie pojmuje😠

autorko jak bym cie na ulicy spotkala to bym cie na strone wziela i kilka slow bys uslyszala:o cholera gdzie ty brzydka ejstes??!! otworzylam ten link i pomyslalam ze bardzo aldna dziewczyna i nie wiem co ty chcesz:o albo sobie wmawiasz ze ejstes brzydka albo ktos ci wmawia, bo innej opcji nie widze!!

zgadzam sie z Fajna madchen.. bardzo łądna i bardzo sympatyczniewygaladjaaca dziewczyna :)

nie jestes brzydka :) masz ładne włosy i buzie tez masz ładna :) ja mam problemy ze skora twarzy ale walcze z tym i mysle ze nie wygladam najgorzej :) ale pudrow ani podkladow nie uzywam bo po tym moja cera jest jeszcze w gorszym stanie

Gość Artur wawa ...
Powiem tak, na pewno nie jesteś jakąś laseczką piękną, dla której traci się głowę, ale wiesz, dostrzegłem w twoim spojrzeniu że musisz mieć super charakter i to jest twój atut, wykorzystaj go. Pozdrawiam.

Lady Love ładnia z Ciebie dziewczyna ;) Widze ze narzekaja tu same ładne kobietki

Gość pitol
buzia nie jest ładna, a figury tu nie widzę, nie lubie takich chłopczęcych dziewczyn. Dziewczyna musi mieć wąska talię, bioderka a nie wielkie uda i brzuch...jak dla mnie odpada.

soley dzieki, ale moja cera... ehhh juz nie wiem co mam z nia zrobic.. mam nadzieje ze jak sloneczko przygrzeje to moje niedoskonalosci sie wyeliminuja jakos :)

Gość ale o co chodzi..
Nie jesteś brzydka! Naprawdę ładna dziewczyna :)

mam tłusta cere znaczy sie tłusta jest na czole na policzkach sucha, pryszcze nie ale tradzik mam, choc juz nie taki mocny

wiesz ja tez miałam problemy z cera szczerze to nadal mam choc juz nie takie jak kiedys. Bardzo pomogło mi mycie twarzy mydlem protex oraz stosowanie na noc masci acnefan ( do kupienia w aptece ok 10 zl - polecam bo dobra)

tak bez recepty. Naprawde pomaga slyszalam tez,ale sama nie stosowalam ze dobrze jest przemywanie twarzy zwykła herbata, ktora ma wlasciwosci przeciwbakteryjne i pomaga skorze z problemami.

o tym nie wiedzialam :) dzieki za rady :) chyba przejde sie jutro do apteki po ta masc :)

o tym nie wiedzialam :) dzieki za rady :) chyba przejde sie jutro do apteki po ta masc :)

to wszystko co ktos pisal pod moim nickiem to byly podszywy, ja zapomnialam ze zalozylam ten topic i tu nie zgladalam :)

Gość kolessss
jestes serio fajna dziewczyna, masz taka pogodna twarz, spoko figure, nie ma co narzekac

to naprawde nie ja pisalam nie wiem kto :) ja jestem duzo brzydsza :(, ale szczuplejsza:)